Canim Kizim

cinsellik neydi yaaa. hangi anneycin cocugundan daha onemli bu wey?
neyse vaktinizi aldim ozur dilerim.insan burda teselliden cok sikintiya maruz kaliyor.

Yok yere kendini üzüyosun be canım :) hiç öyle şey olurmu allah aşkına anne gibi yar olurmuymuş :)
Ne olursa olsun kızın senin onun annesi olduğunun farkında fazla vakit geçirememeniz kızının senden uzaklaşıcağı anlamına gelmez seni çok özler sadece aklı yettiği zamanda annecim seni çok özlüyorum biraz daha vakit geçirebilsek ne güzel olur diye dile getiricek sonuçta sen yanlış birşey yapmıyorsun mecbursun hayat şartları bu

Son düzenleme:
TEWEKKURLER

Aynı sıkıntıları, aynı korkuları yaşadım. Tek fark kayınvalideme değil anneme bırakmamdı. Hafta sonu eve götürmek istediğimde direnir ağlardı. Beni kapıda gördüğümde kapıyı yüzüme kapatırdı.
Ama şimdi.. Allah bozmasın, en yakın arkadaşım, kolum kanadım o. Üzülmeyin. Sonuçta evlatlarımız için, onların geleceği çalışmak zorundayız. Ayrıca ilgisiz bir anne olmadığınız aşikar. İçiniz rahat olsun sizin yerinizi kimse alamaz.

cinsellik neydi yaaa. hangi anneycin cocugundan daha onemli bu wey?
neyse vaktinizi aldim ozur dilerim.insan burda teselliden cok sikintiya maruz kaliyor.
ben senı tesellı etmeye gelmemıstım
bende bır anne olarak calısan bır anne olarak bu sebeblen araba sahıbı olmus olan bır anne olarak bende sana buaradan nasıl gozuktugunu yazdım.
sen genede bahanem var de
bana gore bu yasadıklarınız tercıh bıttı

Ayrıca sizinkisi anlatım bozukluğundan çok yazım yanlışlarıyla dolu,

"cinsellik neydi yaaa. hangi anneycin cocugundan daha onemli bu wey?
neyse vaktinizi aldim ozur dilerim.insan burda teselliden cok sikintiya maruz kaliyor."

isteyince düzgün de yazabiliyormuşsunuz değil mi?

ben bildigim kadarini yaziyorum hangisi ne kadar anlawildigini bilmiyorum

Benim eltimin bebeğine babaenne baktı, hatta 3 ay şehir dışına getirdi.
Çocuk nasıl düşkün babaanneye anlatamam, annesine gitmiyordu ilk gördüğünede, aradan bir kaç saat geçti annesine nasıl sarılıyor.
Demek istediğim sizi unutması, sevmemesi mümkün değil, cidden %100 garanti verebilriim.
Şimdi çok bebek, bir bakıcıda olsa bağlanır, çünkü bakıma muhtaç, bağlılık ve anne sevgisi kıyaslanamaz.

ben bildigim kadarini yaziyorum hangisi ne kadar anlawildigini bilmiyorum

Bak arkadaşım burada kimse senin anneliğini eleştirmedi, kötü bir annesin demedi sadece ben dahil diğer arkadaşlar sana seçenekler sundular. Ama sen hepsine ısrarla bahaneler buldun. Çocuğuna babaannesinin bakması çok güzel sizin içinde bir avantaj ama bizim sana anlatmak istediğimiz çocuğun en azından geceleri senin yanında olması gerektiğiydi. Bunu şartların el veriyorsa akşamları çocuğu eve götürüp sabah bırakabilirsin, ya da şartların el vermiyorsa haftanın 2 günü götürüp 2-3 günü de sen kayınvalidenlerde kalırsın şeklindeydi. O da olmadı evini kayınvalidene yakın taşıman önerildi ama sen ısrarla beni anlamıyorsunuz diyorsun hepimiz seni anlıyoruz ve çalışan anneler olarak hepimiz sana sunduğumuz seçeneklere benzer şartlarda çocuklarımızı büyütüyoruz.

Allah razi olsun

Bebeginizi gece yaniniza alin..

Alamiyorsaniz kayinvalidenize yakin tasinin.. (Herkesin anlatmak istediği bu)

t
tewekkur ederim

Annem beni anne annemin yanina birakirdi hafta sonu alirdi , evet asiri bagliydim neneme bir saniye yanindan ayrilmak istemezdim ..

Ama annemin yeri cok baska , anne o dunyada hicbirsey yerini tutamaz ..
Korkma bence canim.

bide kaçırdım mı bilmiyorum ama kızın emmeyi bıraktı mı ? benim kızım 18,5 aylık gece 2 saatte bir uyanıp emio..

Beni babaannem büyüttü sayılır annemle fazla vakit geçiremedim kız kardeşimle de yaşım yakın olunca annem ona bağlandı babaannem de beni çok kıskandı annemden vermek istemedi.Ben de çocuk aklı işte babaanneye yaklaşıp annemi ittim haliyle çok yakın ama uzak bir ilişkim oldu annemle.Aşırı güzel,sevimli bir anne kız ilişkimiz olmadı.Büyüdüm hala öyleydi.Babaannem vefat ettikten sonraysa boşluğa düştüm anne sevgisini aradım.Annemi ne kadar özlediğimi ona hiç doymadığımı anladım.Şu an onlardan uzağım 6 ayda bir görüşüyoruz malum farklı şehirlerdeyiz.O bana sevgisini doyasıya vermeye çalışıyor bende ona...Ama gel gelelim ben hala kendimi birazcık yabancı hissediyorum tavsiyem çocuğuna olabildiğince yakın ol.Babaannesi bakabilir bence bakıcıdan daha iyidir sonuçta canı ciğeri ama sen evde olduğun süre içinde hep en yakını ol!!!

bi bebeğiniz annane de bi bebeğiniz babannede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…