canım hamişlerim ya bana bir yorum yapın sizce hamilemiyim

saoL nesecim; ALLah bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. pek bilgim yok şimdi senden duyuyorum devlet hastanesinde olabilir belki ama özel de sanmıyorum ben özele gidiyorum hep ücretli çünkü ; 1 hafta sonra tekrar gidicem o zaman öğrenmiş olurum.

mrb kızlar benim aklıma takılan bir şey var hamile olduğunu öğrendikten sonra sağlık ocaklarına gidip bildiriliyormuş ben geçen gittim 3 aylıktı ozamn bana hemen öğrendiğinde gelmen gerekiyodu dedi aşı olcakmışım ama gec kalmışım ellerinde de aşı kalmamış martın 15 nde gel aşı yapalım dedi doktorum ilk gittiğimde sağlık ocağına yönlendirmişti benim aklımdan çıkmış geçen arkadaşımla karşılaştım o bahsedince aklıma geldi kananmam olmuştu aklım ordaydı bende sağlık ocağı konusunu unutmuşum . acaba aşı yaptıran varmı ben biraz tedirginim her hangi bi sorun yaratırmı diye malum aşı çok önemli çok ciddi sorunlar doğurabiliyo bilgisi olan varmı ???

saol cnm. ay başı gecikmen ne kadar oldu canım tam olarak.

canım benim daha aybaşına 3 gün var :) ben 5 gün kala öğrendim inş. hayırlı haberler alırım bu sabah test yaptım daha belirgin çıktı gittikçe koyulaşıyor demekki değerlerim yükseliyor hayırlısı bakalım bakın bakalım

hım anladım cnm her gün test yapmana gerek yok 4 gün gecikince yapmaya başla simdi idrarına varsa bile hemen yansımaz boşu boşuna testleri ziyan etme bide testte ilk 5 dkk önemli aynı testte tek çizgi ise 1 saat sonra çift çizgi olsa bile doğru yanıt değildir biliyosundur belki ama ben gene sölim benm gecikme olmadan önce yaptığım test negatifti geciktikten 3 gün sonra yaptım pozitif çıktı bilgin olsun cnm =))

canım şimdiden tebrik ederim seni eğer hamile olmasaydın hiçbir şekilde silik bile olsa çizgi çıkmazdı

hastaneye gittiğinde haberimiz olsun

valla iyice kafam karıştı çoğunluk hamile diyor mutluluktan uçuyorum bir iki tane olmayabilir yorumunu görünce ölüyorum sanki testleri koyarken yazmıştım ilk 3.dk da çıkıyor diye tabiki saatler sonra çıkan sonuçları dikkate almamm üzmeyin beniiiiiii(((((((((
merak etme kan testi sonucunu alınca dua etttt inleticem bu siteyiiii :))))))))

Kızlar benim durumuma da bı yorum yaparsanız çok sevinirim.bugun kahverengi lekelenme oldu 3-4 damla geldi çok az devam etti.yerlesme kanaması olabilir mı? Bu3.ayim denemede,ilk ayımda da olmuştu böle bı şey korunmayı bıraktığım icin olmuş.umarim yerleşme kanamasidir.adetime1 hafta var:26:

evet canım hamileyimmmmmmm :) çok mutluyum testler yalan söylemez 4.haftalık keseyi de gördük bile maşşaallllh darısı herkesin başına iki hafta sonra tekrar gideceğim kesenin durumuna bakıcaz allah ım çok şükür herkese nasip etsin....

ayyy çok sevindim ablacımmm hayırlısıyla dünyaya gelsin bebişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…