Doğuma Hazırlık Canım Kızıma İsim arıyorum önerilerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif_ce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
19
0
36
36
Kocaeli
7 buçuk aylık hamıleyımm kızım olucak insallah.. ama isim konusunda cok kararsızım cocuk isminide tasırmıs güzel bir isim düsünüyom bende cevremde olmayan isimler düsünüyorum '' defne'' ismi cok hosuma gidiyor bide ''inci'' ama incinin anlamı istidyeden cıkan değerli taş oyuzden kararsız kaldım lütfen banada yardımcı olurmusun ilk bebeğim güzel ismi olsun ıstıyorum fikirlerinizi bekliyorum :97::96::44:

Biricik ismi benim çok hoşuma gidiyor eşime söyledim kızımız olursa Biricik koyalım mı dedim ama o beğenmedi
İnci ismini bende severim İnci Tanem 'de güzel bence anlamlı

Bu arada Biricik isminin anlamını bilmeyen yok ama ben yinede yazayım dedim :1:

Biricik : Tek, Eşsiz, Bir Tane, Benzeri Olmayan, Emsalsiz;
Çok Sevilen, Değerli

tskr ederım yorumun için ama biricikle okulda filan dalga gecerler ama anlamı cok güzelmiş gercektne ...

hayırlı olsun canım yuvanıza neşe kaynağı geliyor ben hoşuma giden bir iki isim önerebilirim
Ecmel (Çok Güzel)
Şevval (Hicri takvime göre yılın onuncu ayı.)
Bade (Aşk ,Kutsal Sevgi)
Elif Kayra (ELİfin anlamı :Kibar, narin yapılı, ince-uzun boylu kız-KAYRA: Yüksek tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik; Tanrıdan geldiğine inanılan iyilik; İhsan, lütuf
Beyza (Çok beyaz,LEkesiz)

Daha bir çok isim var isim sözlüklerinden bakabilrisin

Demek istediğim ismiyle bütünleşmeli bebek..

Mesela benim kızımın adı ayse.. Bakıyorum baska bisey olamazmış bence ismi.. Yani tam ayse tipi var böyle baska bir isimle düşünemiyorum..

Duru berrak berin berrin beril çok konuyor bu aralar kızlara ama güzel isimler.. Berrak ve berin berrin favorim

Defne ismine bayılırım.. Bir kıza çok yakışır bence.. Defne duyunca böyle güzel bir kız geliyor aklıma teni beyaz ay parçası gibi bir kız dusluyorum defne ismini seçebilirsin..

Alllah sağlıklı doğumlar nasip etsin.. Al kucagina kızını evine don inşallah.. Ben hastanede dogum yapıp evine kolay kolay donemeyenlerdenim.. Dogum yapıp evine dönebilmek kimse farkında değil ama büyük nimet.. Bir avazda doğur anali babali saglikla büyüt inşallah prensesini

Ben Tanem ismini cok begeniyorum ikinci kizim olursa adini Tanem koyacam bebegini saglicakla kucagina al insaAllah..

eger birgun Allah bana o guzelligimi verirse adi
Kayla Ecirna olucak
Ecirna zaten
Ecirna duasi var ve manasi cok guzelll
Allah herkesin cocuklarina hayirli omurler versin

bizde kızımız olursa eşim inci diyor ben de duru .daha ortada bişey olmadan gelin güvey oluyoruz:1:

bu arada hayırlı olsun diyeyim sağlıcakla al kızını kucağına arkadaşım hayırlı doğumlar diliyorum

arkadaşlar ben de kızıma defne isminin düşünüyordum ama bu sabah öğrendimki defne joy ölmüş çok fena oldum tabi sadece onda yok o isimden ama gencecik kadın çok üzüldüm defne isminden de vazgeçtim içim rahat etmez ondan sonra

Benim kızım olursa adını Deris koyacağım, eşim ve benim isimlerimizin ilk heceleri. Erkek olursa da kızlık soyadımı koyacağım Ataca :)

herkese cok tesekkür ederim tavsiye edilen isimler üzerinde düsüncem en zoruda isim koymak ömür boyu kullanacak :emir_bebek: allah herkesın yavrusuna uzun ömür versin hayırlı evlatlar etsın

vertigo ben kızıma isim koyarken sanatcıları dikkate almam cok sacma olur bütün isimlerde ölen sanatcı var ozaman hic isim koymayalım mı bence böyle düsünme defne ismi o sanatycıyı anımsatmamalı :49:

Back
X