- 18 Temmuz 2022
- 6.792
- 11.544
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.381
10 tane yapıştırdım valla pozitif çıkarsa muhtara bırakıcamKac tame var içindeeeee
Bari içinden çek aşko gözünü seviyim yaBen aşkoilişkiye girerken değil ama Yatağa girerken besmele çekiyoruz
Ya öyle bağıra bağıra hadi bismillah demiyoruz kurbanlık keser gibiBari içinden çek aşko gözünü seviyim ya
Ya dur gözümde canlandı benim gelecek ovülasyona kadar bu sahneyi unutmam lazımYa öyle bağıra bağıra hadi bismillah demiyoruz kurbanlık keser gibizaten her gece normalde yatarken besmele çekip yatarız alışkanlık hali bizde artık
AhahahaYa dur gözümde canlandı benim gelecek ovülasyona kadar bu sahneyi unutmam lazım
Aşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahahKudurmuş bunlar bebeğim, enerjilerini atamıyorlarbi de bana diyorlardı
Yaw yine mi misafir deli etcek bu misafirler beniiiiiAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Bişey dicem ben az önce googlede arama yaptım teee 2018 den bunu yaşayan olmuş baksanıza bi ay bi heveslendim bi modum yükseldişu misafirler gelse gitselerde değerlendirsem ahahaha
annabelica R raainbow Mucizemmm16 M Mavimiresl M mucizeOldu iyilikperisi92
Hadi hepinizden güzel haberler gelsin artık beee
Kızım bi dur sen bugün bitirdin benibesmele nerden çıktı şimdi töbe töbe ya
Ana ins sende böylesin senden yakında güzel haberler hissediyorum zatrn emin olAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Bişey dicem ben az önce googlede arama yaptım teee 2018 den bunu yaşayan olmuş baksanıza bi ay bi heveslendim bi modum yükseldişu misafirler gelse gitselerde değerlendirsem ahahaha
Ahahha geldi konu oraya işteKızım bi dur sen bugün bitirdin benibesmele nerden çıktı şimdi töbe töbe ya
Yok be ne üzülücez, aylar torbaya mı girdi, ne güzel takılıyoruz işte şurdaEvrene fışkırttığım enerji işe yarayacak mı bakalım çarşamba görüces kızlarbana bakın negatif çıkarsa üzgün emoji falan istemiyorum ona göre
Hahaha bebeğim yaa yemin ederim gözümde canlandı kahkaha attım. Hadi bismillah deyip el ense çekip öyle başlıyomuşuzYa öyle bağıra bağıra hadi bismillah demiyoruz kurbanlık keser gibizaten her gece normalde yatarken besmele çekip yatarız alışkanlık hali bizde artık
Vermem rekorlarımı kimselereAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Çok amiiinn aşkısı yaaHadi hepinizden güzel haberler gelsin artık beee
Ayy sigaranın dumanı boğazıma kaçtı okurkenYa öyle bağıra bağıra hadi bismillah demiyoruz kurbanlık keser gibizaten her gece normalde yatarken besmele çekip yatarız alışkanlık hali bizde artık
Ağzımın tadıynan bi sigara içemedim ya looo gülmektenAhahha geldi konu oraya işte
Yok be ne üzülücez, aylar torbaya mı girdi, ne güzel takılıyoruz işte şurda
Hahaha bebeğim yaa yemin ederim gözümde canlandı kahkaha attım. Hadi bismillah deyip el ense çekip öyle başlıyomuşuzgörümcelerin savaşını izlediniz mi? Allah aşkına izleyin yaaa hatta eşlerinizle izleyin kopacaksınız bak
Vermem rekorlarımı kimselereönümüzdeki ay bugünlerin acısını çıkarıcam daha neler olacak bak ben sana diyorum bu ay o ay bebeğim oldu say bu bebeği
Çok amiiinn aşkısı yaa
Doğru diyosun belki de besmele çekmediğimizden olmuyodurAğzımın tadıynan bi sigara içemedim ya looo gülmektenaşko bi kez de öyle mi denesek
Doğru diyosun belki de besmele çekmediğimizden olmuyodurher yolu denedik onu da deneyelim ne kaybederiz? (Boşandılar)
Sen izledin mi eltilerin savaşını?amaaan bunun için boşarlarsa da boşarlar
Yok kuzum izlemedim izlerim ama komik miSen izledin mi eltilerin savaşını?
Bence bu ay biseyler olacak sendeki lekelerde ondanSizi bugün soruya boğdum ama hadi alın burdan yakın yürüyüşte sağ kasıktan bacağıma vuran ağrım vardı şimdi eve geldim wcye girdim leke gelmiş ve peçeteye de geldi çatlama gününün sabahındada gelmişti ben ne yaşıyorum ya hayatımda yumurtlama dönemimde bunları ilk kez yaşıyorum anlam veremiyorum az önce keyfim çok iyiydi yürüyüş oksijen iyi gelmişti şimdi ben o denize atayımmı kendimi kökten çözümaşkolar bu ay galiba olmayacak ya ben kanamalardan lekelerden hep tırsarım iyilikperisi92 annabelica Mucizemmm16 M mucizeOldu @Lale95 M Mavimiresl R Random3 @Demgey3
Örtmenin örtmenim
Coook komikYok kuzum izlemedim izlerim ama komik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?