Canim Kizim

çocuğunu bırakıp dönüyor musun eve??
Sen ne yapıyorsun evde??
Ben olsam ben de kalırım, yoksa kvalidemi alırım yanıma.
Nasıl ayrı kalabiliyorsun ki? Onun sana; senin ona ihtiyacınız var.

Anladigim kadariyla hafta icide sizde degil kiziniz, sadece isten sonra evli evine köylü köyüne hesabi, gerci bu lafa göre kiziniz sizinle gelmesi lazim ya neyse, yani tek hafta sonlari sizin evinizde kaliyor, böyle anladim ona göre yorum yapicam... Eger maddi olarak berbat durumda degilseniz gercekten yazik, cocuklar öyle cabuk büyüyor ki ilerde pisman olacaginiza eminim, keske öyleyse biraz daha bekleseydiniz cocuk sahibi olmak icin...neyse, calismaya mecbursunuz varsayiyorum, o zaman kayinvalidenize yakin tasinin, isten sonra kizinizi alin evinize götürün,herseyiyle siz ilgilenin, siz yatirin yani evinde annesinin babasinin oldugu evde uyusun, sabah ise giderkende yine kayinvalideye birakirsiniz... Zorluktan bahsetmeyin cogu calisan aileler böyle yapiyor tabii ki zorlaniyorlar ama evlatlari olmasi gereken yerde oluyor... Calisma sebeplerinden dolayi babaanne ve hala elinde (arti evinde) büyüyen biri olarak söylüyorum, tabii ki seviyorsun ama arada bi kopukluk oluyor, misal benim iliskim annemle arkadas gibi degil, resmi, on gün konusmasam pekbisey ifade etmiyor, anlata biliyormuyum... Sirf bu sebepten kavga ettigimiz zamanlarda cok laf sokmusumdur istemesemde ve yine bu sebepten dolayi cok zorlansakta zaman zaman, evlatlarimi kimseye emanet etmedim etmem düzenli bakilmasi icin, zaten artik kres ve okul yasindalar sükür en zor zamanlarini atlattim ama her anlarindada yanlarinda oldum...

Ah anliyorum annenizi neler cekmiw guzel kadin..[/QUOTE]

üzülmeyin bence grçekten, siz zaten belli ki ilgili sevgi dolu bir annesiniz. hatta ben bazen düşünüyorum da şu an hemen çalışmaya başlamadım, göönlüme göre bir iş bulmak için bekliyorum, bu arada ufak tefek işler yaparak para kazanıyorum ama ailemin de maddi desteği çok büyük. onlar zamanında çalışmasalardı benim şu an böyle bir lüksüm olmazdı. maddiyat önemli değil ama siz de sonuçta çocuğunuz için çalışıyorsunuz, onun geleceği için.

benim kızıma da babaannesi bakıyor ama akşamları gidip alıyorum evini annesini babasını biliyor. bence orada bırakma ben asla bırakmam. 4te süt iznimden dolayı evde olmuş oluyorum. 8e kadar beraberiz. bence evini bilmeli çocuk. 1 yaşından itibaren hep ben geldiğimde üzerimde. kapıda bekliyorlar saatim yaklaşınca. evin uzaksa bile satıp kiralayıp yakına taşın.

sizin durum tam farkli o kadar degil yani cocugumu
cok tewekkur ederim bawustune doya doya operim

Ah anliyorum annenizi neler cekmiw guzel kadin..

üzülmeyin bence grçekten, siz zaten belli ki ilgili sevgi dolu bir annesiniz. hatta ben bazen düşünüyorum da şu an hemen çalışmaya başlamadım, göönlüme göre bir iş bulmak için bekliyorum, bu arada ufak tefek işler yaparak para kazanıyorum ama ailemin de maddi desteği çok büyük. onlar zamanında çalışmasalardı benim şu an böyle bir lüksüm olmazdı. maddiyat önemli değil ama siz de sonuçta çocuğunuz için çalışıyorsunuz, onun geleceği için.[/QUOTE]
cok dogru

çocuğunu bırakıp dönüyor musun eve??
Sen ne yapıyorsun evde??
Ben olsam ben de kalırım, yoksa kvalidemi alırım yanıma.
Nasıl ayrı kalabiliyorsun ki? Onun sana; senin ona ihtiyacınız var.
hic ben zaten o uyudukdan sonra ve gece saatlerinde geliyorum eve.kalmam ve kv .in benim yanima tasinmasi gibi imkan yok.kala bilmiyorumki zaten ondan dolayi sadece evime uyumak icin geliyorum ve evimide haftasonu oluyorum ve bu zamanda yanima alirim

hava soğuk hasta etmemek için almıyorum demişsin bir battaniyeye sararsın hiç birşey olmaz. gece uyanıp senin kokunu isterdi o bebek. ama artık babanesinin kokusuna alışmıştır onu istiyordur tabi çok üzücü bir anne için yazık..

Ben de babaannemlerle büyüdüm ondan dolayı olsa gerek annemi annem olarak görmüyorum, göremiyorum.
Akşamları da eve götürme şansın yok mu?

caaan Allah yardimcin olsun.yok ben yillarla uzak kalamam zaten hergun gidiyorum yanina is sonrasi..
git canım ve yakınlığını sevgini hiç eksik etme annem kıskandı mücadele etti şimdi düşününce aanlıyorum ama işte kardeşime bağlandı git gide bende hep arada kaldım aynı şeyi evlatlarıma yaşatmamak için uğraşıyorum lütfen sizde evladınıza bunu yaşatmayın büyüdüğünde gerçekten çok büyük problemler oluyor

Okadar uzuldumki bebeğinizin durumuna aylardır bu sitede yorum yapmadım giriş yapmadım.

Sırf sizin konunuz için giriş yaptım.Söylediğiniz sartlar nedir neden k.walidenizle kalamıyorsunuz bilmiyorum.

Calışmak zorundasınız eyvallah ama ewinizde nasıl rahatça uyuyabiliyorsunuz bebeğiniz olmadan .İnanınki aklım almıyor..

Lütfen Adem güneş in kitaplarını alın ve okuyun hiç vakit kaybetmeden.İlerde çok ama çok pişman olursunuz..Yüreğim sızladı resmen..

Bebeğinizin durumunda çocukken ben vardım. Herkesin aynı olacak diye bi kaidesi yok tabi ama babaannemle olan ilişkim annemle olan iletişimimden çok çookkk daha iyidir hala, ki yaşım 25 olmak üzere. Çünkü babannemin kokusu,sesi,bakışı hep o kazındı benliğime kendimi bildim bileli. Haftasonları annem kardeşimle beni kendi evimize götürdüğünde gece babaannemin kokusuyla uyanıp ağlıyodum, işkence gibiydi. Ve o günleri hatırladıkça hala canım yanıyo. Hayır o değil bi de annem de babaanneme olan bağlılığımı kıskanıp agresife bağlıyodu. Heyy Allahım yaaa, ne kötü günlerdi benim için. En iyisi hiç hatırlamiyim

benim de annem çalışıyordu, kardeşimi de doğurunca ücretsiz izin kullandı bi süre ve sonra işe döndü. Anneanne -babanne tarafından büyütüldüm akşam yine evimizde annemle babamla musmutlu hayatımıza devam ediyorduk. Çalışmaya gönlü olmayan annelerin bahanesi bu biraz bence, sanki ev hanımları 7/24 ilgileniyor gibi. Önemli olan çocuğa o sevgiyi hissettirmek ve eğitimine / motor becerilerine yönelik kaliteli zaman geçirmek. Hiç bi gün olsun da anneme sen benim annem değilsin triplerine girmedim, oh iyi ki çalışmış 2 maaş sayesinde en güzel ülkelerde gezdik , en güzel okullarda eğitim aldık kardeşimle
Siz kendi kendinizi şartlarsanız evladınıza sevginizi veremezsiniz böyle. İşten gelip çocuğun suratına bakmayan annelerden olmadıkça, anne her zaman anneliğini hissettirir merak etmeyin.

Ben kizim 5.5 aylikken ise basladim annem bakiyor. Goturup getirme sansim olmadigindan hafta ici ailece esim ben ve kizim annemde kalip hafta sonu evimize gidiyoruz. Allah korusun ben asla birakmam kizimi. Siz nasil uyuyorsunuz anlamiyorum. Zaten isteyken bize hasret kaliyorlar bide aksammi mahrum kalsin. Gerekirse bagrina tas bas sende kv dede kal. Benim annemde kalmam kolaymi saniyorsun. Kendi annem bile olsa cok zor olabiliyor ama cocugum icin katlanirim. Bence sende bir dene. Yazik cocuguna.

Ben sunu anlayamadim. Siz neden orada kalamiyorsunuz. Ve kv ile evleriniz arasindaki mesafe nekadar. Eger yurume mesafesinde ise hasta bile olsa cocugumu yanimdan ayirmam. Cok cok uzuldum durumunuza inanin. Ama benim kizim gece beni gormeden yapamaz mesela. Hep Allah korusun bana birsey olsa ne yapar arayıp bulamazsa diye dusunurum. Kv bu durumu kullanmaya baslamis cocuguna sahiplenmis iyice buna bir son ver. Cocugunu kokundan ayirma o daha cok kucuk.

Hiç ya Ben kendi adıma çalışan bir annenin çocuğu olduğum için gayet memnunum; hem dediğiniz gibi imkânlar açısından, hem de küçüklüğümden beri pek çok işimi kendim halletmeyi öğrendim bu sayede.

1,5 yaşında bıraktım anneme kızımı .5 yaşına kadar onlarla yaşadı.7 yaşında şimdi .okula başladı.çok bağlı bana.sıkıntı yapma.herşeyin farkında onlar.

evet benimde kayinvalidem anne dedirtmek istiyor.kizim bana geldiginde acaib kiskaniyor buda beni uzuyor tabiiki her anne gibi
Cok yanlis yapiyorsunuz.
O cocuk daha 8 aylik ve 4 aydir annesinden uzakta yasiyor.
Aksamlari kalkinca sizi görmek isterken babaannesini görüyor. Kokunuzdan anne kucagindan uzakta kaliyor.
Üzüldüm cocuga icim acidi, umarim bu durumu bir an önce degistirirsiniz.
Vicdan yapmaniz cok yerinde olmus.
Daha cok sey derdimde acemiliginize veriyorum, umarim bu hatanizi devam ettirmezsiniz.

Akşamları çocuğunuzu evinize götürebilirsiniz.

İşten dolayı demişsiniz ama akşamları da eve almıyorsunuz geri sanırım sadece hafta sonları...
Akşam yanınıza alıp gündüz babaanneye bırakmak daha doğru bence çünkü o daha küçük tabi ki siz annesisiniz ama sürekli babaanne etrafında olması gece gündüz onu babaanneye daha çok bağlayabilir sizi üzmek istemem ama tanıdığım var böyle babaanne onun için her şey ondan geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…