- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi ahminelask
-
hemen arkasından yaptığın için ikinci testte idrarda hcg konsantrasyonu daha az olmuştur,ondan o daha silik. hamilesin tebriklerSağlıkla doğsun, Allah analı babalı büyütsün.
testi yaptırdıktan sonra burayada yaz mutlu haberlerini bekliyoruzz
inş. canım dualarınızı bekliyorum...
Canım Allah'ın izniyle inşallah hamisindir:).ovulasyondan sonra 11.gunum demişsin? Yumurtlama gunünü biliyor musun? Yumurtlama testi mı kullanıyorsun? Bnm de yarın ovulasyindan sonra11.gun,yumurtlama testi kullandım ordan biliyorum.indan sordum canım test yapsam çıkar mü ki?
valla canım yumurtlama sıvısından anlıyorum 3 aydır takipteyim 30 günde bir adet oluyorum 15.gün o sümüksü uzayan akıntı geliyor bu ay biraz erken geldi soğan kürünün etkisi galiba :)))) ben öylesine yaptım silik çıktı ama sonra belirginleşti :)) pztsei kan testine gidecem ,inş. gaza getirmeyim ama yap bakalım belki çıkar çıkmasada geç döllenme olabilir sonra çıkar ama sabret bir iki gün daha ben hala emin olamıyorum sevinemiyorum daha
tebrik ederim canım.Kan testini bir an önce yaptır. Görünen o ki yumurcak göbişte. Allah sorunsuz hamişlk ve kolay doğum versin. Inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.
canım inş. Sende hamişsindir bende rabbim hüsrana uğratmasın olmasada üzülmeyelim daha çok yeniyiz senelerce uğğraşanşar var allah kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyorum inş.bence hamilesin.2.testinde silik çıkması ve gittikçe yaptığın testlerin koyulaşması...bende 32 günde bir adet oluyorum..14.-15.gün yumurtladım..uzayan akıntıyı farkedemiyorum diye yumurtlama testi kullandım..bnm de 3.ayım:)))) ne kadar çok ortak noktamız varDediğin gibi bn 2 gün daha bekliyim..sen pazartesi kan testine git,ben idrar testi yapıyım,bakalım nolcak
mrb tatlım bence de hamile gibi görünüyorsun,geçen hafta senin yaşadıklarını bende yaşadım,cuma akşamı idrar testi yaptım,2.çizgi silik çıktı,içime sinmedi 2. Bir test daha vardı elimde onu da yaptım,o daha da belirgin çıktı ve cmt sabahı kan testi yaptırdım,beta hcg değerim 182.31 çıktı,dün doktora gittim,5 haftalık hamiş olduğumu öğrendim tatlım..inş rabbim hayırlısıyla her isteyene nasip eder bu duyguyu..!kan testi yaptırınca bize de bildir sonucu olurmu tatlım..
canım....kesin kesin kesin hamilesin çizgin çok iyi..bak ben bu ay yaklaşık 20 tane test yaptım ..ilk başta görünmüyodu bile ışıkta farkediliyordu baya bekleyince azcık daha çıkıyordu hatta benden başka kimse çizgiyi görmüyordu her geçen gün azcık daha belirginleşti ve seninki gibi olduğunda kesin hamileyim dedim 2 gün sonra bi test daha yaptım baya baya kırmızı...tebrik ediyorummmmmmm :))))))))
amin amin aminnn binlerce kez amin günüm gelmeden kan vermeyecem canım şimdi düşük filan çıkar moralim bozulur çift çizgiyi gördükten sonra bekleyebilirim rahatım pzt.günüm inş. Gider sonucu buraya yazarım hamişimmmm diyee dua et tşk. Iyi dileklerin için
canım inş. Sende hamişsindir bende rabbim hüsrana uğratmasın olmasada üzülmeyelim daha çok yeniyiz senelerce uğğraşanşar var allah kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini bekliyorum inş.
valla ben korkuyorum canım ama farklı markardan yaptım hepside aynı çıktı hemde 3dk içinde bu sabah yaptım ilk idrarla daha belirgindi inş. Kan testi yaptırıp koşa koşa gelecem buraya beraber bebişlerimizi büyütürüz inş. Eğer benimki doğruysa bu hafta 3.haftamız bebişimle ahhhh çok heyecanlıyımmmmm
mrb kızlar herkeze hayırlı cumalar... konuştuklarınızı okudum da arkadaşlara katılıyorum canım hiç tedirgin olma benim günüm gecikmeden doktora gittim bayılmalarım oluyodu çünkü ama hamile değilsin dedi rahmimde yumurta görünüyodu kis de olabilir dedi eşimle gitmiştim duyunca haliyle panik oldu daha çatlamamış kötü huylu değil kis olduğundan da emin değilim dedi ay başı olduktan sonra gel bi daha bakalım dedi ay başımı bekledim ama olmadım baya bi geciktim sonra doktora gittim kan tahlili istemeden önce ultrasonda baktı görünce daha mercimek kadar 3 gün önce gelsen göremezdim bile dedi 3 haftalıkmış duyduğumda kıpır kıpır oldum eşimde ben en baştan biliyodum o kis dedil bebeqimizdi diee =))) derken şimdi bebeqim 3.5 aylık daha cinsiyeti belli değil ama bakalım önümüzdeki hafta kendini gösterir inşallah meLeqimM.. (NASİP YANİ CANIM KALBİNİ RUHUNU RAHAT TUT )
mrb kızlar herkeze hayırlı cumalar... konuştuklarınızı okudum da arkadaşlara katılıyorum canım hiç tedirgin olma benim günüm gecikmeden doktora gittim bayılmalarım oluyodu çünkü ama hamile değilsin dedi rahmimde yumurta görünüyodu kis de olabilir dedi eşimle gitmiştim duyunca haliyle panik oldu daha çatlamamış kötü huylu değil kis olduğundan da emin değilim dedi ay başı olduktan sonra gel bi daha bakalım dedi ay başımı bekledim ama olmadım baya bi geciktim sonra doktora gittim kan tahlili istemeden önce ultrasonda baktı görünce daha mercimek kadar 3 gün önce gelsen göremezdim bile dedi 3 haftalıkmış duyduğumda kıpır kıpır oldum eşimde ben en baştan biliyodum o kis dedil bebeqimizdi diee =))) derken şimdi bebeqim 3.5 aylık daha cinsiyeti belli değil ama bakalım önümüzdeki hafta kendini gösterir inşallah meLeqimM.. (NASİP YANİ CANIM KALBİNİ RUHUNU RAHAT TUT )
canımmmmm sağol sanada hayırlı cumalar inş. iyice umutlandım ben nette 3 haftalık yazıyor ama ben 1 hafta daha bekleyecem hayırlısı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?