Canım kızım miya ma dua istiyorum

kıyamam bebeğim çoook iyi anlıyorum seni çok merak ettim son durumu hakkında dualarım seninle:((

İlgine teşekkürler inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder çok isterdim iyi demeyi ama sanki bitkisel hayatta çok az yiyor ishali geçmedi su gibi yapıyor kakasını sadece uyuyor hiçbir tepki yok kahroluyorum artık ve Malesef umutlarım tükeniyor ilaç veriyoruz ama ağır geliyor bünyesine kestik onuda interferon diye bir ilaç inanılmaz kötü yan etkileri var ya çok kötü hissediyorum kendimi çok çaresizim mucize bekliyorum...

Bugün başka bir vete gittik artık su gibi yapmaya başlamıştı ishali doktor gözümüzün içine bakabaka bir kaç gün daha Yaşar dedi çok üzgünüm çok çaresizim kanım içimde dondu sanki mucize bekliyorum çok küçük daha oyunlar oynucaktım onunla en iyi mamaları tadıcaktı ona oyun evi alcaktım allahım onu bana bağışla alma yanımdan

Canım sen bakma vetlerin lafına para almak için olmadık işlemde yaparlar işlerine gelmeyince ölcek de derler. Ben senın için faceden bir kaç hayvansever arkadasıma mesaj gönderdım izmirde hayvansever bir veterıner bılgısı için.Umarım yardımcı olabılırız haber geldıgınde hemen sana ıletıcem. Üzme kendını iyileşicek Miya

Canım sen bakma vetlerin lafına para almak için olmadık işlemde yaparlar işlerine gelmeyince ölcek de derler. Ben senın için faceden bir kaç hayvansever arkadasıma mesaj gönderdım izmirde hayvansever bir veterıner bılgısı için.Umarım yardımcı olabılırız haber geldıgınde hemen sana ıletıcem. Üzme kendını iyileşicek Miya

Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur... Islak mamayı sulandırıp şırıngayla veriyorum az da olsa yiyor ishalide biraz sakinleşti az az ama sıksık yemek yediriyorum inşallah iyi haberler veririm...ilginize çok minnettarım

korkarak baktım başlığa:((8çok zor birşey tekrardan bir can kurtarın sokaktan eminim sizde kocaman bir yürek varken en iyi anneliği yaparsınız onlara

Kızım ben ölene kadar kalbimde yaşıycak... ben hala şoktayım inanamıyorum öldüğüne onun acısını başka bir evlatla dindiricem şansıma hemen alıcaktım ama yok bulamıyorum evin civarında muhakkak dört beş tane görüp besliyordum beslediğim kuzucuklarda yok hemen almam lazım ama bulamıyorum bide ben biraz küçük olsun istiyorum bide dişi olmasını bakalım eşimde araştırıyor umarım en yakın zamanda evlat edibe biliriz

Back
X