çocuğunu bırakıp dönüyor musun eve??Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
sizin durum tam farkli o kadar degil yani cocugumuokulumdan dolayı ananemde büyüdüm ananeme anne derdim dedeme baba derdim ve onları kendi ailemden daha yakın gördüm benim için daha özellerdi eve gitmeyi bile istemezdim büyüdüm yine bu durum değişmedi... o yüzden çocukların annesinden ayrı büyümesine razı değilim. ben büyüdüm ve evime hiç bağlı değilim üniversiteye gittim 4 ayda 1 kere zorla eve geliyordum özlemenin ne demek olduğunu çok az tattım hatta tatmadım bile diyebilirim...
cok tewekkur ederim bawustune doya doya operimInsallah olur cunku konuyu okudugumdan beri kiziniza uzuluyorum.hepsini okudum yazdiklarinizin ama cocugun anneye aksamdan aksama ihtiyaci olmuyor ki sadece sizde tahmin edersiniz.insallah bir an once sorununuz hallolur...opun benim yerime de bu arada:)
Ah anliyorum annenizi neler cekmiw guzel kadin..
hic ben zaten o uyudukdan sonra ve gece saatlerinde geliyorum eve.kalmam ve kv .in benim yanima tasinmasi gibi imkan yok.kala bilmiyorumki zaten ondan dolayi sadece evime uyumak icin geliyorum ve evimide haftasonu oluyorum ve bu zamanda yanima alirimçocuğunu bırakıp dönüyor musun eve??
Sen ne yapıyorsun evde??
Ben olsam ben de kalırım, yoksa kvalidemi alırım yanıma.
Nasıl ayrı kalabiliyorsun ki? Onun sana; senin ona ihtiyacınız var.
git canım ve yakınlığını sevgini hiç eksik etme annem kıskandı mücadele etti şimdi düşününce aanlıyorum ama işte kardeşime bağlandı git gide bende hep arada kaldım aynı şeyi evlatlarıma yaşatmamak için uğraşıyorum lütfen sizde evladınıza bunu yaşatmayın büyüdüğünde gerçekten çok büyük problemler oluyorcaaan Allah yardimcin olsun.yok ben yillarla uzak kalamam zaten hergun gidiyorum yanina is sonrasi..
Ya annesi bilmemek ne demek ya? Benim de annem doğum izni biter bitmez işe dönmüş, hiç de böyle arabesk, Türk filmivari "Sen beni nasıl bırakırsın, nayır" sahneleri yaşamadık. Lütfen bu kadar dramatize etmeyin şu çalışan anne olayını.
Hiç yabenim de annem çalışıyordu, kardeşimi de doğurunca ücretsiz izin kullandı bi süre ve sonra işe döndü. Anneanne -babanne tarafından büyütüldüm akşam yine evimizde annemle babamla musmutlu hayatımıza devam ediyorduk. Çalışmaya gönlü olmayan annelerin bahanesi bu biraz bence, sanki ev hanımları 7/24 ilgileniyor gibi. Önemli olan çocuğa o sevgiyi hissettirmek ve eğitimine / motor becerilerine yönelik kaliteli zaman geçirmek. Hiç bi gün olsun da anneme sen benim annem değilsin triplerine girmedim, oh iyi ki çalışmış 2 maaş sayesinde en güzel ülkelerde gezdik , en güzel okullarda eğitim aldık kardeşimle
Siz kendi kendinizi şartlarsanız evladınıza sevginizi veremezsiniz böyle. İşten gelip çocuğun suratına bakmayan annelerden olmadıkça, anne her zaman anneliğini hissettirir merak etmeyin.
Cok yanlis yapiyorsunuz.evet benimde kayinvalidem anne dedirtmek istiyor.kizim bana geldiginde acaib kiskaniyor buda beni uzuyor tabiiki her anne gibi
Akşamları çocuğunuzu evinize götürebilirsiniz.Bana yardim edin eger benim durumumu yasadinizsa.ben cocugumun 4aylikken babaannesinin yaninda koyup is hayatima dondum mecburiyyetden dolayisimdi 8ayina geciyor.ama cok ama cok sikintidayim.her aksam isden sonra gidib 2saat falan yada uyuyana kadar yaninda oluyorum
haftasonuda kendievimize goturuyorum.ama cok sikintidayim ya kizim beni sevmezse ya beni anne gibi bilmezse kahr olurumyaa.aranizda boyle 1 durumda kalan oldumu nasil tepki aldi ?korkmak icin haklimiyim?cok vijdan azabi cekiyorum.hele babaanneside kizimi cok seviyor ondan dolayida kendine bagliyor.bazen ikimiz arasinda kiskancliklar oluyor.bu da beni korkutuyor ya kizim babaannesini secerse(((((((..
benim durumumda olaniniz oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?