- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
ben 10 aylıkken werdim babanesine sütüm azalmıstı işe baslamalıym dedim güzel bir iş cıktı karsıma kaçıramazdım bende kıskanıyorum babanesinden cünkü arada onada anne dediğini duyuyorum cocuk neden anne derki annesi olmayan birine ona sinir oldum yaBana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
öyle ama her sabah 6 da özellikle kışın daha yaşını doldurmamış bebğimi ben çıramam evden .emin olun herkez sizin kadar anne ve şartlarını zorlayıp o şekilde bakıyor evladına.
canım sabah 6 minibüs bile çalışmıyor burada ..........
neden mi anne der??? çok basit değil mi cevabı...annesine ihtiyacı oldu zamanlarda yanında gece gündüz babanesi varsa ,doğal olarak onu annesi yerine koyacaktır..ben 10 aylıkken werdim babanesine sütüm azalmıstı işe baslamalıym dedim güzel bir iş cıktı karsıma kaçıramazdım bende kıskanıyorum babanesinden cünkü arada onada anne dediğini duyuyorum cocuk neden anne derki annesi olmayan birine ona sinir oldum ya
tewekkur ederim ablacim sen benim yerime herweyi dosdogruca cevaplamiwsin..durumlar ayni oldugunda iw doru anlawiliyorcanım sabah 6 minibüs bile çalışmıyor burada ..........
AYNEN kesinlikle gece bırakılmamalı kokunu almalısın uyurken,evde oldugunu hissedip başını yastığa rahat koymalısın....b,raz fedakarlık yapın kv yakın taşının derim benneden mi anne der??? çok basit değil mi cevabı...annesine ihtiyacı oldu zamanlarda yanında gece gündüz babanesi varsa ,doğal olarak onu annesi yerine koyacaktır..
yanlış anlaşılmasın,ben de oğlumu 3 aylıkken hem de bakıcıya bırakıp işe başladım..gerçi annem de gelirdi yanına hergün..benim itirazım gece kalmasına..
biz sabah 08.30 da bırakıp aksam 19.00 da işten geliyorum alıp ewe gidiyoruz kalmıyor bırakmam okadarda değil yani sadece işte olduğumda onda kalıyor cumartesi ögleye kadar calısıyorum okdadr ama sinir oluyorum yinede ben varkende dio yanında onaneden mi anne der??? çok basit değil mi cevabı...annesine ihtiyacı oldu zamanlarda yanında gece gündüz babanesi varsa ,doğal olarak onu annesi yerine koyacaktır..
yanlış anlaşılmasın,ben de oğlumu 3 aylıkken hem de bakıcıya bırakıp işe başladım..gerçi annem de gelirdi yanına hergün..benim itirazım gece kalmasına..
Burda fazlaca çözüm önerisi sunuldu size ama umrunuzda değil sanırım.tewekkur ederim ablacim sen benim yerime herweyi dosdogruca cevaplamiwsin..durumlar ayni oldugunda iw doru anlawiliyor
anladım yok o zaman çok sorun etmeyin..benim oğlum da bakıcısına çok düşkündü..hem istiyordum onu sevsin,neticede ben işteyken o bakıyor,,hem de kıskanıyordum ..annellik işte...:)biz sabah 08.30 da bırakıp aksam 19.00 da işten geliyorum alıp ewe gidiyoruz kalmıyor bırakmam okadarda değil yani sadece işte olduğumda onda kalıyor cumartesi ögleye kadar calısıyorum okdadr ama sinir oluyorum yinede ben varkende dio yanında ona
gece alamiyorum soyledigim sebeblerden dolayi.kv bize gelemiyor.kendi evimde bakicam diyo cun evde oglu kocasi var. ihtiyaci olan zamanda ben onun yaninda olursam bebegim ne yiyecek ne icecek 1 az buyudgunde ve wimdi onun ihtiyaclarini karwiliyacak paralar lazim nerden bulucam bende biliyorum kizim herweyden onemli ve sikintimda bu. sizlere onun icin paylasdimki yardimci olasiniz.yeni aile oldugugumuzdan her weyi kocamla ikimiz yaptik evimizi duyunumuzu her weyimizi kendigimiz Elbette Allahu tealanin yardimiyla kazandigimiz parayla yaptik wimdi kredilerimiz var bunlari tek kocam karwilamasi 1az zor. rizk iwte her kesde 1 baska..neden mi anne der??? çok basit değil mi cevabı...annesine ihtiyacı oldu zamanlarda yanında gece gündüz babanesi varsa ,doğal olarak onu annesi yerine koyacaktır..
bakın ben de çalışan anneyim,oğlum 4 yaşını bitirdi,3 aylıkkenden beri çalışıyorum ben de..elbette onlar için çalışıyoruz..ihtiyaçları,eğitimleri,gelişimleri için..onda sorun yok..gece alamiyorum soyledigim sebeblerden dolayi.kv bize gelemiyor.kendi evimde bakicam diyo cun evde oglu kocasi var. ihtiyaci olan zamanda ben onun yaninda olursam bebegim ne yiyecek ne icecek 1 az buyudgunde ve wimdi onun ihtiyaclarini karwiliyacak paralar lazim nerden bulucam bende biliyorum kizim herweyden onemli ve sikintimda bu. sizlere onun icin paylasdimki yardimci olasiniz.yeni aile oldugugumuzdan her weyi kocamla ikimiz yaptik evimizi duyunumuzu her weyimizi kendigimiz Elbette Allahu tealanin yardimiyla kazandigimiz parayla yaptik wimdi kredilerimiz var bunlari tek kocam karwilamasi 1az zor. rizk iwte her kesde 1 baska..
hhhh raziyim sizinle.ozur dilerim her aile sebebini burda acik acigina yazamiyorum cok ozur dilerim.ama inaninki sordugunuz 2 soru ucun awiri sebebler var.ama dogru ne yapip edib cocugumu geceler yanima getirmeliyim. bu benim icin etrafimdakilerle cok zor ve 1 kac ay alicak ama olsunbakın ben de çalışan anneyim,oğlum 4 yaşını bitirdi,3 aylıkkenden beri çalışıyorum ben de..elbette onlar için çalışıyoruz..ihtiyaçları,eğitimleri,gelişimleri için..onda sorun yok..
anladım kv eşi oğlu evde diye gelemiyor size..peki siz neden kvnin yakınına taşınamıyorsunuz?
ya da 2-3 gece de olsa orada kalamıyor musunuz?
annemi dedirtiyo yuh yaniBos yere kendinizi uzuyorsunuz. Ben de 5 aylikken ise baslamistim, ayni sekilde babaannesi evinde bakti. Hic boyle bir kuruntum olmadi. Hatta kendisi anne dedirtmeye bile ugrasti gibi oldu ama dedigim gibi kizim icin bir sey farketmedi. Onun annesi benim. O da bunun her zaman farkinda. Vicdan yapilacak bir durum yok ayrica, ise gidiyorsunuz sonucta.
kaldıkı 5 ay once kış değildiKusura bakmayın ama 3 aylık bir bebeğin gece annesinin yanında kalmamasının tek sebebi annenin rahatlığıdır.
Mevsim kış ayıysa,arabanız yoksa ,taksiye verecek paranız yoksa babaannenin yakınına taşınır insan.Hiç olmadı babaanneye taşınır ama bebeği yatılı bırakmaz.
Bebeğiniz gece hiç emmedimi?Yazık değil mi?
nıye bır kac ayını alacak anlamadımhhhh raziyim sizinle.ozur dilerim her aile sebebini burda acik acigina yazamiyorum cok ozur dilerim.ama inaninki sordugunuz 2 soru ucun awiri sebebler var.ama dogru ne yapip edib cocugumu geceler yanima getirmeliyim. bu benim icin etrafimdakilerle cok zor ve 1 kac ay alicak ama olsun. hakkimizda hayirlisi..
önemli olan işten geldiğinizde ilgileniyor olmanız.ne anneler tanıyorum çalışmadığı halde sırf günlere gezmelere gidebilmek için çocukları oraya buraya bırakıyolar .çocuk arkasında bırakma annecim diye ağlamasına rağmen umursamıyolar.siz en azından yanında olamadığınız zamanı telafi ediyorsunuz çocukta bunu hisseder merak etmeyinhhhh raziyim sizinle.ozur dilerim her aile sebebini burda acik acigina yazamiyorum cok ozur dilerim.ama inaninki sordugunuz 2 soru ucun awiri sebebler var.ama dogru ne yapip edib cocugumu geceler yanima getirmeliyim. bu benim icin etrafimdakilerle cok zor ve 1 kac ay alicak ama olsun. hakkimizda hayirlisi..
nıye bır kac ayını alacak anlamadım
cocugu tapulumu verdınız onlara?
soz hakkım yok dıyorsunuz anladıgım kadarıyla
demekkı neymıs kıs dıye degılmıs
ayrıca orada kalmama sebebınızı yazamıyorsanız buda ancak cınsellık olur
zaten yazının yarısını anlamıyoruz yazsanda anlamıcaz herhalde o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?