Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kesinlikle katılıyorum aşko bi daha ki bağırdığında benden çok tribe giriyosun sende mi adet oluyorum diycem bilmiyorum aşkoşum yarın doktora bi gideyim hele bakalım ne var ne yokmuş

Kapıya yazı yapıştırın cumaya gittik gelicez diye bekleyip bekleyip gitsinler _Umutlu_Pozitif_

Sağol canm
çok güzel bi haber bu geçmiş olsun kuzuma sağlıkla mutlulukla ailesiyle büyüsün inşallah
bence bunlar bebişe işaret yani inşallah da öyledir

Yaaa çok teşekkür ederim sen de aramıza hoş geldin hep birlikte güçlü günlere

Çok teşekkür ederim bebeğim bende seni çok seviyorum Allah razı olsun Ay fnd_50 geldi miiiii mesajları okuyamadım görmemişim aşkım en yaptın nasıl oldun çok merak ettik seniiii
Geldim aşkommmm geldim buradayım çok şükür doparlandım da geldim doktora gittim bütün değerler normal her şey yolunda gebe falan değilim hepsi erken gebelik testi aldatmasıydı bir daha asla almam sen nasılsın ben bir şey mi kaçırdım

Prodoctor, miratech ve comfort erken gebelik testleri saniyeler içinde silik de olsa ikinci çizgiyi çıkardı net şekilde. Sadece artimed olan çıkarmadı dedim bunun hassaslık derecesi farklı herhalde diye ama doğru olan oymuş meğer

fnd_50 napti haberiniz varmi görmüyorum uzun zamandir
Aşkoooo buradayım aşko geldim dün gece girdim yazdım cumartesi kadın doğum doktoruna gittim değerlerime bakıldı her şey iyi yolunda doktor zaman dedi stres yapma dedi. gayet adet oldum testler hala pozitif çıkardı her yere yazdım bu testleri almayın ben yandım kimse yanmasın diye asla erken gebelik testi almam bir daha asla günüm geçerse direkt kan vereceğim. Güçlendim toparlandım geldim çok daha iyiyim

Kız dün filmden sonra nasıl çatlatdıysaniz yimirtanin biyerleri incinmiş sanırım
Korkma Beybi yumurtlama dönemi normal bişey o akınti

Tamam aşko bakıyorum akşama hazırlanayım ahahahah ya ben adama söyleyemiyorum nasıl söyleyeceğim dün kesin bir dille başka yok bitti sondu yorulduk yeter artık demiştim ahahahah
Bi film aç üzerine rahat bişeyler giy o iş tamamdir

Yemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Ben çekiyorum vallahi

Miratech erken gebelik miydi kuzum. Ben hep ondan kullaniyorum hic yaniltmadi beni. Bence sen kimyasal gecirdin

Çok teşekkür ederim canım benim vallahi sizlerin şu desteği yeter çok iyi geldi bana daha da güçlüyüm artık bu ay hiçbir şeyi kafama takmadan daha stressiz şekilde yol alacağım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Amin kuzum ❤ çok sevindim zaten birbirimize destek olmak arkadaş olmak için burdayiz bebeğim

Canımmm sen nerdeydin Ya çok merak ettim
Kuzum testte pozitif görüp de sonra adet olunca ve aslında gebelik olmadığını anlayınca şoka girdim biraz uzak kaldım elim varmadı girmeye. Kadın doğuma gittim gebelik yok dedi doktor bir. daha asla prodoctor comfort ve miratech marka erken gebelik testi almam. Günüm geçerse direkt kan vermeyi düşünüyorum değerlerime de bakıldı her şey yolunda dedi doktor stres yapma zaman biraz dedi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Herkes merak etmiş hepiniz iyi ki varsınız desteğin için çok teşekkür ederim kuzum benim

Ah bu testlerrrrrr keşke beklesek de günümüz gelince öğrensek ama dayanamıyoruz ki neyse canım hayırlısı böyleymiş. İyi olmana çok sevindim hadi toparlanıp devamkeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…