- 18 Temmuz 2022
- 5.863
- 9.697
- 148
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.241
Ay sıkıldım nerdesiniz aşkolar
R
Random3
Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
Lale95
R
raainbow
ve herkes 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de sıkıldım gelsin bu kırmızılar artık yaa bekle bekle nereye kadarAy sıkıldım nerdesiniz aşkolar R Random3Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 R raainbow ve herkes
![]()
Ben de kaç gündür gelecek diyorum ağrılar ağlamalar tripler. Bugün hiçbişey yokAy ben de sıkıldım gelsin bu kırmızılar artık yaa bekle bekle nereye kadar![]()
Burdayım aşkoşum abdest aldım halbuki dünde almıştımAy sıkıldım nerdesiniz aşkolar R Random3Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
![]()
Beklemesek gelirler bekliyoruz gelmiyolar bekliyoruz bitmiyorlarAy ben de sıkıldım gelsin bu kırmızılar artık yaa bekle bekle nereye kadar![]()
İnşallah darısı bebek haberine canımBeyaz diyo hala gelecek bana cinnet saçını başını yolcam şununyarın bize çift çizgili test at mümkünse aşko
bak yarın düğün var gözümden kaçar nolur etiketle beni
Ayy ne kadat güzel haber bu kuzum çok sevindim![]()
Geçtim valla aşko bence sende bir an önce geçmelisin bebişlerimize kavuşalımAşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?
Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik
Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursunbende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım
Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa
Aşkooo geçmişsin tüp bebeğeMesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar
Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca
Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladıkız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı
Gördüm gördüm gördümmhangi marka test aşko bu
Aşko totonu koru en önemlisi toto sağlığı. Her biBurdayım aşkoşum abdest aldım halbuki dünde almıştımbişey değil totom doncak
sen napıyosun
Hayırlısı be gülümAşko totonu koru en önemlisi toto sağlığı. Her biluk geliyor toto üşüyünce
![]()
Ay benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olasıHayırlısı be gülümben onu korudukça o üşüyo kesip atcam en sonunda başımın belasııığğ
sen napıyosun aşko
Aşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan varAy benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olasıeşimi bekliyorum aşko napayım. İkiz bebek hayali kurmaya başladım sanki bi tane embriyo bulduk da ikincisi kaldı
![]()
Anladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozamanYok kız ondan değil bnde çok çişliyim bu sıra tutunmada ağrı yapıyor hani eğer gebeysen fln tutmak enfeksiyon yapar ben teee buralarını düşündüm birazama sabah yap sen zaten adetten önce 24 saate bir artıyor 2 katına adetten bir hafta sonra 48 saatte bi 2 kat
Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaaBen de kaç gündür gelecek diyorum ağrılar ağlamalar tripler. Bugün hiçbişey yokpazartesi başlaması lazım randevum bar çarşambaya
![]()
Evet yaa en iyisi biz korunuyoruz falan diyelim. Ayy nasıl oldu anlamadım, yanlışlıkla hamile kaldım, kaza kurşunu diye triplere girelimBeklemesek gelirler bekliyoruz gelmiyolar bekliyoruz bitmiyorlar![]()
Aşko bugün biraz temizlik yaptım ama yarım yamalak sağ kasığım ağrıyor sürekli bi giriyor bi çıkıyor şimdi battaniyeme sarıldım tvye bakıyorumAy sıkıldım nerdesiniz aşkolar R Random3Mucizemmm16
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
![]()
Ah keşke olsa aşko valla veririm seve seveAşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan varyaaa aşkım inşallah Allah büyük öyle deme sen hayalini kurmaya devam et
❤❤❤
Yok aşko durBenim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaaseninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez
![]()
Ay valla geliyor bebek sağdan sağdanAşko bugün biraz temizlik yaptım ama yarım yamalak sağ kasığım ağrıyor sürekli bi giriyor bi çıkıyor şimdi battaniyeme sarıldım tvye bakıyorumsen napıyosun nasılsın kuzum
Mucizemmm16
Demgey3 sizdende ses yok napıyosunuz bakalım
![]()
Ahahaha ay aşko ya inşallah onun habercisidir bu ağrılarAy valla geliyor bebek sağdan sağdandur aşko yorma kendini bebiş varsa. Gerçi yorsan da geliyo sağlıklı bebek. Naz niyaz bizimki
ben de bakınıyorum Google’da falan yeni yeni şeyler öğreniyorum. Kadın doğum uzmanı olmuştum şimdi tıbbi genetikte doktoramı almak üzereyim
![]()
Ben seçilmem seçerim diyosun yaniYok aşko durunu çıkarma işte kan da verdim bugün yok bebek falan
zaten olmaması daha hayırlıymış labaratuvarda gelicek benim minik farem
![]()
İnşallah canım güzel sonuçlar çıkacak aklında olsun ben gece çişim gelince yapıyorsun 3 te falan sonrakine kalıyordu haliyle onu da 9 a kadar yaklaşık bekliyordum sanki saat 8 gibi yüksek çıkıyor çünkü ben bunca test yapınca sabah 8 dolunca betayı yüksek gördüm birde akşamAnladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozamanteşekkür ederim
![]()