ben Azeriyim ondan dolayi olmasin???Sorularının cevaplarını bende merakla bekliyorum ama yazınca da anlayabilir miyim orası muallak, konu sahibinin yazdığı yorumların hiçbiri tam anlamıyla anlaşılamıyor.
TEWEKKURLERYok yere kendini üzüyosun be canım :) hiç öyle şey olurmu allah aşkına anne gibi yar olurmuymuş :)
Ne olursa olsun kızın senin onun annesi olduğunun farkında fazla vagit geçirememeniz kızının senden uzaklaşıcağı anlamına gelmez seni çok özler sadece aklı yettiği zamanda annecim seni çok özlüyorum birazdaha vakit geçirebilsek ne güzel olur diye dile getiriceksonuçta sen yanlış bişey yapmıyorsun mecbursun hayat şartları bu
ben Azeriyim ondan dolayi olmasin???
Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
ben senı tesellı etmeye gelmemıstımcinsellik neydi yaaa. hangi anneycin cocugundan daha onemli bu wey?
neyse vaktinizi aldim ozur dilerim.insan burda teselliden cok sikintiya maruz kaliyor.
Peki ben sizin Azeri olduğunuzu nereden bileyim müneccim miyim?[/Qyukarida yorumlarda yazmistim
ben bildigim kadarini yaziyorum hangisi ne kadar anlawildigini bilmiyorumAyrıca sizinkisi anlatım bozukluğundan çok yazım yanlışlarıyla dolu,
"cinsellik neydi yaaa. hangi anneycin cocugundan daha onemli bu wey?
neyse vaktinizi aldim ozur dilerim.insan burda teselliden cok sikintiya maruz kaliyor."
isteyince düzgün de yazabiliyormuşsunuz değil mi?
ben bildigim kadarini yaziyorum hangisi ne kadar anlawildigini bilmiyorum
Allah razi olsunAynı sıkıntıları, aynı korkuları yaşadım. Tek fark kayınvalideme değil anneme bırakmamdı. Hafta sonu eve götürmek istediğimde direnir ağlardı. Beni kapıda gördüğümde kapıyı yüzüme kapatırdı.
Ama şimdi.. Allah bozmasın, en yakın arkadaşım, kolum kanadım o. Üzülmeyin. Sonuçta evlatlarımız için, onların geleceği çalışmak zorundayız. Ayrıca ilgisiz bir anne olmadığınız aşikar. İçiniz rahat olsun sizin yerinizi kimse alamaz.
tewekkur ederimBak arkadaşım burada kimse senin anneliğini eleştirmedi, kötü bir annesin demedi sadece ben dahil diğer arkadaşlar sana seçenekler sundular. Ama sen hepsine ısrarla bahaneler buldun. Çocuğuna babaannesinin bakması çok güzel sizin içinde bir avantaj ama bizim sana anlatmak istediğimiz çocuğun en azından geceleri senin yanında olması gerektiğiydi. Bunu şartların el veriyorsa akşamları çocuğu eve götürüp sabah bırakabilirsin, ya da şartların el vermiyorsa haftanın 2 günü götürüp 2-3 günü de sen kayınvalidenlerde kalırsın şeklindeydi. O da olmadı evini kayınvalidene yakın taşıman önerildi ama sen ısrarla beni anlamıyorsunuz diyorsun hepimiz seni anlıyoruz ve çalışan anneler olarak hepimiz sana sunduğumuz seçeneklere benzer şartlarda çocuklarımızı büyütüyoruz.
Bebeginizi gece yaniniza alin..
Alamiyorsaniz kayinvalidenize yakin tasinin.. (Herkesin anlatmak istediği bu)
bi bebeğiniz annane de bi bebeğiniz babannede mi?bazen bende bu düşüncelere girerim ,ama yok öyle birşey . kızım 16 aylık olacak ve o ana kadar kv baktı halada bakıyor evet kızım babaannesini çok seviyor kv de kızımı. zaten sevsinde ama sizin yeriniz herzaman ayrı olur. seçim derken büyüdükçe ve dillendikçe şöyle olabilr mesela anne ben bugün babaannemlerde kalmak istiyorum diyebilir sizde yatılı bırakmazsınız ağlasada götürürsünüz sonra onu nekadar özlediğinizi devamlı tekrar edersiniz .
Benim oğlumda 3 yaşında oda anneannesinde o dediğim durumlar oldu. anne sen git ben anneannem ile kalacam dedi hatta annemler mudahale etti kızım bırak yanımızda kalsın ağlatma ben hayır evine alışsın ağlasada gelecek dedim eve gidincede yol boyunca ve ev içinde konuşurdum sensiz çok ağlar ve üzülürüm evde yatamam diye .şimdi alıştı orada akşama kadar oynar akşama doğru tel açar anne nezamn gelecen seni çok özledim der.İnşallah kızımda o şekilde alıştırabilir.Oyüzden top sizde kolaylıklar dilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?