• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim kaynanam:)

Valla bende derdim ki; bi gün boşanırsak torununun kestiğim tırnağını dahi göremez! Ya bu kv lerim torunları böyle kendileri yapmış gibi davranmalarını ben anlamıyorım arkadaş! Şuursuzlar ya çocuğu alacak birde annesine göstermeyecek! Ayyyy yemin ederim çıldırdım. Eltin de tam bi yalakaymış bacım. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş.(bu atasözünüde hayatım boyunca kullanacağım yeri bekliyodum, umarım yersiz olmamıştır :) )

ALLAH muhabbetlerini artirsin.
Canina minnet. Yeterki senden uzak olsun. Neyini kiskancan? Senden uzak olacaksa kime yakin olursa olsun :)

Uzun zamandır madem mesafeniz var , eltinize öyle cevap vermeseydiniz bari. " Ancak , mutlulugunuza mutluluk katılmasını dilerim, neden kiskanayim. Bu sorun çok art niyetli bir soru. Yakışmıyor " deyin kapatsaydiniz konuyu.
Boşuna dikkatleri üstünüze cekmissiniz yine.

Ortada bosanan yok ama " bosanirlarsa cocuklari ben alirim" mi diyor?
Ay evlerden irak..

Anne dururken mahkeme cocugu babaanneye mi veriyomus
Hangi gezegenden kaynanan?

Cahil,basit insanlar..

Zoruna gitcek bir durum yok kıskanılacak bir şeyde yok ne demek torunumu vermem bu anı bekliyor galiba
ben ayrilmamizi istemiyor saniyordum hep takii bir sms ini yakaladim ozaman anladim. "birak oglum su kadini al torunumu gel onu bize parayla mi verdiler yazmisti.

Eltinin tutumu da komik.siz zaten gorusmemeyi secmissiniz niye kiskanacaksiniz.sanirim beraber planlayıp sizi güya kıskandırmak için yazmışlar.siz nasılsa gorusmuyorsunuz bunu takmayın da inşallah bu durum evliliğinize yansimiyordur o sıkıntı iste
bana da oyle geldi baktilar benden ses seda yok dayanamadilar sordular .. daha cok seyler yapiyorlar.. ana kiz mangal keyfimiz yaziyor paylasiyor mesela kaynanama ellerimle kahve yaptim yaziyor ama resim ilkkez paylastilar...

Kalın işaretlediğim kısımlar en önemli yerler bilesin...
"evliligimi kurtarmiyor ayri mesele.."
"bosanmaya kalkarlarsa torunumu ona vermem demis"

Evliliğindeki temel sorun nedir?
Eşinle ayrılacağını kaynanan dahil tüm sülalede konuşuluyorsa buradan başla istersen...

Boşanmaya kalktığında çocuğun kimde kalacağına da adalet karar veriyor...
bizim evliligimiz dugun gunumuzle agir bir darbe aldi severek evlendik ama cok cirkin seyler yasattilar bana ve aileme ama bende ailemde goz yaslariyla bitirdik dugunu ve tek bir saygisizlik cirkeflik yapmadik. ele gune rezil olmasinlar diye..iste o gun esimin memleketine ziyaretlere gitme fikrini bitirdim kafamda buda hep sorun oldu aramizda. ama esime her zaman da sen git istedigin kadar kal derim asla kisitlamam oc almam inat yapmam.. ama ben gitmem diyorum . onlarda diyormuski bi kariya laf geciremedin buna benimkinin zoruna gidiyor esiyor gurluyor.. tabiki sadece bunlardan ibaret de degil sorunlarimiz. esimle bu sene yaza girerken ayrilik karari aldik . sonra benim babamin rahatsizligi yuzunden (kalp) ayni evde arkadas olarak yasiyoruz simdilik..

Bence sizin o eltiyi de bi gözden gecirme vaktiniz gelmis...
dimi ama :))) yolarim da hanfendi kisiligim el vermiyor:)

senin çocuğunu sana mı vermiyormuş :deli:
eltinde arada iyi brezilya dizisi çekiyor, onuda bi zahmet şutla
hepsinden uzagim bacim kapim kapali hepsine

ben ayrilmamizi istemiyor saniyordum hep takii bir sms ini yakaladim ozaman anladim. "birak oglum su kadini al torunumu gel onu bize parayla mi verdiler yazmisti.

bana da oyle geldi baktilar benden ses seda yok dayanamadilar sordular .. daha cok seyler yapiyorlar.. ana kiz mangal keyfimiz yaziyor paylasiyor mesela kaynanama ellerimle kahve yaptim yaziyor ama resim ilkkez paylastilar...

bizim evliligimiz dugun gunumuzle agir bir darbe aldi severek evlendik ama cok cirkin seyler yasattilar bana ve aileme ama bende ailemde goz yaslariyla bitirdik dugunu ve tek bir saygisizlik cirkeflik yapmadik. ele gune rezil olmasinlar diye..iste o gun esimin memleketine ziyaretlere gitme fikrini bitirdim kafamda buda hep sorun oldu aramizda. ama esime her zaman da sen git istedigin kadar kal derim asla kisitlamam oc almam inat yapmam.. ama ben gitmem diyorum . onlarda diyormuski bi kariya laf geciremedin buna benimkinin zoruna gidiyor esiyor gurluyor.. tabiki sadece bunlardan ibaret de degil sorunlarimiz. esimle bu sene yaza girerken ayrilik karari aldik . sonra benim babamin rahatsizligi yuzunden (kalp) ayni evde arkadas olarak yasiyoruz simdilik..

dimi ama :))) yolarim da hanfendi kisiligim el vermiyor:)

hepsinden uzagim bacim kapim kapali hepsine
Allah sabır versin.

Boşanırsa çocuğu vermem ne yaa ayrıca böyle ailelerle bağ koptu mu uzun sağlıklı bi evlilik sürmüyor ehhh işte olup gideriz evliliği bu

Birbirinize tencere kapak olmuşsunuz neyinizi kıskanayım benden uzak olun yeter, söyle
hic sorma :KK11:

Hakikaten neyi kıskanacakmışsınız?
Sanki dilediğiniz an kv ile foto paylaşma durumunuz yok mu? Elbet vardır.
Tek fotoğraf mı samimiyet sembolü allasen?
aslinda kv diger gelinlerini avucunun icine almayi basardi afedersin osursalar haberi olur .. bana dis geciremedi. susma ve uzak kalmak delirtiyor onlari..

fasulye gibi kendilerini nimetten saymiyorlar mi bitiyorum bu durumalrina:işsiz:

:KK48::KK48:
Hasbama bak kiskanmadinmi diye sormus yeterki siz iyi olunda beni kotu bilin benden uzak olun deseydin

Kaynana gelin saka gibiler (eltin icin diyorum) sevmedigin gorusmeyi istemedigin birini niye kiskanasin? Bir de o "torunumu ona vermem" nasil bir cumledir yaa sesli guldum :KK70:
onlari anlamam icin kafamin onlar gibi islemesi lazim ama o kafa bende yok iste
Hiç mi kıskanmadın bizi ne ya yoo çok yakıştırıyorum ben sizi birbirinize deseydiniz
:)))))))))))

Benim çocuğumu bana vermeyecek. Yesinler.

:super: nah alırsın deseydiniz.
ya insan ol babaanne ol bana kv olma .. alamazlar biliyorum ama bi anneyi cok derinden etkiliyor bu sozler..
Zaten konu başlığına şaşırmıştım nasıl yani?? Kk da?? Kk üyesi?? Canım kayınvalidem diyor?? Derkeeen

Gerçeklerin ortaya çıkması uzun sürmedi:halay:
canim kv ler iyi olsunlar biz onlara canim da deriz ama olamiyolar iste .. :)))
Eltinizde az fesat değilmiş
Aman uzak durun

Valla bende derdim ki; bi gün boşanırsak torununun kestiğim tırnağını dahi göremez! Ya bu kv lerim torunları böyle kendileri yapmış gibi davranmalarını ben anlamıyorım arkadaş! Şuursuzlar ya çocuğu alacak birde annesine göstermeyecek! Ayyyy yemin ederim çıldırdım. Eltin de tam bi yalakaymış bacım. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş.(bu atasözünüde hayatım boyunca kullanacağım yeri bekliyodum, umarım yersiz olmamıştır :) )
hayir olmadi hatta bir sozun daha cok yerinde olmus bunlar torunlarini kendi dogurdu saniyor:))))))

ALLAH muhabbetlerini artirsin.
Canina minnet. Yeterki senden uzak olsun. Neyini kiskancan? Senden uzak olacaksa kime yakin olursa olsun :)
bilmiyorum ki neyin kafasini yasiyorlar
Uzun zamandır madem mesafeniz var , eltinize öyle cevap vermeseydiniz bari. " Ancak , mutlulugunuza mutluluk katılmasını dilerim, neden kiskanayim. Bu sorun çok art niyetli bir soru. Yakışmıyor " deyin kapatsaydiniz konuyu.
Boşuna dikkatleri üstünüze cekmissiniz yine.
hmmm evet bu acidan dusunmedim ama pat diye sorunca ne diyo bu dedim yani pat diye cevapladim iste..

Ortada bosanan yok ama " bosanirlarsa cocuklari ben alirim" mi diyor?
Ay evlerden irak..
ya iste ben boylelerinden korkuyorum iftira falan atarda alirlar diye.. bide esim polis hukuk okuyor ..

Anne dururken mahkeme cocugu babaanneye mi veriyomus
Hangi gezegenden kaynanan?
kaynanalarin bi gezeni olabilir bak bunu dogru soyledin:))
Cahil,basit insanlar..

Boşanırsa çocuğu vermem ne yaa ayrıca böyle ailelerle bağ koptu mu uzun sağlıklı bi evlilik sürmüyor ehhh işte olup gideriz evliliği bu
malesef oyle..

Back
X