canım kayınvalideciğim

Evimden vazolarımı falan götürse arar konuşurum, ama çamaşır olunca konu çok sıkıntılı. Bütün gece konuşup durdum.Eşim aradı az önce, şu kızın çamaşırlarını aldıysan geri getir dedi. Ben napayım bi şeye benzemeyen çamaşırlarını dedi tahmin ettiğimiz gibi. Tansiyonu düşmüş, onu çok üzüyormuşuz.
madem çekmeceyi karıştırmadı ,çamaşırlarının bişeye benzemediğini nerden biliyo. ayrıca suçlu olmasa hasta numarasına yatmaz. ayy kıskançlıktan sapıtmış kv

bidakine yatak odanın kapısını kilitle
böyle bişeyi benim kaynanam yapsa
kocama anana sor çamaşırlarım nerde derim:KK45:

Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?
yok artik !!!!
o camasirlar geri ciksa da bir gun bir yerden sakin giymeyin.

Kötü bi amacı da olabilir bnce bilmiyorum bütün sayfaları okumadım başka yazan oldu mu ama böle sevmediği kişilerin eşyalarını kullanarak büyü ilaç yaptıranlar duydum bn Allah korusun herşey olabilir

Ya tabak canak esya olsa anlarimda ic camasiri nedir yahuuuu yuh şok yani arayın isteyin olay çikarin ne bileyim evime girme bile derdim ben bu olaydan sonra zaten ay tansiyonum düştü demssinden belli suçlu olduğu ama geri alsaniz bile giymeyin hersey olabilir

Evimden vazolarımı falan götürse arar konuşurum, ama çamaşır olunca konu çok sıkıntılı. Bütün gece konuşup durdum.Eşim aradı az önce, şu kızın çamaşırlarını aldıysan geri getir dedi. Ben napayım bi şeye benzemeyen çamaşırlarını dedi tahmin ettiğimiz gibi. Tansiyonu düşmüş, onu çok üzüyormuşuz.
Biseye benzemediğini nereden biliyor muş. Şu tansiyon da en büyük kurtarıcı ları

Biseye benzemediğini nereden biliyor muş. Şu tansiyon da en büyük kurtarıcı ları
Eşim de aynını söyledi ya, ne biçim kadın o donlarına sahip çıkmıyor başka yerde bırakmadığı ne malum demiş. Adamın sinirleri tepesine çıktı.

Birşeye benzemediğini siz giyince görmedi herhalde :)

Ben kullandığını sanmam ama ya alıp attı yada çok saçma bir yere koydu.heryere bakın en olmadık yerden çıkabilir.
Benim kv de her evden çıkışımda karıştırır dolaplarımı.

Allah kv de hayırlısını versin..benimki de çok sıkıntılı..oğlunu parmağında oynatmak istiyor resmen..sürekli bi nazlar felan..daha gencecik ama nerdeyse kendime bakamıyorum ayaklarına yatacak..bide acayip anlayışsız görümcem de o da..ben öğretmenim 15 günlük tatilim vardı şurda..gelip 15 gün kalıp tatilimi zehir ettiler..tamm elbette gelsinler ama bu kız çalışıyor bunun tatili şimdi erken gidelim de biraz dinlensinler diye düşünemeyecek kadar anlayışsızlar..resmen surat astım istemediğimi belli ettim ona rağmen son güne kadar kaldılar..bide benim kv de her eşyamı karıştırır ve defalarca söyleyip uyarmama rağmen..artık inadına mı yapıyor huyumu vazgeçemiyor anlamış değilim..Ama Alahtan uzaklar çok yüzünü görmüyorum..

İnsan donuna 2 türlü sahip çıkar.
1-giyer
2-dolabına koyar.
Karakter yoksunu, hırsız bozmaları veya merak delileri gelip alır, karıştırır veya saklar.

Oğluna boynuzlanmışsın demeye çalışıyor. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Eşime dedim bi çıkıp dolaşayım kendime geleyim. Kadın resmen kavga etmek istiyor benle
:KK62:yuh ya söylenecek çok laf var da diyemiyo insan ama eşin itibar etmedi dimi buna

Tabi, sus artık iyice sapıttın eserekli oldun dedi. Ama yine de kadın ne zaman gelse bi şeyim kayboluyor ya da problem çıkıyor vallaha yoruldum artık ya
neyse allahtan eşin ne mal olduğnu biliyo hey allahım ya sana olan garezinden oğlunun gözünden düştükçe düşüyo ama umrunda değil kadının

Bir seye benzemeyen çamaşırlar ? Demek ki incelemiş, kendini ne güzel ele veriyor. Burdan sinir oldum kadına ya...Ömür boyu eve sokmamalık insan.

Ya tabak canak esya olsa anlarimda ic camasiri nedir yahuuuu yuh şok yani arayın isteyin olay çikarin ne bileyim evime girme bile derdim ben bu olaydan sonra zaten ay tansiyonum düştü demssinden belli suçlu olduğu ama geri alsaniz bile giymeyin hersey olabilir
Oğlunu gelinden kiskanan kv modeli. Normal eşyayı değil de ic camasirini çalıyor ki aklı sıra cinsel hayatlarina güzellik getirecek bir şey eksilsin, konu sahibi o çamaşırları giyip seksi olmasın, biricik oğluşu onu beğenmesin. Aslında inadına teşekkür edeceksin; sağol anne sayende evde iç camasirsiz dolaşıyorum, oğlunun daha çok hoşuna gidiyor diyeceksin :D

Back
X