Nasıl yaniE o zaman neden kk’ya konu açıyorsunuz.
Malzeme ortada.
Siz onun için önem arzetmiyorsunuz.
Bu konuyu okuduktan sonra bende öyle olduğuma karar verdimNankör .
Tamam ben zamanı gelince söylerim uyaririm. Cidden herkes mis gibi gecinsin mutlu olsun memnun olsun hayatından istiyorum çok mu şey istiyorumHoşlanıyor mu diye sorabilir böyle emrivaki hiç hoş değil.
Çok hoşuna gider bu meselaBunun serefine yarin kvne bi tursu yap da yolla jjaja
Olmuyo iste manti köfte vermiyor mutluluk olmuyoTamam ben zamanı gelince söylerim uyaririm. Cidden herkes mis gibi gecinsin mutlu olsun memnun olsun hayatından istiyorum çok mu şey istiyorum
Herkesin derdi bir olmuyor çünkü yaşantılar başka, söz konusu insanlar başka, kültürler başka. Şimdi biz burda yuva yıkan, büyücü, ara bozucu, cazgır, çingene kaynana profili görmeye alışık olduğumuz için sizin naçizane beklentilerinizin karşılanmaması kk üyeleri tarafından çok da kaileye alınmadı. Ancak benim görüşüm herkesin cehennemi kendi hayatıdır. Öyle an oluyor ki incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerin altında insan eziliyor da nefes dahi alamıyor. Burada da genellikle gerçekten zor aile ya da evlilik hayatı yaşayan, hayata köşesinden bir yerden tutunmaya çalışan insanlar ağırlıkta olunca bu tarz problemler gerçekten linçlenebiliyor. Hem sizi hem kullanıcıları anlıyorum aslında. Tabi bazen bu tarz konuları acana erkek anneleri mi özellikle linçliyor diye düşünmeden de edemiyorum doğrusu
Kn’niz size önem vermiyor. Olsanızda olur olmasanızda…Nasıl yani
Psikolojik destek almak şart oldu deseneHa yani kaynana anaçlik yapmıyor, yemek yollamiyor diye nefes alamayacak, kafaya takacak insanlar cok normal ve mutlu da biz mi hayata ucundan tutunan insanlar olduk şimdi?
Asıl kendine değer veren ve mutlu olan insanlar alakasız insanlarin yapıp yapmadiklarini kafaya takmazlar. Etkilenmezler.
Sizin dediğiniz kısım dert sevenler olabilir anca. O insanların da mutlu olacaklarını düşünmüyorum genel olarak. Takmak istedikten sonra dert bulunur illa ki.
Bence cok şey istiyorsunTamam ben zamanı gelince söylerim uyaririm. Cidden herkes mis gibi gecinsin mutlu olsun memnun olsun hayatından istiyorum çok mu şey istiyorum
Evlilik müessesi kapatılsınBence cok şey istiyorsunöyle çokça mutluluk bu dünyada yoqq malesef
Nasıl mesela anlat da dertlenelimablam kayınvalideyi doğumda tanırsın demişti de inanmamıştım.
not: konuyla ilgisi yok her yerde anlatıp rahatlamaya çalışıyorum
Psikolojik destek almak şart oldu desene
1-2 saat önce burda bir konu açmıştım da aynı kategoride. Ondan bahsediyoruzBen birsey anlamadim. Konulari ekleseniz
Sana yolladiklarini bana gönder. Ben bayılırım gün tabağına.Yaw tamam da ben bşy istemiyorm ki
Bana anlatabilirsinablam kayınvalideyi doğumda tanırsın demişti de inanmamıştım.
not: konuyla ilgisi yok her yerde anlatıp rahatlamaya çalışıyorum
Kilo sorunumuz yok galibaSana yolladiklarini bana gönder. Ben bayılırım gün tabağına.
Lınçlenmeyeceksem evet yok 49 kiloyumKilo sorunumuz yok galibayoksa kim sevmez ki
Başka türlü yazınca linçliyolar knkKulak tırmalayıcı bir başlık. Okurken zorlandım. Canım ve kv aynı cümlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?