Canim hicbir sey yapmak istemiyor.

freespirit7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
560
574
53
Uc dort gundur ozellikle bi sey oldu, ondan once iyiydim. Canim hicbir sey yapmak istemiyor. Cok yorgunmusum gibi, sicak havayi da sevmiyorum zaten. Surekli uyumak geliyor icimden. Haberleri hic gormek istemiyorum zaten psikolojim bozuluyor. Size de boyle oluyor mu? Olunca ne yapiyorsunuz?

Ben de aynı öyleyim, özellikle bir haftadır iyice yoğunlaştı. Sadece uyumak istiyorum, saatlerce uyuyorum ama uykumu alamayıp çok yorgun uyanıyorum. Sıfır enerji. Omuzlarımda, kollarımda bi ağırlık var sanki. Su içmek bile istemiyorum, sabah duş almak, akşamları dişlerimi fırçalamak falan eziyet gibi geliyor.

Ben de aynı öyleyim, özellikle bir haftadır iyice yoğunlaştı. Sadece uyumak istiyorum, saatlerce uyuyorum ama uykumu alamayıp çok yorgun uyanıyorum. Sıfır enerji. Omuzlarımda, kollarımda bi ağırlık var sanki. Su içmek bile istemiyorum, sabah duş almak, akşamları dişlerimi fırçalamak falan eziyet gibi geliyor.
Aynen ayni seyler.. dahiliyeye gidip degerlerime baktiricam. Bi de hic gecmeyecekmis gibi bir ruh halindeyim. Cok kotu hissediyorum.

Yaklaşık 10 senedir hiçbirşey yapmak istemiyorum acikcasi, öylece yatmak istiyorum :)
dönemsel birşeyse bisürü sebebi olabilir... Okuduğumuz haberler izlediğimiz şeyler bile yeterli aslında depresyona girmeye.
Her daim zevk aldığınız şeyler yapmaya çalışın, güzel bir müzik açıp dinleyin.

Ayni Durum bendede vardi kan verdim demir b12 d vitamini hepsi yerlerdeymis meger. Simdi b12 ignesi vuruluyorum digerleri icin de ilac kullaniyorum.ins duzelecegim.siz de degerlerinize baktirin derim

Yaklaşık 10 senedir hiçbirşey yapmak istemiyorum acikcasi, öylece yatmak istiyorum :)
dönemsel birşeyse bisürü sebebi olabilir... Okuduğumuz haberler izlediğimiz şeyler bile yeterli aslında depresyona girmeye.
Her daim zevk aldığınız şeyler yapmaya çalışın, güzel bir müzik açıp dinleyin.
Boyle nasil iyi oluyorsunuz peki? Iyi misiniz yoksa sikayetci misiniz bu durumdan?

Aynen ayni seyler.. dahiliyeye gidip degerlerime baktiricam. Bi de hic gecmeyecekmis gibi bir ruh halindeyim. Cok kotu hissediyorum.
Doktora gitmeyi bile canım istemiyor. Sıfır enerji. D vitamini eksikliği olabilir belki diye düşünüyorum ama evdeyken yutmak bile aklıma gelmiyor. Geceleri bazen uyanıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki, sabah da yoğun bi mutsuzlukla uyanıyorum. Doktordan bi çözüm önerisi alırsan yaz olur mu?

Boyle nasil iyi oluyorsunuz peki? Iyi misiniz yoksa sikayetci misiniz bu durumdan?

Sikayetciyim tabi ki, toparlamaya çalışıyorum kendimi, benim bir de bebeğim var çünkü.
Her yaptığım şeyi zorla yapıyorum açıkçası, sadece kızımla ilgili yaptığım şeylerde zorlanmıyorum.
Benim artık kroniklesti bu durum, o yuzden psikolojik yardim alacağım.

Ama mesela boyle hissetiğim anlarda bekarken, yapardım bir kahve açardım sevdiğim bir muzik oturur dinlerdim, birşeyler okurdum. Siir okurdum mesela, iyi gelirdi. O yuzden diyorum insan her zaman kendisine iyi gelecek şeyi bilir, mesela sizin için yürüyüştür bu ama sıcakta yürümek daha zor gelebilir. Yemek yapmak iyi gelir kimi insana, kimine temizlik yapmak...

Doktora gitmeyi bile canım istemiyor. Sıfır enerji. D vitamini eksikliği olabilir belki diye düşünüyorum ama evdeyken yutmak bile aklıma gelmiyor. Geceleri bazen uyanıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki, sabah da yoğun bi mutsuzlukla uyanıyorum. Doktordan bi çözüm önerisi alırsan yaz olur mu?
Tamma canim. Umarim

Ben de öyleyim. Saatlerce boş duvar izlemek istiyor canım. Uyuyorum yorgunluğum yine geçmiyor. Bu aralar yorgun günler geçiriyorum ona bağlıyorum biraz da gelecek kaygısı taşıyorum.

Dışarı çıkıp çimenlere oturmak için zorluyorum kendimi. İş, ev stresinden bir anlığına sıyrılmak kafa dinlemek iyi geliyor. Ufak çaplı bir depresiflik gördüm yazdıklarınızda. Açınız müziği ve dans ediniz bayan :KK71:

Dışarı çıkıp çimenlere oturmak için zorluyorum kendimi. İş, ev stresinden bir anlığına sıyrılmak kafa dinlemek iyi geliyor. Ufak çaplı bir depresiflik gördüm yazdıklarınızda. Açınız müziği ve dans ediniz bayan :KK71:
Onu da denedim. Muzik actim tam oynamalik. Oynarken gozum kapaniyodu, pöff dedim ve kapadim:KK45:

Back
X