Canım görümcem

Sonucu yaz olur mu?

Hadi ya
Senin de işin zor desene
Aynen mesela bir düğüne gidelim. Bütün kızları sorar bana. Bu kim evli mi çalışıyor mu ne kadar maaşı var.? Bir kez anne dedim, bekar oğlun yok niye soruyosun, pişman mısın beni aldığına? Utandı kızardı bozardı. Sonra devam etti :)) En çok da iş yerimdeki kadınları sorar. Şu hamile mi bu hamile mi diye :))))

Çok sıkıcı ya
Ne yapacaklarsa öğrenip

::::::)))))) böyle anlatınca çok komik ya ama birebir yaşamak insanı gıcık edebilir haklısınız.. Ben sizin yerinizde olsam bir arkadaşın dediği gibi absürd cvplar veririm yani söylerken kendinizin bile güleceği yani
ciddiye alıp cvp vermeyin tamam kimi insan meraklı olabilir ama kendisi aşmış komik saçma cevaplar verin siz de ama şimdi düşününce onun da ardı arkası kesilmez en iyisi hiççç konuşmamak

evet evet ardı arkası kesilmiyor
bir de kafasındaki boşluğa rahatlığa uyuz oluyorum
ben işimin gücümün derdindeyim
hayatım hep koşturmaca birseylere yetişme çabası
hatunun beyninde yer eden şeylere bakınca kendi beynime üzülüyorum :)

Benin kv büyük yavrumda karin seni kandirmistir öyle hamil kalmistir dediydi. Plansiz oldu kuzum ama iyi ki de oldu. Oglun gayet bilinciydeydi yaptiginin dedim en son ordan sonr duruldu.

Benin kv büyük yavrumda karin seni kandirmistir öyle hamil kalmistir dediydi. Plansiz oldu kuzum ama iyi ki de oldu. Oglun gayet bilinciydeydi yaptiginin dedim en son ordan sonr duruldu.
Ciddi misin kandırdı dedi demek
VAy be
Şok oldum
Sen de kocanı kandirmssin oğlun doğmuş demek deseydin

Ciddi misin kandırdı dedi demek
VAy be
Şok oldum
Sen de kocanı kandirmssin oğlun doğmuş demek deseydin

Evet benim kp anlatti bi keresinde daha dogrusu simdiki esine anlatmis. Ben istemiyordum yapmadigi sey kalmiyordu taaa ki pes edip bilrlikte olana kadar demis adam. Dogurmus dogurmus bakamamis yetistirememis cocuklari. O yüzden esime dedi o bilerek hamile kalmistir diye. Öyle olsa bile hamile kaldigim nikahli kocam sana ne dimi ama

benn çok sinsiyim evet
Bana sinsi diyene bakın
Görümcesi kocası eltisi kaynanası ile ilgili elli tane konu açmışsın
Sen çok saf masumsun
Tabikide actim, acarimda.
Ama senin kadar gorumcemin her kelimesini aklimda tutmak gibi bi ozellgim yok hele hele kucumseme hic yok hepsi ev hanimi benden yaslilar aramizda 20 yas olmasina ragmen hepsiyle yasittimmis gibi muhabbet ederim.

Yuzunu asip oturursan kadin tabikide sorulari siralar belki suratinda bi duzelme olur diye dusunurdur kadin.

Yapacak baska biseyin olmadigindan gorumcenin kelimelerini aklinda turmak aliskanlik olmus kendine biraz ugras bul.

Yapacak işim mi yok
İşsiz olan görümcem
15 senedir calısan benim
Yüzmeye gidiyorum
Sokak hayvanlarını besliyorum
Yaslılar yardım derneğindeyim
Ve evime yetişiyorum
Bence sen sırf muhalefet için yorum yapıyorsun
Görümcem o kadar etkili ki soruları aklımda kalmıs bunu akıl edebilşyor musun
1000 sorunun içinde 20 soru kalsın aklımda dimi
Ve surat astıgımı nerden cıkardın
Eşim için agırlayacagım dedim zAten
Surat astıgımi
Nerden buldunn da yazdın!!!!

Sohbet acmak icin soru soruyorsun
Ama apartman kapicisinin cocuklarinin kaca gittigini soruyorsun dusunsene
Insan daha yaratici olur bari

Cok sevdigim bir gorumcem var ve gelecekte gorumce adayiyim yani cok objektif bakiyorum, senin gorumcenden bana fenalik geldi okudukca.. merakli melahat gibi o ne ya.. ben olsam gelecek sefere o bu sorulari sorarken bir kagit kalem cikarir tek tek yazarim, ne yapiyorsun derse bu kadar sacma salak soruyu aklimda tutamiyorum not alayim ben sana tek tek anlatirim sonra derdim :) bu nedir yahu azap gibi.

Bulmadim, acik acik yazmiyosunda zaten kucumseyen kelimelerinden belli.

Sohbet acmak icin soru soruyorsun
Ama apartman kapicisinin cocuklarinin kaca gittigini soruyorsun dusunsene
Insan daha yaratici olur bari
Uyuz oldum ya
Ben bu sitede ufacık olumsuz yorum yapınca
3 gün ceZa alıyorum
Hatun sırf bulasık olmak için yorum yapıyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor ve hala burada!!!!

Uyuz oldum ya
Ben bu sitede ufacık olumsuz yorum yapınca
3 gün ceZa alıyorum
Hatun sırf bulasık olmak için yorum yapıyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor ve hala burada!!!!
O kadar diyorum sana bosver diye. Herkes herkesi cok iyi taniyor sen merak etme. Sinirini bozduguna degmez

Evet yarın aksam bu sorulara maruz kalacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…