Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benimde ablam Koç 😍 koçları da çok severim 😍 yaaaa teşekkürler kuzum 😘😘😘 siz nasıl oldunuz kuzum oğluşun nasıl sende yıprandın bu süreçte sen nasılsın 😘
Ayy tişikkir idirim bibiyimmm😍😍😍 şükür kuzum iyiyiz,igneleri ,ilaçlari yapiliyor şükür ishal da dayandi bugün 🤲🏻 inşaallah en kısa sürede toparlariz.

Yaaa🥹. Ben bilmıyorum cocugun bar He
He eşini de baska çocuğu bar anladım ne kadar gğzel bunu dusumenız bile biliyo musun
Olsun sen dene dedigin gibi Allah sana zaten evermiş esıme de vermıs ay cok dıygulandım :) ne kadar güzel
Rabbim nasıp etsin ins ya valla bak ❤️❤️
Canım benim sağolasın 🙏❤️ hak eden herkese nasip etsin
Asko banada cok laf diyolar bosver. Sen zaten cok özel bi annesin biliyosun dimi bunu🥰🥰🥰
İnsallah gonlune gorede olacak ben inaniyorum
Allah razı olsun kuzum ❤️ Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏

Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920

Eki Görüntüle 3148918

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi @Tiniminimavihanim
Aşko silik çizgiyi göruyorum ben de ama geç döllenme olsa bile kaç gün oldu silik çıkıyo hep
Kan tahlili mi yapsan

Oyy maşallah ❤❤ koca adam olmuş yahu😍😍 aşkım valla çok biliyorum çocuğu evde tutmamak için hasta hasta gönderenleri biz burda yenisi yapıcaz diye kıvranıyoruz millet başından atmak için kıvranıyo🙄
Aşkım dedim acaba hani okula yeni başladıklarında da bi tur hasta oluyorlar ya ondan mı acaba diye ama normal kuzum ya benim kız bile hala okul ortamına girdiği ilk ay hasta oluyo..
İnşallah çabucak toparlar minnoşum❤❤
Evet canım dünkü bebe artık boyum kadar irkikkk oldu😅😅yok kuzum bu aralar hastalik baya yayıldı,okuldan mi havuzdan mi daha belli değil 🫤🫤
Çok şükür daha iyi oldu ishal da dayandi
Az az yemek de yedi çok şükür

Yaaa maşallah ne güzel. Güzel haber duymaya hasret kaldik silik cizgi göre göre gebe görmez olduk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende yumurtlamaya girmek uzereyim az degerlendiriyrouz düzenli değil ben birkac ay korunmayi düşünüyorum bu stresten biraz uzaklaşmak icin
Çok teşekkür ederim aşkım 😍 kuzum aslında korunmasan ama akışına bırakıp ilişki yaşasan daha mantıklı hem zaman kaybetmessin bence

Aşko silik çizgiyi göruyorum ben de ama geç döllenme olsa bile kaç gün oldu silik çıkıyo hep
Kan tahlili mi yapsan
Pembe görmeden kan vermem ama şöyle biraz daha geciksin adet olmazsam doktora gidicem direk .. en son gebeliğimi öyle öğrendim baya geciktiikten sonra adet olmuyorum diye gitim kese görmüştük..

Back
X