Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla olsun bu ay

Yok kuzum izlemedim izlerim ama komik mi
Hem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksin hamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Örtmenin örtmenim ben yarında işeyebilirmiyim?
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerde
Hedefimiiiiizzz dörtte de dört pozitiiiif
Sıfır, otur

Random kudurakmı

Bak yaa sıfırcı hoca bir hayal bile kurdurtturtmadı

Ay durun şarjım dolsun izliycem çok merak ettim

Ediyorum kuzumm teşekkür ederim ay bebeğim sen geçen ayda aynısını yaşadın ikinci yumurtlamayı acaba sen her ay iki kere mi yumurtluyorsun acabaaa amaaannn değerlendir kuzum ne olacak fazla ekşın göz çıkarmaz böyle diye diye bata kadar ekşın olur kuzum sizde

Yaaa kuzum benim arada gelir erkeklere onlarda bence regl oluyorlar ya sadece kan gelmiyor bizden daha o psikolojiye giriyorlar aşko ben sana salla demedim mi yaaa aman valla takmaya değmez İnan ki boşverrrr sen bebeyi ona değil kendine doğurcan aşko asıl ondan sonra onların pabuç dama biz bebelerle ilgileniriz

Ayyyyy kuzum inşallah inşallah ya artık çift çizgili test görmek istiyorum senden profilinde hamiş haftası görmek istiyorummm Kız senin yine mi misafirlerin var bir senin bir de benim misafirler eksik olmuyor sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…