Canım Kedim :((

Orman Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
125
39
28
30
Şuan çok üzüntülüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum resmen bugun 8 aylık kedimin FİB HASTALIĞANA yakalandığına öğrendim hemde ıslak fib ilk karnı şişmeye başladı bende hamile sandı keyfide yerindeyidi dün veterinere götürdüğümde öğrendim canım kızım ölücek (( tedavisi yok ve bahçedeki diğer kedilerede bulaşır diye korkuyorum kedilerde bulaşıcı bir hastalıkmış napcağıma bilemiyorum bu duygusallığı nasıl aşarım

Kedileri olan bi arkadaş var en iyi o anlar seni H E Bi baksana canım..
Bu arada çok geçmiş olsun kedileri severim ve üzüldüm

Birgün burda böyle bır konu açmaktan okadar çok korkuyorum
Konuyu görür görmez yureğim cızz etti ve kedileirm geldi aklıma
Allahım korusun 2 yaşındalar Alllahım hastalıktan değilde eceliyle ölmelerini nasıp etsin
Konu sahibinede çok çok geçniş olsun . Biliyorum hiçbir kelıme içinin sızısınız geçirmez

Acısı geçiyorda sızısı kalıyor...hüngür hüngür günlerce ağlamıştım....son görüntüsü aklımdan çıkmıyor veterinerde,patisinde serumuyla
İnan iki gözüm iki çeşme ağlıyorum yazarken...ona benzer bi peluş kedi aldım,onu seviyorum arada
Çok özledim çooookkkkk....anmadığım tek günüm yok..3 ay oldu....
İnşallah senin yavrun yaşar Allahtan ümit kesilmez....ama olurda kaybedersen kendini teselli et..bak ne güzel bakmışsın...eminim en güzel şartları sundun...senin meleğin olmasaydı sokak köşelerinde açlıktan,soğuktan,hastalıktan ölecekti...o çok şanslı seni bulduğu için

başın sağolsun canım senin kedide mi fib den vefat etti

başın sağolsun canım senin kedide mi fib den vefat etti
Değil sebebini veteriner de bilmiyor...3 gün kustu 4. Gün kaybettim
Son gece 3 te baktım keyfi yok yanıma yatırdım battaniyenin altına...kuzumun hiç hali yoktu..gündüz serum alıyodı gece eve getiriyordum....sabahı zor ettim...8 de gittim vete ama çok değil yarım saat sonra kaybettik dediler....eve gelemedim sokaklarda ağlamaktan...elimde boş sepeti kaldı...eşyalarını 1 ay kaldıramadım

bu yaziinizi okuyup kedilerime sim siki sarildim Allahim acilarini gostermesin

bu yaziinizi okuyup kedilerime sim siki sarildim Allahim acilarini gostermesin
Amiinnnn...
Evet öp kokla onları
Geriye döndüğümde tek keşkem var...keşke ilk kustuğunda götürseydim vete..ama bilemedim anlık bişey sandım...
Nolur öp onları benim için...mıncık mıncık mıncıkla

Eve yeni geldim yarim saatir onlarla oynuyorum Allahimmm onlar olmasa ev resmen bomboss suan senin icin kizimi mincikliyorum :)) bide dudisinden opuyorummm

Başka kedi sahiplenmek istiyorum..evde ayağımın altında dolaşsın,elimi ısırsın,valizin içinde uyusun bana eşya koydurmasın,acıkınca miyav miyav miyav diye nefes almadan mama kabını tırmalasın,eve gelince yüzümü yalasın,banyoya girerken kapıyı kapatıyorum diye trip atsın,uyurken başıma yatıp uyandırsın,ağlarken patisiyle teselli etsin,üşüdüğünde boynuma kafasını sokup uyusun diye saatlerce kıpırdamadan durayım istiyorum
Ama meleğime ihanet edecekmişim gibi, hissedip çoookk üzülecekmiş gibi,beni ne çabuk unuttun anne diyecekmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…