- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
ölümcül maalesefNasıl tedavisi yok ki
Geçmiş olsun
keşke öyle olsa teşekürlerallahım güç versin, ölüm hepimiz için İnşallah yanlış teshiştir ve düzelir kedin
Kedileri olan bi arkadaş var en iyi o anlar seniH E Bi baksana canım..
Bu arada çok geçmiş olsun kedileri severim ve üzüldüm
yok salmıyorum artık ama veteriner onlara geçme ihtimali var dediçok üzüldüm ama belki çok hızlı ilerlemez.
evde bakılan bir kedi ise bahçeye salmayın derim. diğer kedilere bulaşmasın
tşkürler daha 3 aylıklar ama zararı olur muveterinerim diğer kedilere aşı yaptır gençlik aşısıı
olmaz 45 günlükten itibaren yaptırabilrisntşkürler daha 3 aylıklar ama zararı olur mu
başın sağolsun canım senin kedide mi fib den vefat ettiAcısı geçiyorda sızısı kalıyor...hüngür hüngür günlerce ağlamıştım....son görüntüsü aklımdan çıkmıyor veterinerde,patisinde serumuyla
İnan iki gözüm iki çeşme ağlıyorum yazarken...ona benzer bi peluş kedi aldım,onu seviyorum arada
Çok özledim çooookkkkk....anmadığım tek günüm yok..3 ay oldu....
İnşallah senin yavrun yaşarAllahtan ümit kesilmez....ama olurda kaybedersen kendini teselli et..bak ne güzel bakmışsın...eminim en güzel şartları sundun...senin meleğin olmasaydı sokak köşelerinde açlıktan,soğuktan,hastalıktan ölecekti...o çok şanslı seni bulduğu için
Değilbaşın sağolsun canım senin kedide mi fib den vefat etti
Değilsebebini veteriner de bilmiyor...3 gün kustu 4. Gün kaybettim
Son gece 3 te baktım keyfi yok yanıma yatırdım battaniyenin altına...kuzumun hiç hali yoktu..gündüz serum alıyodı gece eve getiriyordum....sabahı zor ettim...8 de gittim vete ama çok değil yarım saat sonra kaybettik dediler....eve gelemedim sokaklarda ağlamaktan...elimde boş sepeti kaldı...eşyalarını 1 ay kaldıramadım
Amiinnnn...bu yaziinizi okuyup kedilerime sim siki sarildim Allahim acilarini gostermesin
Eve yeni geldim yarim saatir onlarla oynuyorum Allahimmm onlar olmasa ev resmen bomboss suan senin icin kizimi mincikliyorum :)) bide dudisinden opuyorummmAmiinnnn...
Evet öp kokla onları
Geriye döndüğümde tek keşkem var...keşke ilk kustuğunda götürseydim vete..ama bilemedimanlık bişey sandım...
Nolur öp onları benim için...mıncık mıncık mıncıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?