Selam kızlar,
Şu yaşımda şok üstüne şok yaşayan bir ben varımdır. eşim ayak bileğini kırdı ve evde yatıyor. Dün ben işteyken valide ve kayınpederim ziyarete gelmiş. Kayın validem benimle karşılaşmamak için ben yokken geliyor zira birbirimizin yüzünü görmek istemiyoruz. Velhasıl oğlunu görüp gitmiş. Bugün giyinirken fark ettim benim iç çamaşır dolabım karışmış. İç çamaşırlarımın bir kısmı yok. İsim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama şu meşhur v markasının çamaşırlarına baktım vallahi billahi yok. Yılbaşı dönemimde koştur koştur indirimden aldığım parçalarımın hepsi kaybolmuş. Eşime bugün kim geldi diye sordum, annesinin geldiğini söyledi. Çamaşırlarımın daha önce kaybolma ihtimali de yok, çünkü 2 gün önce dolabı düzenledim ordalardı. Kayınvalidemin onları giyecek hali yok, belli ki gıcıklığına aldı. Şimdi ben eşime söyledim şaşırdı bayağı. Napayım diye annemi aradım. "Geçmiş olsun pinkyciiğiiiim" dedi bana. Ay valla bi şey söylemeden duramam. Kadınla o kadar samimiyetimiz de yok, benim donları naptın mı diyeceğim? O kadar para verdim bi de, resmen içime oturdu. Aldığını anladığımı bilsin istiyorum. Napayım ben ya?