Canım görümcem

Gorumcen eğitim durumu nedir bu kadar merak ve soru ile doktorasını da yapmıştır diye düşünüyorum.

Başına ağrı girdi yeminle

Allah kolaylık versin yanındaki herkese ben görümcenizin hasta olduğunu düşünüyorum normal bir insanın soracağı cinsten sorular değil
Valla arkadas cevresi vs cok geniş
Seveni de cok
Bazen ben mi tahammulsuzum diyorum

Fenalık geldi ..!! çok bunaltıcı bit tip ama bi açıdanda komik sevimli :) şu dizilerin meraklı melahatı gibi :)))
Yok canım ya inan sevimli değil
Ömrümden ömür giidyor
Çok boşsun diyesim geliyor

Neyse geçmiş olsun,bir kaç sene rahatsiniz gene de.Gorumcenizin market fişlerini okumayan ama apartman girişine asili daire başı yakıt / elektrik giderlerini okuyan versiyonu da bende kayınvalide olarak bulunmakta ve yılda nerdeyse bir ay bir arada kalıyoruz.Telefon ile arayıp " çocuğum kaka yaptı mı?,bu gün ne yedirdin çocuğuma?" (kızımı kastediyor) diye sormuslugu bile vardır.

dedi dedim dedi ama gicik bi durum olsada kafamda sevimli dedici bi kadin canlandiki...

hele esinin calistigi sirketin resimlerini begenmesi kopardi beni arada bi yemek götürsün is arkadaslarina

Yalnız bu kadar soruyu aklında tutabilen size de kocaman bir alkış benden

Geçmiş olsun gitmiş görümceniz.

Hayır bir de, ''yeni dönem gelini'', ''kardeş arasına giriyor'',''adet gelenek kalmadı cık cık'' diyen arkadaşlarımız olmuş hakikaten her konuda bu kadar muhafazakar,adete-töreye bağlılar mı çok merak ediyorum hem her birimiz kv.kp,görümce sevmek zorunda değiliz.Saygı olmalı ki zaten konu sahibi gelmesin dememiş, sadece ''oleyy canım görümcem geliyor'' dememiş e bunu kaç kişi söyleyebiliyor... Hele ki söz konusu görümcenin maşallahı var...
2 günmüş zaten, gelir geçer konu sahibi. Siz misafirlikte kabalık etmeyin yeter

Ben erkek kardesimin evinde asla böyle birsey yapmam dedim
Ben yabanci değilim diyor
he doğru sen erkek kardeşinin yabancısı değilsin ama ben kendi erkek kardeşime yabancı mıyım da ondan asla böyle yapmam deseydin. aklı bu kadar çalışıyomuş işte verdiği cevaba bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…