- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.401
Valla olsun bu ayAhahha geldi konu oraya işte
Yok be ne üzülücez, aylar torbaya mı girdi, ne güzel takılıyoruz işte şurda
Hahaha bebeğim yaa yemin ederim gözümde canlandı kahkaha attım. Hadi bismillah deyip el ense çekip öyle başlıyomuşuzgörümcelerin savaşını izlediniz mi? Allah aşkına izleyin yaaa hatta eşlerinizle izleyin kopacaksınız bak
Vermem rekorlarımı kimselereönümüzdeki ay bugünlerin acısını çıkarıcam daha neler olacak bak ben sana diyorum bu ay o ay bebeğim oldu say bu bebeği
Çok amiiinn aşkısı yaa
Hedefimiiiiizzz dörtte de dört pozitiiiif
Hem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinYok kuzum izlemedim izlerim ama komik mi
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerdeÖrtmenin örtmenimben yarında işeyebilirmiyim?
Sıfır, oturHedefimiiiiizzz dörtte de dört pozitiiiif
Random kudurakmıHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerde
Sıfır, otur
Ayy bak işte kanım kaynıyo yapma bana bunuRandom kudurakmı
Bak yaa sıfırcı hocaHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Sıfır, otur
Ben tek çizgilerin köpeği olmuşumAyy bak işte kanım kaynıyo yapma bana bunutamam kız hadi, ha 1 gün önce ha 1 gün sonra kanıma giriyor partalina_ yaaa
Hadi o zaman gerçeklerle yüzleşelimBen tek çizgilerin köpeği olmuşumbana uyar bebişler
Biz bu gidisle hergun yaparizAyy bak işte kanım kaynıyo yapma bana bunutamam kız hadi, ha 1 gün önce ha 1 gün sonra kanıma giriyor partalina_ yaaa
Sabah cisini yapan buraya koşsunHadi o zaman gerçeklerle yüzleşelimtek çizgilerin hastasıyız kardeeeeş
Beraber işedik biz bu yollardaaaAyy bak işte kanım kaynıyo yapma bana bunutamam kız hadi, ha 1 gün önce ha 1 gün sonra kanıma giriyor partalina_ yaaa
Ay durun şarjım dolsun izliycem çok merak ettimHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Sıfır, otur
Ediyorum kuzumm teşekkür ederimAynen aşko dikkat et kendineHayatımda en uzun ve en tuhaf yumurtlamamı yaşıyorum Aşko iki gün önce yumurtam çatladı ağrısından falan anlamıştım ve leke gelmişti bu gün gün içinde yine şeffaf yumurtlama akıntısı geldi yoğun biçimde az önce yürüyüşe gittik sağ kasığımda sağ bacağıma ağrı vuruyordu yürüyüşü yaptım geldim yine leke gelmiş yine değerlendircem akşam bakalım beklemeye geçersem haber vercem size
Yok valla son test, beni eczane batağına düşürmeyin ucuza alıyom ben testlerimiBiz bu gidisle hergun yapariz
Ayy saatlerdir kendi kendime kahkaha atıyorum deli gibi, yeter kızlar karnım ağrıdıGudurmayacahmıyıhh niloyaaa
Yaaa kuzum benim arada gelir erkeklere onlarda bence regl oluyorlar ya sadece kan gelmiyorİnşallah aşkım veririm tabikide ❤Barışmadık barışmayı da düşünmüyorum aşkosabah yine bağırınıyodu ortada bişey olsa gam yemiycem aman ya bide çocuk yapcam dimi oldu o öyle bağırmaya devam etsin dana avucu yalar
Evet evet bebeğim bir haftaya sapasağlam olurumAy aşkım iyi olmana sevindimçok şükür kuzum ya daha biraz daha zaman daha iyi olucaksın inşallah ❤❤
Nolur işeme çarşamba birlikte işiycezÖrtmenin örtmenimben yarında işeyebilirmiyim?
Ayyyyy kuzum inşallah inşallah ya artık çift çizgili test görmek istiyorum senden profilinde hamiş haftası görmek istiyorummmAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Bişey dicem ben az önce googlede arama yaptım teee 2018 den bunu yaşayan olmuş baksanıza bi ay bi heveslendim bi modum yükseldişu misafirler gelse gitselerde değerlendirsem ahahaha
annabelica @raainbow Mucizemmm16 M Mavimiresl @mucizeOldu @iyilikperisi92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?