Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beyaz diyo hala gelecek bana cinnet saçını başını yolcam şunun 😂😂😂 yarın bize çift çizgili test at mümkünse aşko😂 bak yarın düğün var gözümden kaçar nolur etiketle beni😍😍

Ayy ne kadat güzel haber bu kuzum çok sevindim 😘
İnşallah darısı bebek haberine canım 🤗🤗
Aşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?

Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik

Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursun 😍 bende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım 🤭

Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa 😏

Aşkooo geçmişsin tüp bebeğe 😍😍 Mesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar 😍😍 Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca

Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladı 🤦🏼‍♀️ kız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı

Gördüm gördüm gördümm😍😍 hangi marka test aşko bu
Geçtim valla aşko bence sende bir an önce geçmelisin bebişlerimize kavuşalım 🤗🤗

Hayırlısı be gülüm🤣🤣🤣🤣 ben onu korudukça o üşüyo kesip atcam en sonunda başımın belasııığğ🤣🤣🤣🤣 sen napıyosun aşko
Ay benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olası 😜😜😜 eşimi bekliyorum aşko napayım. İkiz bebek hayali kurmaya başladım sanki bi tane embriyo bulduk da ikincisi kaldı 🤣🤣🤣

Ay benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olası 😜😜😜 eşimi bekliyorum aşko napayım. İkiz bebek hayali kurmaya başladım sanki bi tane embriyo bulduk da ikincisi kaldı 🤣🤣🤣
Aşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan var🤣🤣🤣🤣 yaaa aşkım inşallah Allah büyük öyle deme sen hayalini kurmaya devam et 🤲🏻🤲🏻❤❤❤

Yok kız ondan değil bnde çok çişliyim bu sıra tutunmada ağrı yapıyor hani eğer gebeysen fln tutmak enfeksiyon yapar ben teee buralarını düşündüm biraz 🥰 ama sabah yap sen zaten adetten önce 24 saate bir artıyor 2 katına adetten bir hafta sonra 48 saatte bi 2 kat
Anladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozaman😍 teşekkür ederim❤️

Ben de kaç gündür gelecek diyorum ağrılar ağlamalar tripler. Bugün hiçbişey yok😕 pazartesi başlaması lazım randevum bar çarşambaya 🙈
Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaa 😁 seninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez 🤔🥰
Beklemesek gelirler bekliyoruz gelmiyolar bekliyoruz bitmiyorlar 😬😬😂😂
Evet yaa en iyisi biz korunuyoruz falan diyelim. Ayy nasıl oldu anlamadım, yanlışlıkla hamile kaldım, kaza kurşunu diye triplere girelim 🤣

Aşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan var🤣🤣🤣🤣 yaaa aşkım inşallah Allah büyük öyle deme sen hayalini kurmaya devam et 🤲🏻🤲🏻❤❤❤
Ah keşke olsa aşko valla veririm seve seve 🤣🤣 Hayaller yaşatıyo bizi napalım umut etmezsek olmaz ki 😍🙏🏻

Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaa 😁 seninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez 🤔🥰
Yok aşko dur 💩 unu çıkarma işte kan da verdim bugün yok bebek falan🤣🤣🤣 zaten olmaması daha hayırlıymış labaratuvarda gelicek benim minik farem 😍😍

Aşko bugün biraz temizlik yaptım ama yarım yamalak sağ kasığım ağrıyor sürekli bi giriyor bi çıkıyor şimdi battaniyeme sarıldım tvye bakıyorum😀 sen napıyosun nasılsın kuzum
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 sizdende ses yok napıyosunuz bakalım😍
Ay valla geliyor bebek sağdan sağdan🤣🤣dur aşko yorma kendini bebiş varsa. Gerçi yorsan da geliyo sağlıklı bebek. Naz niyaz bizimki 🤣🤣🤣 ben de bakınıyorum Google’da falan yeni yeni şeyler öğreniyorum. Kadın doğum uzmanı olmuştum şimdi tıbbi genetikte doktoramı almak üzereyim 🤣🤣🤣

Ay valla geliyor bebek sağdan sağdan🤣🤣dur aşko yorma kendini bebiş varsa. Gerçi yorsan da geliyo sağlıklı bebek. Naz niyaz bizimki 🤣🤣🤣 ben de bakınıyorum Google’da falan yeni yeni şeyler öğreniyorum. Kadın doğum uzmanı olmuştum şimdi tıbbi genetikte doktoramı almak üzereyim 🤣🤣🤣
Ahahaha ay aşko ya inşallah onun habercisidir bu ağrılar🤲🏻🤣🤣 heh bi o kalmıştı olmadığımız var mı ilginç bişey😂😂😂

Yok aşko dur 💩 unu çıkarma işte kan da verdim bugün yok bebek falan🤣🤣🤣 zaten olmaması daha hayırlıymış labaratuvarda gelicek benim minik farem 😍😍
Ben seçilmem seçerim diyosun yani 🤣🤣 şaka bi yana hemen başlayacak mısınız peki? Yani doktorla bu yönde mi konuşmayı düşünüyorsun?

Anladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozaman😍 teşekkür ederim❤️
İnşallah canım güzel sonuçlar çıkacak aklında olsun ben gece çişim gelince yapıyorsun 3 te falan sonrakine kalıyordu haliyle onu da 9 a kadar yaklaşık bekliyordum sanki saat 8 gibi yüksek çıkıyor çünkü ben bunca test yapınca sabah 8 dolunca betayı yüksek gördüm birde akşam

Back
X