Canım kızım miya ma dua istiyorum

esincan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
668
154
163
İzmir
Merhaba sevgili hayvan dostları benim 4 aylık dişi bir kedim var Malesef çok hasta sürekli ateşi çıkıyordu ishaldi ve kusuyordu 2 günde bir veterinerdeydik bir dizi ilaç takviyesi yapıldı kendine geldi diyoruz yine hastalanıyordu en son kan tahlili yaptırdık ve ne yazıkki AIDS OLDUĞUNU ÖĞRENDİK ÇOK YIKILDIM BEN ONU 5 günlükken buldum kendi evladıma baktığım gibi baktım ona şimdide ellerimden kayıp gidicek diye çok korkuyorum 3 gündür veterinerdeydi serum verildi ilaçlar verildi biraz önce aldım ve doktoru herşeye hazırlıklı olun dedi şu enfeksyonu bi atsa çünkü AIDS LE YAŞAYAN ÇOK KEDİ VARMIŞ ELİM KOLUM BAĞLI KALDI BANA YARDIM EDİN LÜTFEN

Allah acil şifalar versin.. Kedi deyince burnumun direği sızlıyor. Ben de 4 yıl sokak kedisine baktım. Evlenip gittikten sonra kendini çok yalnız hissetti oğlum ve sonunda öldü :( Bir daha hayvan beslememeye yemin ettim. Asla evime sokmayacağım çok yıkılıyorum bir şey olduğunda :( İnşallah kızına bir şey olmaz sağ sağlim yaşar seninle (:

Ahh canim cok uzuldum insallah en yakin zamanda iilesir bende hic dayanamiyorum cok seviyorum kedileri

Eve geldiğinden beri hiç bişey yemedi Malesef kustu şu an sadece nefes alıyor kızım ellerimden kayıp gidicek galiba bi mucize bekliyoruz

Miyanın durumu nasıl şuan? Atlattı umuyorum enfeksıyonu

Malesef atlatmadı hala hayata tutunmaya çalışıyor çok üzülüyorum çok az yiyor yanına gelmiyor eskisi gibi dediğim gibi sadece nefes alıyor artık veterinere götürmüyorum tedaviyi kabul etmiyor ve çok yıprandı oralarda ve bişey beni çok üzdü en son kızımı almaya gittiğimde onu köpeklerin kulubesinin yanına koymuşlar karanlık etrafında en az 4 köpek vardı gördüğüm manzara karşısında dondum kaldım kızım çok korkmuştu hatırlamak istemiyorum bi iyileşse etrafımda dolaşsa ogünleri çok özledim

Bişey sormak istiyorum ben miyanın ateşi gün içinde çok çıkıyor ne yapabilirim

Canım götürdüm oda bitkisel bir tedavi ile FİV VİRÜSÜNÜN etkilerini en aza indirgiyceğini söyledi hemoyopati diye bir bitkisel ilaçmış içirdi onu eve geldik 2 saat sonra daha kötü oldu bağırsak hareketleri hızlandı ve tuvaletini tutamamaya başladı meyerse ciddi yan etkilerinden biriymiş sorduğum halde böyle bir yan etkiden bahsetmedi yattığı yere tuvaletini yapıyordu Allah'tan bugün biraz azaldı şansı yokmuş KUZUMUN doktordan yana ah bir toparlansa bir görsem yine koşup oynadığını Allah dualarımı kabul eder inşaallah onu çok seviyoruz destekleriniz için çok minnettarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Tez zamanda iyileşip toparlar inşallah Allah yardımcınız olsun. Ateşi için karnını patilerini kollarındaki kıvrım yerlerını (bir nevi dirsegi) nemli bez ile silmeyi deneseniz düşürebilir. Bildiğim kadarıyla vet ler ateş için ılac verıyor ama onun durumunda vucudu zaten fazla etkıye maruz oldugu ıcın vermeyebılırler.Bol bol su vermeye çalışın şırıngayla falan zorlayın. Birde nerede oturuyorsunuz belki o şehirde bılebılcegım iyi hayvansever bir vet vardır.Çok fazla o vırusle yasayan pısı var Miyanın kaderide onlardan olur umarım

Öncelikle faydalı bilgilerin için çok teşekkür ederim ben izmirde ikamet ediyorum dediğin gibi bu hastalıkla yaşayan çok pisicik varmış inanın çok istiyoruz yaşamasını söylenmez ama zaten maddi olarak orta düzeydeyiz ve hastalığını öğrendiğimizden beri çok yüksek miktarlar ödedik Vet lere gözemde yok derdi veren Rabbim dermanıda verir ama okadar paralara rağmen kızımı iyileştiremediler bari deyseydi biraz düzelseydi belimiz çok büküldü ama helal olsun karıncaya can veren Rabbim kızımada can versin.....

Aslında şöyle bir durum var benim miya ya bağlanma sebeplerinden biri ve en önemlisi bazı ciddi rahatsızlıklarım var Malesef beynimde kitle var şuan ameliyat olamıyorum kalp rahatsızlığı ve tansiyon problemim var 3. ayda bir mr çekilip kitlenin büyüyüp büyümediğine bakılıyor 2 sene içinde az bir büyüme olmuş kısaca miyayı evlat edindiğimden beri kendimi çok iyi hissediyordum çok korkuyorum beni bırakıp gidicek diye bize dua edein lütfen

çok üzücü:( inşaallah eski sağlığına kavuşur
aynı dileklerim sizin içinde geçerli.keşke elimizden bir şey gelsede yapabilsek ama bazen olmuyor işte bunu en acı şekilde yaşayanlardan biriyim...

çok üzüldüm benimde bir kedim var 3 yaşında o kadar iyi anlıyorum ki seni umarım onun yokluğunu şimdi yaşamazsın. gözünün önünde eriyerek gittiğini görmek daha çok etkiliyor insanı. Dilerim Allah şifa verir daha uzun yıllar sana yoldaşlık yapar. Ve için rahat olsun bununla yaşayan bir dolu kedi var. şu an geçirdiği durumu atlatma süreleri 6 gün sürebiliyormuş. kimlerinde 3 hemen toparlanıyorlarmış. senin sevginle yanında kalmaya gayret edicektir kediler herşeyi hisseder.

çok üzücü:( inşaallah eski sağlığına kavuşur
aynı dileklerim sizin içinde geçerli.keşke elimizden bir şey gelsede yapabilsek ama bazen olmuyor işte bunu en acı şekilde yaşayanlardan biriyim...

Çok teşekkür ederim iyi dileklerinize inşallah sizin yaşadıklarınızı yaşamam şimdiden anlayabiliyorum sizi...

çok üzüldüm benimde bir kedim var 3 yaşında o kadar iyi anlıyorum ki seni umarım onun yokluğunu şimdi yaşamazsın. gözünün önünde eriyerek gittiğini görmek daha çok etkiliyor insanı. Dilerim Allah şifa verir daha uzun yıllar sana yoldaşlık yapar. Ve için rahat olsun bununla yaşayan bir dolu kedi var. şu an geçirdiği durumu atlatma süreleri 6 gün sürebiliyormuş. kimlerinde 3 hemen toparlanıyorlarmış. senin sevginle yanında kalmaya gayret edicektir kediler herşeyi hisseder.
Sizede çok teşekkür ederim ilginize ve iyi temennilerinizi dediğiniz gibi onu sevgimiz ve dualarımızla yaşatmaya çalışıyoruz ona çok ihtiyacım olduğunu her zaman söylüyorum yaşaman gerek diyorum benim için bi umut doldu içime bugün yemek yemeye başladı şu ishali bir geçse sanki daha çok toparlıycakmış gibime geliyor neyse bunada şükür...

Sizede çok teşekkür ederim ilginize ve iyi temennilerinizi dediğiniz gibi onu sevgimiz ve dualarımızla yaşatmaya çalışıyoruz ona çok ihtiyacım olduğunu her zaman söylüyorum yaşaman gerek diyorum benim için bi umut doldu içime bugün yemek yemeye başladı şu ishali bir geçse sanki daha çok toparlıycakmış gibime geliyor neyse bunada şükür...

süper yemek yemeye başlaması ben toparlandım iyiyim demek. ishalide yarın geçicektir görüceksin ama yaş mama vermemeye gayret et (suda eriyen yaş mamalar var onlardan alabilirsin vücudun kaybettiği suyu geri kazandırmak için ideal olacaktır.)

süper yemek yemeye başlaması ben toparlandım iyiyim demek. ishalide yarın geçicektir görüceksin ama yaş mama vermemeye gayret et (suda eriyen yaş mamalar var onlardan alabilirsin vücudun kaybettiği suyu geri kazandırmak için ideal olacaktır.)

Peki araştırıp en iyisinden alıcam, tam sevinip yemek yiyor derken biraz önce kustu off çok üzüldüm umudumu kaybetmiycem ama nefes alıyorsa umut var demektir

kıyamam bebeğim çoook iyi anlıyorum seni çok merak ettim son durumu hakkında dualarım seninle:((

Back
X