Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bugün biraz temizlik yaptım ama yarım yamalak sağ kasığım ağrıyor sürekli bi giriyor bi çıkıyor şimdi battaniyeme sarıldım tvye bakıyorum😀 sen napıyosun nasılsın kuzum
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 sizdende ses yok napıyosunuz bakalım😍
Aşkım sen niye temizlik yapıp yoruyosun kendini yahu 🙄 bi daha ki adete kadar temizlik yapmayı düşünmüyorum 🤣🤣🤣🤣 dinlen kuzum evde iki kişisiniz yorma kendini ❤ bende abdest aldım bebeğim sure falan okuycam napayım azacuk dua edeyim bize zor durumda olanlara ❤

Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaa 😁 seninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez 🤔🥰

Evet yaa en iyisi biz korunuyoruz falan diyelim. Ayy nasıl oldu anlamadım, yanlışlıkla hamile kaldım, kaza kurşunu diye triplere girelim 🤣
Vallaha diyelim bugünden itibaren herkese korunuyoruz diycem🤣🤣🤣

Ahahaha ay aşko ya inşallah onun habercisidir bu ağrılar🤲🏻🤣🤣 heh bi o kalmıştı olmadığımız var mı ilginç bişey😂😂😂
Kız olmaz mı ya acayip bi branş valla ağzım açık kalıyor hayranlıktan neler bulmuş adamlar🤣🤣 Kadın doğum sıkmıştı zaten iki hormon iki yumurta tamam işte. Ben kendimi daha farklı alanlara yönlendiriyorum artık😈🤣🤣

Ben seçilmem seçerim diyosun yani 🤣🤣 şaka bi yana hemen başlayacak mısınız peki? Yani doktorla bu yönde mi konuşmayı düşünüyorsun?
Başlıycam tabi aşko. Alsınlar yumuşları hemen 🤣🤣 Ne araştırıp ne yapacağımı da bilmiyorum aslında🤷🏻‍♀️ Maliyet olarak ve emek olarak ne yapacağız bi açıklasınlar biz de üstümüze düşeni yaparız artık 😌

Başlıycam tabi aşko. Alsınlar yumuşları hemen 🤣🤣 Ne araştırıp ne yapacağımı da bilmiyorum aslında🤷🏻‍♀️ Maliyet olarak ve emek olarak ne yapacağız bi açıklasınlar biz de üstümüze düşeni yaparız artık 😌
Yürüü bee tut şu minnoşu kolundan getir buraya 💪😍 hadi hayırlı haberlerin olsun canım benim ❤️

Kardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayım
Nasilsin hamişcimmm?bu testleri yumurtlamadan kaç gün sonra yapmaya başladın?

Bıraadayım aşko, çocuğu uyutdum 4bardak çay içtim uzaniyorum şimdi
Sen napaysun?

İnşallah canım güzel sonuçlar çıkacak aklında olsun ben gece çişim gelince yapıyorsun 3 te falan sonrakine kalıyordu haliyle onu da 9 a kadar yaklaşık bekliyordum sanki saat 8 gibi yüksek çıkıyor çünkü ben bunca test yapınca sabah 8 dolunca betayı yüksek gördüm birde akşam
Ozaman sabah 8 gibi yapayım bugün 7 falandı inşallah sabah size çok mutlu haberler getiririm🥰🥰🥰

Aşkım sen niye temizlik yapıp yoruyosun kendini yahu 🙄 bi daha ki adete kadar temizlik yapmayı düşünmüyorum 🤣🤣🤣🤣 dinlen kuzum evde iki kişisiniz yorma kendini ❤ bende abdest aldım bebeğim sure falan okuycam napayım azacuk dua edeyim bize zor durumda olanlara ❤
Aşko ne bileyim boş durasım gelmedi ama öyle saçma iş yaptım ki görseniz gülersiniz bir iş yapıyorum uzanıyorum akşama kadar dinlene dinlene yaptım😀😀 aşko bizlerede et olur mu Rabbim evladı olanların evlatlarına hayırlı ömürle hayırlı evlat olmalarını, evladı olmayıp isteyen çabalayan herkesin hayırlısıyla evlat sahibi olmalarını, olmamızı nasip et🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Aşko ne bileyim boş durasım gelmedi ama öyle saçma iş yaptım ki görseniz gülersiniz bir iş yapıyorum uzanıyorum akşama kadar dinlene dinlene yaptım😀😀 aşko bizlerede et olur mu Rabbim evladı olanların evlatlarına hayırlı ömürle hayırlı evlat olmalarını, evladı olmayıp isteyen çabalayan herkesin hayırlısıyla evlat sahibi olmalarını, olmamızı nasip et🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
Bize Aşkım hepimize edicem 😍😍❤❤❤ ayy çok çok amin bebeğim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤

Hiç yapmasan daha iyiydi🤣🤣🤣 eline sağlık aşko bırak kendini hiç yorma evin işi yemin ederim ki asla bitmiyo saldım artık kendi kendini temizlemezse karar verdim temizlemiycem🤣🤣🤣🤣

İyi etmişsin yorma kendini iş zaten bitmiyor keyfine bak bi güzel dinlen😍bende bugün halsiz yorğun olduğum için hiç iş yapmadim, oğlumla uzanip film izledik ,benim ağlayacağımi biliyo sürekli suratım bakiyo hadi anne ağla ağla 🤣🤣mutfaga gidiyorum sen agla geliyorum 🤣🤣🤣sıpa dalga geçiyo benle

Back
X