- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.421
Ay kesinlikle katılıyorum aşkoYaaa kuzum benim arada gelir erkeklere onlarda bence regl oluyorlar ya sadece kan gelmiyorbizden daha o psikolojiye giriyorlar aşko ben sana salla demedim mi yaaa aman valla takmaya değmez İnan ki boşverrrr sen bebeyi ona değil kendine doğurcan aşko asıl ondan sonra onların pabuç dama biz bebelerle ilgileniriz
Bende gördükçe gülüyorum arada kaçırdıklarım var ama iyi iyi devamke aşkooYok valla son test, beni eczane batağına düşürmeyin ucuza alıyom ben testlerimi
Ayy saatlerdir kendi kendime kahkaha atıyorum deli gibi, yeter kızlar karnım ağrıdı
Kapıya yazı yapıştırın cumaya gittik gelicez diye bekleyip bekleyip gitsinlerAyyyyy kuzum inşallah inşallah ya artık çift çizgili test görmek istiyorum senden profilinde hamiş haftası görmek istiyorummmKız senin yine mi misafirlerin var bir senin bir de benim misafirler eksik olmuyor sağolsunlar
Sağol canmCanımm başınız sağolsun Allah sabır versin size ne kadar geçsede özlenir tabi. Ne güzel birşey düşünmüşsün yaptırmışsb görüyordm bende instada onları çok güzel bir anı olmuş size
çok güzel bi haber buSize güzel haber vereyim aşkolar boşverin beniBebişimiz bugün taburcu oluyo
@Random3_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @bitliKedi M Mavimiresl Lale95 @raainbow @Eymen01 @Safiye19 M mucizeOldu @Annabelle1 etiketlemeyi unuttuğum güzellerim
bence bunlar bebişe işaret yani inşallah da öyledirSizi bugün soruya boğdum ama hadi alın burdan yakın yürüyüşte sağ kasıktan bacağıma vuran ağrım vardı şimdi eve geldim wcye girdim leke gelmiş ve peçeteye de geldi çatlama gününün sabahındada gelmişti ben ne yaşıyorum ya hayatımda yumurtlama dönemimde bunları ilk kez yaşıyorum anlam veremiyorum az önce keyfim çok iyiydi yürüyüş oksijen iyi gelmişti şimdi ben o denize atayımmı kendimi kökten çözümaşkolar bu ay galiba olmayacak ya ben kanamalardan lekelerden hep tırsarım iyilikperisi92 @Annabelle1 Mucizemmm16 M mucizeOldu Lale95 M Mavimiresl @Random3 @Demgey3
Bak tahmin ettim zaten çünkü bende daha önce okumuştumAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Bişey dicem ben az önce googlede arama yaptım teee 2018 den bunu yaşayan olmuş baksanıza bi ay bi heveslendim bi modum yükseldişu misafirler gelse gitselerde değerlendirsem ahahaha
@Annabelle1 @raainbowMucizemmm16 M Mavimiresl M mucizeOldu iyilikperisi92
Amin kuzum teşekkür ederizSağol canm
çok güzel bi haber bugeçmiş olsun kuzuma sağlıkla mutlulukla ailesiyle büyüsün inşallah
bence bunlar bebişe işaret yani inşallah da öyledir
Yaaa çok teşekkür ederimKızlar selam. İş güç arasında anca girebiliyorum. Şimdi kaldığım yerden tek tek okuyup cevap yazacağım sizlere. Bakalım neler yapmışsınızfnd_50 merhaba kuzum sen yokken ben de buraya katıldım. Gerçekten herkes seni merak etti. Ne iyi ettin de geldin kendini toparlamışsın çok sevindim. Daha iyi daha güçlü bi şekilde yolumuza devam edeceğiz birlikte
@Demgey3 tekrar geçmiş olsun bitanem. Seni çok seviyorum. Dualarımdasın
_Umutlu_Pozitif_ başın sağolsun güzel arkadaşım. Annen gibi çok güzel bir anne olursun sen de kuzum. O güzel günü yaşayacaksın en kısa zamanda inşallah
Geldim aşkommmm geldim buradayım çok şükür doparlandım da geldim doktora gittim bütün değerler normal her şey yolunda gebe falan değilim hepsi erken gebelik testi aldatmasıydı bir daha asla almam sen nasılsın ben bir şey mi kaçırdımÇok teşekkür ederim bebeğim bende seni çok seviyorumAllah razı olsun Ay fnd_50 geldi miiiii mesajları okuyamadım görmemişim aşkım en yaptın nasıl oldun çok merak ettik seniiii
Prodoctor, miratech ve comfort erken gebelik testleri saniyeler içinde silik de olsa ikinci çizgiyi çıkardı net şekilde. Sadece artimed olan çıkarmadı dedim bunun hassaslık derecesi farklı herhalde diye ama doğru olan oymuş meğerAhh kuzum hangi markaydı o asla sokma eveama şöyle üzüldün biliyorm o duyguyu ama her şerde vardır bir hayır bak testler yapılmş herseyin değerlerin normalmiş biraz kafanı boşaltmaya bak gelicek bebiş inşallah yakın zamanda
Canımmm sen nerdeydin Ya çok merak ettimYaaa çok teşekkür ederimsen de aramıza hoş geldin hep birlikte güçlü günlere
Nolur işeme çarşamba birlikte işiycez
Aşkoooo buradayım aşko geldim dün gece girdim yazdım cumartesi kadın doğum doktoruna gittim değerlerime bakıldı her şey iyi yolunda doktor zaman dedi stres yapma dedi. gayet adet oldum testler hala pozitif çıkardı her yere yazdım bu testleri almayın ben yandım kimse yanmasın diyefnd_50 napti haberiniz varmi görmüyorum uzun zamandir
Kız dün filmden sonra nasıl çatlatdıysanizSizi bugün soruya boğdum ama hadi alın burdan yakın yürüyüşte sağ kasıktan bacağıma vuran ağrım vardı şimdi eve geldim wcye girdim leke gelmiş ve peçeteye de geldi çatlama gününün sabahındada gelmişti ben ne yaşıyorum ya hayatımda yumurtlama dönemimde bunları ilk kez yaşıyorum anlam veremiyorum az önce keyfim çok iyiydi yürüyüş oksijen iyi gelmişti şimdi ben o denize atayımmı kendimi kökten çözümaşkolar bu ay galiba olmayacak ya ben kanamalardan lekelerden hep tırsarım iyilikperisi92 @Annabelle1 Mucizemmm16 M mucizeOldu Lale95 M Mavimiresl @Random3 @Demgey3
Bi film aç üzerine rahat bişeyler giy o iş tamamdirTamam aşko bakıyorum akşama hazırlanayım ahahahahya ben adama söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğim dün kesin bir dille başka yok bitti sondu yorulduk yeter artık demiştim ahahahah
Ben çekiyorum vallahiYemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Miratech erken gebelik miydi kuzum. Ben hep ondan kullaniyorum hic yaniltmadi beni. Bence sen kimyasal gecirdinAşkoooo buradayım aşko geldim dün gece girdim yazdım cumartesi kadın doğum doktoruna gittim değerlerime bakıldı her şey iyi yolunda doktor zaman dedi stres yapma dedi. gayet adet oldum testler hala pozitif çıkardı her yere yazdım bu testleri almayın ben yandım kimse yanmasın diyeasla erken gebelik testi almam bir daha asla günüm geçerse direkt kan vereceğim. Güçlendim toparlandım geldim çok daha iyiyim
Çok teşekkür ederim canım benim vallahi sizlerin şu desteği yeter çok iyi geldi bana daha da güçlüyüm artıkKuzum hoşgeldin ❤ iyi olmana cok sevindim çok merak etmiştik iyi ki geldin bizde seni özlediknasip bebeğim ne varsa onu yaşıyoruz toparlanmana çok sevindim tahlillerinde iyi çıkmış onada çok sevindim sadece stres yapmamalıyız❤
Amin kuzum ❤Çok teşekkür ederim canım benim vallahi sizlerin şu desteği yeter çok iyi geldi bana daha da güçlüyüm artıkbu ay hiçbir şeyi kafama takmadan daha stressiz şekilde yol alacağım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Kuzum testte pozitif görüp de sonra adet olunca ve aslında gebelik olmadığını anlayınca şoka girdim biraz uzak kaldım elim varmadı girmeye. Kadın doğuma gittim gebelik yok dedi doktor bir. daha asla prodoctor comfort ve miratech marka erken gebelik testi almam. Günüm geçerse direkt kan vermeyi düşünüyorum değerlerime de bakıldı her şey yolunda dedi doktor stres yapma zaman biraz dedi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Herkes merak etmiş hepiniz iyi ki varsınız desteğin için çok teşekkür ederim kuzum benimCanımmm sen nerdeydin Ya çok merak ettim
Aahhaaaaha öldüm yaaKusura bakmayın da tam gaza gelmişken bismillah dese ben gülmekten altıma s.çarım hahaha
Ah bu testlerrrrrr keşke beklesek de günümüz gelince öğrensek ama dayanamıyoruz ki neyse canım hayırlısı böyleymiş. İyi olmana çok sevindimKuzum testte pozitif görüp de sonra adet olunca ve aslında gebelik olmadığını anlayınca şoka girdim biraz uzak kaldım elim varmadı girmeye. Kadın doğuma gittim gebelik yok dedi doktor bir. daha asla prodoctor comfort ve miratech marka erken gebelik testi almam. Günüm geçerse direkt kan vermeyi düşünüyorum değerlerime de bakıldı her şey yolunda dedi doktor stres yapma zaman biraz dedi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Herkes merak etmiş hepiniz iyi ki varsınız desteğin için çok teşekkür ederim kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?