- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Ben 14 hafta hiç bişey yemiyorum yedoyimde cikiyo dışarı8 haftalık hamileyim ilk başta yogurt peynir süt ceviz vs yiyordum normalde peynir süt yoğurt sevmem hamileyim diye yemeye başladım ama şuan hiç yiyemiyorum canım istemiyor yiyesim gelmiyor bogazımda takılıyor sanki midem bulanıcak gibi oluyo ama yemem lazım başka şekilde tüketebilir miyim bu arada yiyemediğim için bi eksiklik oluşturmuş mudur ?
Kusma olmuyor ama yiyesim gelmiyor hiç canım istemiyor yaBen 14 hafta hiç bişey yemiyorum yedoyimde cikiyo dışarı14 haftadan sonra etler dışında her şey yiyorum. Lor ye o daha faydalı
Tiksiniyosun o yüzden 14 hafta sonra düzelecek yiycen ne hoşuna gidiyorsa onu ye şimdilik ben sudanda tiksiniyodum her şeyden koku geliyodu bana göreKusma olmuyor ama yiyesim gelmiyor hiç canım istemiyor yazorla yemek yedirilen çocukları çok iyi anlıyorum tiksindirir insanı zorla yemek çocuuma zorlamıycam hiç
Bi eksiklik olmaz değil mi gelişiminde falanTiksiniyosun o yüzden 14 hafta sonra düzelecek yiycen ne hoşuna gidiyorsa onu ye şimdilik ben sudanda tiksiniyodum her şeyden koku geliyodu bana göre
Bebek hamileyken yediklerinizden değil öncesinde vücudunuzun depoladıklarından beslenir8 haftalık hamileyim ilk başta yogurt peynir süt ceviz vs yiyordum normalde peynir süt yoğurt sevmem hamileyim diye yemeye başladım ama şuan hiç yiyemiyorum canım istemiyor yiyesim gelmiyor bogazımda takılıyor sanki midem bulanıcak gibi oluyo ama yemem lazım başka şekilde tüketebilir miyim bu arada yiyemediğim için bi eksiklik oluşturmuş mudur ?
her kes sanki hep süt yogurlami beslenyo hamisken bişey olmaz korkma hem 14 hafta sonra yiycen her sey. Ben de öyle süt yoğurt falan hergun yemedim normalde nasıl olduysa oyle. Çok şeyden tiksiniyordum ama yumurta yedim hep. Sende her gün yumurta yeBi eksiklik olmaz değil mi gelişiminde falan
Herşeyi yiyorum hemen hemen de herkes şunu ye bunu sağlıklı seyler yemen lazım artık diyo biliyorum ama canım istemiyor süt ürünleri normalde de pek tüketmezdim gelişimi geri kalır mi diye endişe ediyo insanBebek hamileyken yediklerinizden değil öncesinde vücudunuzun depoladıklarından beslenir
Kendinizi zorlayıp midenizi bulandırmanın bir manası yok, yiyebildiğiniz şeyleri yiyin vücudunuz besinsiz kalmasın
Bulantım yok şükür de zorlayınca bulancak gibi oluyor işte yiyesin yokken yemek ne zormuş valla lokma büyüyo ağzında resmenher kes sanki hep süt yogurlami beslenyo hamisken bişey olmaz korkma hem 14 hafta sonra yiycen her sey. Ben de öyle süt yoğurt falan hergun yemedim normalde nasıl olduysa oyle. Çok şeyden tiksiniyordum ama yumurta yedim hep. Sende her gün yumurta ye
Olmasada ilk başlarda 14 hafta zor geciyo iştah falan olmuyo ne yiye bilsen işte ye gitsin sonra duzelicek yiycen ben valla 14 hafta hep aç kaldım.desem.yalan olmazBulantım yok şükür de zorlayınca bulancak gibi oluyor işte yiyesin yokken yemek ne zormuş valla lokma büyüyo ağzında resmen
Tamam teşekkürler kaç haftalıksınız şuanOlmasada ilk başlarda 14 hafta zor geciyo iştah falan olmuyo ne yiye bilsen işte ye gitsin sonra duzelicek yiycen ben valla 14 hafta hep aç kaldım.desem.yalan olmaz
Ben doğurdumTamam teşekkürler kaç haftalıksınız şuan
Öylemi gözünüz aydı o zaman Allah sağlıklı güzel ömürler versin bebişeBen doğurdum
Allah seninde bebeni sağ salim sana kavuştursun inşeallahÖylemi gözünüz aydı o zaman Allah sağlıklı güzel ömürler versin bebişe
AminnAllah seninde bebeni sağ salim sana kavuştursun inşeallah
Benim de aynı bulantı yok çok şükürBende de bulanti olmamasina ragmen hic istah yok. 2 kilo verdim hatta hamileligi ogrendigimden beri. Ama doktorum onemli degil , hic bisey yemessen serum takariz dedi.
Herkes yemen lazım şunu ye bunu yeme diyo az çok arastırdım çoğu şeyi biliyorum ama işte gelişimi geri kalır mı diye düşünüyorum bazen kaçıncı aydan sonra yediklerimden besleniyorBence başlarda cok zorlamamak lazım , sonucta annenin depolarindan besleniyormus ilk aylarda
Ciddi bir eksikliğiniz yoksa 9 ay serumla bile beslenseniz sorun olmazHerkes yemen lazım şunu ye bunu yeme diyo az çok arastırdım çoğu şeyi biliyorum ama işte gelişimi geri kalır mı diye düşünüyorum bazen kaçıncı aydan sonra yediklerimden besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?