Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çook direndimmm tavşanım görmek içinnnnnn evirdim çevirsimm göremedimmmm🥴 şimdi yoksa da o bebeeee gelecekkkkkkkkkk😍😍😍😍😍
Evet çıplak gözle daha net görünüyor hafiften ama gerçekten çok az yani resimde de az görünüyor .. evet İnshaAllah gelicek ben gebe gibi hissediyorum kendimi bunu herzaman hissetmem sanırım soru şu sağlık li mi degilmi.mevzusu adet olursam büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacak

kızlar bend 2-3 gündür bir kaşıntı hasıl oldu sinirim bozuldu valla bat da yaklaştı acaba regli mi olceeem

Kuzum valla sen oynamasan bile görünüyor resimlerde silik çizgi ama çok silik ya neden nedennnn senin yavrucak kendini göstermek mi istemiyorum anlamadım ki 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️
Benimkiler hep nazliiiii 🤣🤣🤣 son gebeliğimde de böyle silik bri cizgi vardı gölge diyelim hatta.. kan verdim negatif yazıyordu değer yazmamislardi birkaç gün sonra doktora gittim kese gördük ama gelişmedi düştü...Yaaa işte benimkiler böyle naz niyaz

Pembe görmeden kan vermem ama şöyle biraz daha geciksin adet olmazsam doktora gidicem direk .. en son gebeliğimi öyle öğrendim baya geciktiikten sonra adet olmuyorum diye gitim kese görmüştük..
Aaa evet galiba testde çıkmıyordu direk keseyi görmüştün
İnşaallah kısa zamanda müjdeli haberi alalım🤲🏻😍
Benim de adet 24. Günü, yumurtlamaya göre 4 gün kaldı bata takvime göre 8 🫤🫤

Benimkiler hep nazliiiii 🤣🤣🤣 son gebeliğimde de böyle silik bri cizgi vardı gölge diyelim hatta.. kan verdim negatif yazıyordu değer yazmamislardi birkaç gün sonra doktora gittim kese gördük ama gelişmedi düştü...Yaaa işte benimkiler böyle naz niyaz
Valla baya nazlı haa hcg-yi görmeyi sana çok görmüşler😅😅 bişey olmaz doğsunlar sende memeyi göster verme🤣🤣

Aaa evet galiba testde çıkmıyordu direk keseyi görmüştün
İnşaallah kısa zamanda müjdeli haberi alalım🤲🏻😍
Benim de adet 24. Günü, yumurtlamaya göre 4 gün kaldı bata takvime göre 8 🫤🫤
Hadi İnshaAllah hepimizde vardır bu ay bir insan sipasi 🤣🤣🤣

Kız bu arada bizim dizi final yapiyo yaaaaa 😔😔

Evet canım dünkü bebe artık boyum kadar irkikkk oldu😅😅yok kuzum bu aralar hastalik baya yayıldı,okuldan mi havuzdan mi daha belli değil 🫤🫤
Çok şükür daha iyi oldu ishal da dayandi
Az az yemek de yedi çok şükür
Ayy çok şükür kuzum çok sevindim daha da iyi olsun inşallah aşkım🤲🏻🤲🏻❤❤ benim kızda öyle aşko zaman çok çabuk geçiyo benim yüzüme bile bakmıyo küçük ergen😂😂🙄

😍😍Comfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem🥰🥰
Ay o bende çok yalancı çizgi gösterdi yav inşallah koyulaşır ya 🥰🥰
Kalk kalk hadi aşko evi boşver doktora git önce aşkısı
Gitmedim 🙈
Aşkım daha yumurtlamamışsındır belki olamaz mı
Öyle olsaydı ovulasyon da çıkardı aşkım ya yumurtam yok oldu 🤣🤣🤣

Daha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu var 😁 tamamen kıskançlık ya başka bişey değil. Biz eşimle mutlu olalım istemiyorlar. Birbirimize bu kadar aşık olmamız bile rahatsız ediyor o insanları. Hiç ayrılmıyomuşuz, yapışık yaşıyomuşuz falan.. komik bu insanlar yaa? Ne güzel mutlular demiyorlar da, bundan rahatsız oluyorlar
Şu elalem denen şeyi bi sessize alma seçeneği olsa keşke 😅😅 rastgele konuşuyor işte. Kendi aklı fazla da sanki başkasına dağıtmaya kalkıyor. Sen onları kapının önünde bırak kuzu. Senin mutluluğun kapının içinde😇🥰 Başkasını üzmek isteyen kötü bi ruh var bazılarında. Bırak kendi bünyesini çürütsün sen hayatını yaşa 🙌 💕💕

Back
X