Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu elalem denen şeyi bi sessize alma seçeneği olsa keşke 😅😅 rastgele konuşuyor işte. Kendi aklı fazla da sanki başkasına dağıtmaya kalkıyor. Sen onları kapının önünde bırak kuzu. Senin mutluluğun kapının içinde😇🥰 Başkasını üzmek isteyen kötü bi ruh var bazılarında. Bırak kendi bünyesini çürütsün sen hayatını yaşa 🙌 💕💕
Ben insan detoksu yapıyorum uzun süredir zaten kuzum, tavsiye ederim çok iyi geliyor 😁 yok yaa ben başkalarının laflarını dert edecek bi insan değilim de istediğim gibi cevap veremiyorum ya ondan sinirim bozuluyor 💩 3 de yapıcam 5 de yapıcam hahaha

Ben insan detoksu yapıyorum uzun süredir zaten kuzum, tavsiye ederim çok iyi geliyor 😁 yok yaa ben başkalarının laflarını dert edecek bi insan değilim de istediğim gibi cevap veremiyorum ya ondan sinirim bozuluyor 💩 3 de yapıcam 5 de yapıcam hahaha
Tabiki yapacaksın. Birini doğurup öbürünü yap peşpeşe 🤩🤩🤩

Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920

Eki Görüntüle 3148918

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@partalina_ R Random3 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 annabelica annabelica @Mavimiresl @Veziir Ginnys Ginnys @Teach_Mavi Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Tam olmuş gölgelerin gücü adınaaa hadi bakalım inşallah güzel ilerler mutlu haberler gelir senden 🥰💕🌸

Günaydııınnn aşkolaaar 🌸🥰❤️
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorum😃 ama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah🤲🏻🌸 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 annabelica annabelica @raainbow @mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar ❤️
Buuu sefer geçen seferki gibi değil bu pembemsi bu sefer sanırım işlem tamam şimdiden gözün Aydın olsun 8.gün testi gibi rengi inşallah sağlıklı güzel ilerler çok sevindim 🥰🌸

Buuu sefer geçen seferki gibi değil bu pembemsi bu sefer sanırım işlem tamam şimdiden gözün Aydın olsun 8.gün testi gibi rengi inşallah sağlıklı güzel ilerler çok sevindim 🥰🌸
Yaaa inşallah canım benim teşekkür ederim😍😍 evet bu sefer gözler net görüyor ama bakalım inşallah koyulaşır gün gün 🤲🏻🤲🏻🥰 bugün kaşın ağrım daha çok ara ara kasılıyor resmen☺️
Sen nasılsın canım bulantılarım hafifledi mi

Yaaa inşallah canım benim teşekkür ederim😍😍 evet bu sefer gözler net görüyor ama bakalım inşallah koyulaşır gün gün 🤲🏻🤲🏻🥰 bugün kaşın ağrım daha çok ara ara kasılıyor resmen☺️
Sen nasılsın canım bulantılarım hafifledi mi
Yok anam perperişanım inşallah sizde bu durum olmaz çok zormuş içimden bir ses bu sefer yanılmayacaksın diyor bak gör keşke kan versen ya neyi bekliyorsun arkadaşını aldın götürdün kalk kendinde ver azda olsa beta çıkar bak emin ol

Yok anam perperişanım inşallah sizde bu durum olmaz çok zormuş içimden bir ses bu sefer yanılmayacaksın diyor bak gör keşke kan versen ya neyi bekliyorsun arkadaşını aldın götürdün kalk kendinde ver azda olsa beta çıkar bak emin ol
Ahahaha canım ya İki gün sonra tekrar yapcam eğer bundan daha belirgin ve koyulaşma olursa hemen kan vercem canım😂😂😂 onun durumu farklıydı ertesi gün işe gidecekti ağır kaldırıp kendini yoracaktı😂😂😂
Ayy Allahım sabrını versin zor durum haklısın

Evet çıplak gözle daha net görünüyor hafiften ama gerçekten çok az yani resimde de az görünüyor .. evet İnshaAllah gelicek ben gebe gibi hissediyorum kendimi bunu herzaman hissetmem sanırım soru şu sağlık li mi degilmi.mevzusu adet olursam büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacak
Hayır öyle söyleme kötüyü çağırma tavşanımmmm 🥺🥺🥺🥺 hislerini severim seninn inşAllah sağlıklıdır bat ne zaman bitanemmm♥️♥️♥️

Ahahaha canım ya İki gün sonra tekrar yapcam eğer bundan daha belirgin ve koyulaşma olursa hemen kan vercem canım😂😂😂 onun durumu farklıydı ertesi gün işe gidecekti ağır kaldırıp kendini yoracaktı😂😂😂
Ayy Allahım sabrını versin zor durum haklısın
Hıımmm şimdi anladım bende diyorum neden gitmiyor kan için inşallah bak güzel olacak bu sefer daha belirgin çıktı var bında bir cücüklük bir durum🥰🥰🥰🥰

Kizlaaaar bakın hele bi hahahahah... Gözümde küçük küçük Oğulcanlar canlandı 🤣🤣🤣

IMG_20221021_163945.webp

Evet çıplak gözle daha net görünüyor hafiften ama gerçekten çok az yani resimde de az görünüyor .. evet İnshaAllah gelicek ben gebe gibi hissediyorum kendimi bunu herzaman hissetmem sanırım soru şu sağlık li mi degilmi.mevzusu adet olursam büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacak
Sen öyle hissediyorsan gebesindir çünkü teee bir sene öncede böyle dedin aonra gebe çıktın ama kimyasal oldu..senin hissin direk tutuyor ben yaşadım bunu senle birebir dediğin gibi kanama olursa yine kimyasal olmuş olur ama bunu aklına getirme şimdilik sağlıkla ilerlesin de tamam mı sakin relax bekliyoruz

Sen öyle hissediyorsan gebesindir çünkü teee bir sene öncede böyle dedin aonra gebe çıktın ama kimyasal oldu..senin hissin direk tutuyor ben yaşadım bunu senle birebir dediğin gibi kanama olursa yine kimyasal olmuş olur ama bunu aklına getirme şimdilik sağlıkla ilerlesin de tamam mı sakin relax bekliyoruz
Tamam bebeğimmmmmm aynen öyle hayırlısı ise gelsinn İnshaAllah sipaaaa 🤣🤣🤣

Back
X