- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Maşallah tecrübene.Yeni gelin değilim şekerim
38 yasında ikinciye evlenen tecrübeli bir gelinim :)
Bennde görümceyimArkadaşım çeken bilir çekmeyene de böööyle uzak gelir bu konular amaan ne olacak derler.İnsana görümce hala sözcüklerini tiksindirtiyorlar
Ben mi mahalle ağzında yazıyorum:)Maşallah tecrübene.
Şu mahalle ağzı yazına, öyle bir cevap veridim ki, site kuralları.
O tecrübeni görümceye gelme demekte konuştur, ne diye konu açtın?
Tecrüben varmış, tecrübesizlere mi danışacaksın?
Öyle yapacağım artık:)Diplomatik davran her sorduğuna cevap verme, kendin sohbet konusu açma. Eşinin hatırına bi kaç gün idaret
Benim de erkek kardeşim evli biz bir gün ağzımızı açıp tek kelime etmemişizdir eşine onların ilişkisine evine evliliğine,hepimiz çalıştığımız için gitmeyiz bile amaaa görümcelerim öyle şirretler ki yemin ederim gece yarısı odama girdiklerini sabah çıplakkken daldıklarını bilirim o kadar ki edepsizler ki bugünkü konumda da anlattım onları.Allah sizi kurtarmış sayılır darısı başımıza inşallahBennde görümceyim
Kardesimi haftasonu asla aramam mesela
Çekinirim
Gelinimizle eviyle ilgili tek laf edemem
Ayda yılda bir giderim
Hediyesiz gtmem
Az oturur kalkarım
Gidince yardım ederim
Vs vs
Haddim olmayan seye karısmam
Bıraksın vazgeçsin gelmesin demiyorumÇok yanlış bir düşünce. Yani öz kardeşini yıllardan sonra bıraksın mı vaz mı geçsin istiyorsunuz? Biraz empati yapsanız..
Aç aç hava güzel dısarıdaSorulari okudum fenalik geldi gece gece ustume basima kalktim camlari actim
Cevaplari bilebilecegin sorular da degil genel olarak. Kapici nereliymis ne bileceksin? Veya kardesinin baldizi yurt disinda ne yemek pisiriyor kac lira kazaniyor nerden haberin olacak ki?
Gelip kalmasi da anlamsiz cunku nedense gorumce kv cesitleri genel olarak evlendikten sonra asklari kabaran cins bana gore. Ogullari-kardesleri evlenmeden once nedendir bilinmez yuzune bakmazlar. Sahte buluyorum ozetle.
Ve sabirlar diliyorum h.sonu icin canim
Bizim de odamiza girdi kac kere:)Benim de erkek kardeşim evli biz bir gün ağzımızı açıp tek kelime etmemişizdir eşine onların ilişkisine evine evliliğine,hepimiz çalıştığımız için gitmeyiz bile amaaa görümcelerim öyle şirretler ki yemin ederim gece yarısı odama girdiklerini sabah çıplakkken daldıklarını bilirim o kadar ki edepsizler ki bugünkü konumda da anlattım onları.Allah sizi kurtarmış sayılır darısı başımıza inşallah
Senin arkadaslarıni neden takip ediyorAbovv bu nasil gorumce..
Benim gorumcede liseden arkadaslarimi takip ediyor insta dan.
Sen buna nasil dayandin fazla merak seni öldürecek deseydin keske
Vazgeçsin demiyorumHerkesin aile bağı farklıdır,Gelininiz sizi evine istemese siz kabul eder misiniz, ya da hiç gitmemezlik yapar mısınız, şahsen ben olsam kardeşimin eşi beni istemese ne olursa olsun kardeşimi görmeye giderim kardeşimde benden vazgeçmez. 1.5 yıl olmuş insaf biraz bi hafta sonu gelip kalınca ne olacak ki ayrıca size değil eşinize msj atmış demekkş gelini değil kardeşini özlemiş.
En uyuz oldugum sey " biz size gelecegiz" olayi.Aç aç hava güzel dısarıda
Bizimki evlendikten sonra da kıymete binmesi ki
Hala kıymetsiz
Laf gösteriş hepsi:)
Sorular bunaltıyor işte beni
Banane milletten
Meraklı bir insan değilim zaten
Boş geliyor bana
İlk evlendiğimizde öylesine muhabbet esnasında yatak odasının özel alan olduğunu söyledim bir görümcem de “gelince seninkine gireceğim”demişti pişkin pişkin...Keşke benimkilerin en önemli kusurları bu olsa aman neyse gece gece sinirlerim bozuldu yaptıklarını hatırlayınca.Akademik kariyerimiz ne olursa olsun görümcelik eltilik kurumu sabit...Bizim de odamiza girdi kac kere:)
Ben kardesime gttiğimde lavaboyu kullanmak için bile müsade isterim :)
Senin arkadaslarıni neden takip ediyor
Eskiden cevaplayabidğim kadarını cevaplıyordumSöylediklerini umursama soru sorunca cevap verme gelsin gitsinler ıyyy gıcık oldm konuyu okuyup bitirene kadar iyi sabır varmis sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?