Çok üzücü.. Basın sağ olsun.
Bunun bir çaresi ona benzeyen bir kedi sahiplenmeniz. Böyle tavsiye ediyorlar kedileri ölen kişiler. Ne kadar diner sızınız bilemiyorum.
inşallah buluşayım. kuşlarım ölmüştü daha önce. ama hastalanmışlardı. çözüm bulunamamıştı vs. beklerken ölmüşlerdi acı son bulmuştu. hoplayıp zıplayıp giderken bir anda ölmesi beni mahvediyor. onların da vadesi vardır değil mi?Benimde çok kedim öldü .
Tek tesellim bu iğrenç dünyadan kurtulup daha huzurlu bir yere gitmiş olmaları .
Genel olarak ölen hayvanlar için böyle düşünüyorum . Üzülmüyorum onlar için.
Gittikleri yerde durduk yere tekmeleyenler yok , aç bırakanlar susuz bırakanlar yok , giysi için kürklerini soyanlar yok , eziyet çektirerek öldürenler arabayla üzerinden geçenler yok .
Kurtuldular bu dünyadan . Ha siz çok çok iyi bakmışsınız emin olun bir yerde mutlaka buluşacaksınız .
inşallah buluşayım. kuşlarım ölmüştü daha önce. ama hastalanmışlardı. çözüm bulunamamıştı vs. beklerken ölmüşlerdi acı son bulmuştu. hoplayıp zıplayıp giderken bir anda ölmesi beni mahvediyor. onların da vadesi vardır değil mi?
çünkü tombi herkesle vedalaşmış hemen hemen hayatına giren. felçli teyzenin yanına yatmış gece üçte. bakıcıyla oynamış sabah beşte. 7de bana geldi sabah birlitke uyuduk bir saat.
sonra akşam geldi bu oldu.
Sizi en iyi ben anlarım. Ben de köpeğimi kaybettim. 4 sene oldu ve hala içimde sızısı. Allah sabır versin size. Siz ona baktınız, sevdiniz, aile ve dost oldunuz. Ve sonraki hayatınızda elbette o da yanınızda olacak. Sizin şahitiniz olacak. Ve hak edersek inşallah cennette hep yanınızda olacak. Şunu aklınızdan çıkarmayın lutfen; tombi nefes almıyor evet ama yok olmadı. Bizim algılayamadığımız bir boyutta varlığını sürdürüyor.
okuma benim de en fazla kaçtığım başlık budur. ekşi sözlükte bile kedinin ölmesi başlığına bakamam. kafayı yerim derdim. yanımda koynumda yatana sarılırdım. insanın en korktuğu oluyormuş işte.Konuyu asla okuyamam
Başın sağolsun demeye geldim
tombi gibi baktığım kediler vardı ama sokaktaydı onlar tek farkı bu. troll vardı, sarışın prenses, papyon, duman...Hepimiz gün gelecek vedalaşacağız bu dünyayla . O yüzden sen salma kendini başka kedilere umut ol. İsimleri önemli değil . Dışarıda bir kap yemek bir kap su ve sevgi bekleyen binlerce kedi var . Sen üzülüp depresyona girersen ben girersem kim sahip çıkacak onlara .
Hemen toparla kendini .
Başınız sağ olsun.
Bir başka boynu bükük hediye annelik yaparak acınızı azaltabilirsiniz bir ihtimal.
Benim ayları buldu. İlk haftalar nefes alamadım, lokmalar boğazıma düğümlendi, her an aklımdaydı. Ama benim şansım oğlumun yeğenleriyle vakit geçirmek oldu. Onu sever gibi oldum. Davranışlarında, haylazlıklarında, bakışlarında onu gördüm. Ve ona tekrar kavuşacağımı asla aklımdan çıkarmadım. Geçici bir ayrılık bu. Mutlaka kavuşacaksınız siz de. O sizi çok sevdi ve hep sevecek.tombi'yi diğer evinin arka bahçesine gömdük. dün gece oraya gittim. mezarının başında ağladım biraz sanırım. çok hatırlayamıyorum. sonra telefon sesiyle uyandım diyeyim. erkek arkadaşım arıyor. eve git falan diyordu. kalkmaya çalıştım kalkamadım tekrar düştüm. ısırgan otlarının içine.
on dakika sonra falan bakıcı kadın geldi. bahçelerindeki kameradan tesadüfen görmüş beni. beni eve kadar getirdi. sürüklendim resmen ama gelebildim. ben oğlumu kaybettim gibi geliyor ya. nolur yanımda olsun gelecekte bir hayatımız varsa. yarım saat önce koynumda uyurken yarım saat sonra bunu yaşamak beni delirtiyor.
ne kadar sürede normal insana dönebildiniz? ben dün işe gidebildim bugun gidemedim. dün de sürekli ağladığım için izin verdiler çıktım. her şeyde o var şu an her şeyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?