Canım görümcem

Görümcenizle hiç sohbet eder misiniz?Hani böyle dinleyip siz ona birşeyler anlatır mısınız?
Yoksa soğuk soğuk sus pus oturur musunuz?
Öyleseniz ,sohbet etmek için, paylaşımda bulunmak için soru soruyor olabilir mi?

Hani siz kocanizin ailesine karsi böyle ağzindan lafı cımbızla alınanlardan mısınız?

Aynen bu modelden bizde de var?Kardeşin hatrı olmasa,ona olan sevgimiz saygımız olmasa gerçekten çekilmez.

Bencede görümcesi iyi kadına benziyor.Ama konu sahibi fena duruyor.Ailenin işi zor

Görmeyeli hayatında ve çevrenin hayatında neler değişti ,merak etmiştir :) telde sorsa bir bahaneyle konusmayi sonlandırırsın ,yüzyüze olunca süre biraz daha uzar :))

Çok geçmiş olsun .umarım en az hasarla atlatirsin :)))

Bu araştırmayı bilimde yapsaydı, ülkemizden büyük bilim adami çıkardı. Ne yazık ki boş işlerle uğraşıyor...

Çok konuşanlara bende tahammül edemiyorum o yüzden haftasonunu şimdiden hissediyor oluşunuzu anladim ama uzun süredir evinize gelmeyen eşinizin kizkardeşinin çok konuşmasını, iç dünyanizda buraya konu açacak kadar büyütmenizi anlayamadım.Yani 3 yilda gelmese kadının tarzi bu ,10 yilda gelmese bu.Kabullenmek gerekir sonuçta cok uzunca bir süre evinize gelmeyerek onun sizi kabullendigini görebiliyorum.Sık sık gelip sizi zor durumda bırakmamış.Tahammul edemediginizi farketmiş ona göre geri çekilmiş.Sizde onu kabulleneceksiniz bu durumda sonucta esiniz onun erkek kardesi ve özlüyordur.

1,5 sene oldu görmeyeli demişsiniz dua edin zırt pırt gelmiyor eşinizde bu konuda anlayışlı belli ki bence şükredin derim :) boşverin bi haftasonuda sorularla geçsin kendinizi germemeye çalışın
Aynen yani 2 gün dayanıver yemiycek ya evini, ne görümceler var otur bugünlerine şükret kadının bir zararı yokmuş

Hani cocuklarin yeni konusmaya basladigi donemlerde bir soru sorma huyu vardir o ne bu ne gibi :) kuzenimin oglu kucuklu tuvalete goturdum klozete oturdu soruyor bu ne fayans canim, peki bu ne o da onun yanindaki fayans bu ne klozet kapagi sizinkide o hesap.. Ne merakliymis yahu ev ici teftişe geliyordur o ne var ne yok yenilikleri gorecek. Allah yardim etsin size

insanları merak ediyorsa roman okusun o daha heyecanlı oluyor

Pardon canım
Ailesini silsin diyen mi var ?
Ben de ablayım
Kardesim beni silsin istemem

1.5 yildir görmemişsin zaten hafta sonu beraber gecirseniz ve cok soru sorsa ne olacak sanki..tahammül sınırlarımız çok düştü kesinlikle..ben çok aileciyim belkide o yuzden boyle düşünüyorum..

Bak boyle şeyler varsa aninda uyar hiiç geciktirme..mumkunse kocanin yaninda yap

Allahım sorulardan daraldım.. helal olsun bu kadar ayrıntıyı sorabiliyor mu bıkmadan usanmadan.. HELAL OLSUN hiç bişey demiyorum valla ayakta alkışlarım ben hiç işi gücü yok herhalde... valla o kadar ayrıntı nasıl aklına geliyor ya

Konuya gelcek olursam 2 gün idare ediverin konusahibi..

Konu sahibini cok iyi anliyorum anlasamadigin sevemedigin insana esin icin katlanmak öyle zor ki. Onlar da kendilerine biraz ceki düzen verselerdi insanı soğutmasalardı da istenselerdi. Benim annem de görümce ve dayimin eşiyle yani gelinle öyle gelin görümce iliskileri var ki cok imrenirim. Biz ne zaman o gelinimizin oldugu sehre ananemi ziyarete gitsek bende kalin diye israr kiyamet tutturur. Annem kendi annesinde kalabilmek icin uğraşır artik. Çünkü annem ona hicbir zaman görümcelik etmemiştir ne biseyini sorgulamistir ne bi işine karismistir ne sen gelinsin muhabbeti yapmıştır ne bi saygısızlık etmistir, hoş sohbetlidir eğlencelidir. Israr etmesine ragmen sık sık gidip kalmaz dozunu bilir. E bunun karşılığında da gelinimizin dostluğunu kazanmış.
Herkes konu sahibine yüklenmiş de o görümce de kendinden bıktırmasaymış.

Allah şimdiden sabır versin okurken bunaltı geldi eşinizin hatrina dayanım bakalım. Kısa zaman e azindan

Evet senede bir görüşsek de bir gün içinde soruyor
Daha onlarca soru var
Bazen eşimi arar
Eşimi de bunaltır
Eşim yazın izinliydi yanlarına gitti mesela
Kocam dayanamadı erken döndü eve

konu sahibi kocasıyla görümcesini görüştürmüyor gibi algılayanlar olmuş
iyi okuyun

Çok meraklı biri sanırım,araya mesafede koymussunuz,onuda öyle kabullenin zaten görüşmuyormussunuz

Ben başka bir açıdan baksam?
Acaba sen hiç muhabbet etmiyosun sus pus duruyosun da muhabbet açmaya mı çalışıyo kendince,laf lafı açar diye düşünüyo olmalı,akan bi sohbetiniz yok oda çareyi laf gargarasında bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…