Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar toplaşın hele ben bir şey yaptım az önce ben melek hanımda cinsiyet tahmini yaptırdım biliyorsunuz benim elimde şuan sadece kese var 8kasımda bebek ve kalp atışı oda dediki keseye göre değerlendirme yaparım ama 8 kasımda kesinleştiririm dedi yolladım ve kız dediiiiii🤩🥰🤩🥰🤩🥰🤩🥰💕🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 amaaa tabi kesin değil 8 kasımda kesinleştireceğiz ben doktora geç gideceğim için geç olacak ama olsun kese düzgün kanama odağı fln yok gayet güzel dedi geç döllenme olmuş belliki dedi nerden bildiniz dedim işim bu dedi kadın valla geç döllenmesini bile bildi şimdi ben sürekli yazamıyorum diye melek hanım kim onu da özetleyim ben baya zamandır bir gebenin günlüğünü takip ederken bu hanıma rastlamıştım tahminleri hep doğru çıkıyordu şansımı keseyle deneyim dedim tam doğru değil bniö ki şuan için 8 kasımdaki doktor randevum önemli onda kesinleştiririm dedi ama şuan için kııızzz.ben onu da çok zamandır işte takip ediyorım güzel tahminleri birde fiyatı çok uygun 50 TL miş durmadım yani çok mutluyum bir yanımda hüzünlü oğlum olacak fikrinde alışmışım sanırım neyse sağlıklı olsun da sizlerle hemen paylaşmak istedim

😅😅 Çok iyi ya gerçekten azmine hayranim
İnşaallah sağlıkli hayırlı evladin olur 😍😍😍
Kız ne yapayım burada kan tahlili yok ki hem ayrıca 7. Gün öğrendim hatta 6 bile olabilir vardı ama hayalet değil hayal çizgi diyordum ama erken öğrendim 🥰🥰

Hiç yapmasan daha iyiydi🤣🤣🤣 eline sağlık aşko bırak kendini hiç yorma evin işi yemin ederim ki asla bitmiyo saldım artık kendi kendini temizlemezse karar verdim temizlemiycem🤣🤣🤣🤣
Ahahaha aynen aynen ama içim rahatladı yinede boşver bi kaç gün yapmam hafta sonuna girdik zaten eşim yapar 🤣🤣🤣 farkettim aşko artık dinlencem 😍

Bide ben 14. Gün test yapıyorum diye bana kızmışlardı nerde onlar @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣🤣
Ya ne 14 ü ben bekletemem kan veremiyoruz biz burada testle bizimkisi o nedenle erkenden yaptım hatta sabah öğlen akşam yaptım onları koymadım sabahları koydum.başka markalar başka testler hepsini yaptım hafta ölçeni bile yaptım kız ne bulmuşsam 🥰🥰🥰 bu nedenle hepinizi içindeki çoşkularıda üzüntüleride beklentilerinde Ümit ve ümitsizliği hepsini defalarca tattım anlıyorım sabıra gelince bende asla yok az önce yazdım okursan cinsiyet tahmini yaptırdım 5 haftalık keseye 9 haftalıkken netleştirecek o kadının yaptığı hep tutuyor sabırsızlık işte bende böyleyim

İyi etmişsin yorma kendini iş zaten bitmiyor keyfine bak bi güzel dinlen😍bende bugün halsiz yorğun olduğum için hiç iş yapmadim, oğlumla uzanip film izledik ,benim ağlayacağımi biliyo sürekli suratım bakiyo hadi anne ağla ağla 🤣🤣mutfaga gidiyorum sen agla geliyorum 🤣🤣🤣sıpa dalga geçiyo benle
Yaaa ahahaha yerim onu ben ya iyileşmiş belli😀🥰🥰 dinlen kuzum sende yoruldun çocuğunla ilgilenirken stres uykusuzluk boşver iş her zaman oluyor❤️❤️

Kızlar toplaşın hele ben bir şey yaptım az önce ben melek hanımda cinsiyet tahmini yaptırdım biliyorsunuz benim elimde şuan sadece kese var 8kasımda bebek ve kalp atışı oda dediki keseye göre değerlendirme yaparım ama 8 kasımda kesinleştiririm dedi yolladım ve kız dediiiiii🤩🥰🤩🥰🤩🥰🤩🥰💕🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 amaaa tabi kesin değil 8 kasımda kesinleştireceğiz ben doktora geç gideceğim için geç olacak ama olsun kese düzgün kanama odağı fln yok gayet güzel dedi geç döllenme olmuş belliki dedi nerden bildiniz dedim işim bu dedi kadın valla geç döllenmesini bile bildi şimdi ben sürekli yazamıyorum diye melek hanım kim onu da özetleyim ben baya zamandır bir gebenin günlüğünü takip ederken bu hanıma rastlamıştım tahminleri hep doğru çıkıyordu şansımı keseyle deneyim dedim tam doğru değil bniö ki şuan için 8 kasımdaki doktor randevum önemli onda kesinleştiririm dedi ama şuan için kııızzz.ben onu da çok zamandır işte takip ediyorım güzel tahminleri birde fiyatı çok uygun 50 TL miş durmadım yani çok mutluyum bir yanımda hüzünlü oğlum olacak fikrinde alışmışım sanırım neyse sağlıklı olsun da sizlerle hemen paylaşmak istedim
Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin😍😍 keseye göre tahmin 70-80faiz doğru çıkıyor

Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin😍😍 keseye göre tahmin 70-80faiz doğru çıkıyor
Valla işte bu kadını ben bayadır takip ediyorım bir anda aklıma geldi sordum ben 5 haftalık kesemin fotosu bar bebek yoktu henüz dedim ve bebek kalp atışı onları geç göreceğiz dedim bakarım dedi. Veee böyle tahmin etti bakalım kısmet sağlıklı olsun ama bir beilirlilik heyecan verdi yaa

Yaaa ahahaha yerim onu ben ya iyileşmiş belli😀🥰🥰 dinlen kuzum sende yoruldun çocuğunla ilgilenirken stres uykusuzluk boşver iş her zaman oluyor❤️❤️
Evet çok şükür toparliyor o yüzden bana sardi yine😅😅ay ben hint filmlerine en çok shahruk khan filmlerine bayilirimmm hem güler hem ağlarım
Aglamak iyi geldi🤣🤣🤣
Iyyy hiç gözümün ucuyla bakmadim işlere zaten bitmiyor kalsinlar orda öyle

İyi etmişsin yorma kendini iş zaten bitmiyor keyfine bak bi güzel dinlen😍bende bugün halsiz yorğun olduğum için hiç iş yapmadim, oğlumla uzanip film izledik ,benim ağlayacağımi biliyo sürekli suratım bakiyo hadi anne ağla ağla 🤣🤣mutfaga gidiyorum sen agla geliyorum 🤣🤣🤣sıpa dalga geçiyo benle
Oohh çok şükür iyileşmiş yerim ben onu 😍😍❤❤ kız bunlar anca bizle dalga geçiyo babaları gibi 🤣🤣🤣

Evet çok şükür toparliyor o yüzden bana sardi yine😅😅ay ben hint filmlerine en çok shahruk khan filmlerine bayilirimmm hem güler hem ağlarım
Aglamak iyi geldi🤣🤣🤣
Iyyy hiç gözümün ucuyla bakmadim işlere zaten bitmiyor kalsinlar orda öyle
Aynen öyle aşko boşver keyif yap oğluşunla😄😄
Evet bazı ağlamaklı filmler iyi geliyor insana bazen her zaman değil😀😀

Ahahahah ay vallahi öyle ya final bölümünü görmek istiyoruz artıkkk 🤣🤣🤣 yok yok birkaç sezon dayanabiliriz ama bu uzar arka sokaklara dönerse o zaman tükenmişlik sendromu yaşayabiliriz aşko 🤣🤣🤣
Evet yaaa benim ilk sezonu tamamladım 1 yılla artk final yapsam iyi olcak😂😂😂 arka sokaklara dönerse ben dayanamam😂

Ya ne 14 ü ben bekletemem kan veremiyoruz biz burada testle bizimkisi o nedenle erkenden yaptım hatta sabah öğlen akşam yaptım onları koymadım sabahları koydum.başka markalar başka testler hepsini yaptım hafta ölçeni bile yaptım kız ne bulmuşsam 🥰🥰🥰 bu nedenle hepinizi içindeki çoşkularıda üzüntüleride beklentilerinde Ümit ve ümitsizliği hepsini defalarca tattım anlıyorım sabıra gelince bende asla yok az önce yazdım okursan cinsiyet tahmini yaptırdım 5 haftalık keseye 9 haftalıkken netleştirecek o kadının yaptığı hep tutuyor sabırsızlık işte bende böyleyim
Sağlıklı olsun da kuzum cinsiyeti çok önemli değil 😍😍 aşko ben adetin 14. Günü yaptım test 🤣🤣🤣 o yüzden kızdılar haklı olarak ama bende zatrn yumurtlamamışım bile 🤣🤣🤣🤣

Aşkım böyle bakınca bişey anlamıyorum ya ben prolaktin yüksek değil bi onu biliyorum. Doktorun ne dedi aşkım rahim ve yumurtalıklara bakmışmıydı?

Aşkım ben ovulasyon testlerine devam ama hiç koyulaşacak gibi durmuyor ya sinirim bozuldu bu gün 15. Gün hala silik

Rabbim hiç uğraştırmadan belki kendiliğinden verir bebişinizi her şerde bir hayır vardır aşko. Birisi daha demişti tüp bebek ertelendi o ay hamile kaldım diye inşallah sende öyle olursun 😍 bende düşünüyorum artık ya tüp bebeği kışın kayınvalidemler bizde kalacaklar onlar gittikten sonra başlayacağım. Doktor hastane tavsiyelerine açığım 🤭

Bu enişteler bizi niye salmıyor yaa 😏

Aşkooo geçmişsin tüp bebeğe 😍😍 Mesajını görmüştüm ama yazmaya fırsatım olmadı Allahım inşallah çifter çifter tutar 😍😍 Artık bende geçicem koydum kafaya. Ama kışın kayınvalidemler bizde kalacak onlar gittikten sonra başlayabilirim anca

Bebeğim bu ay bize noluyor anlamadım yaa. Benim de reglim normal değildi çok çok az geliyordu. Bide regl başlamadan doktora gitmiştim folikül var diyordu ya anam o folikül bence reglken çatladı 🤦🏼‍♀️ kız 15.gün oldu hala ovulasyon koyulaşmadı

Gördüm gördüm gördümm😍😍 hangi marka test aşko bu
Hiç öyle düşünme kuzum geç yumurtlama diye bişey var biliyoruz demi umudunu kesmee lütfeeen😍

Kimin eniştesi buuuuğğğ🤣🤣🤣🤣
Eh bi zahmet😂😂 testten haberi yok belim ağrıyor diyorum temizlik yaptın yine ağrıttın diyor karnım ağrıyor diyorum ceyranda mı kaldın sen diyor jeton sonradan düştü az öncede durmuş diyor ki bebek mi tutunuyor ki niye ağrıların var 😂😂😂😂😂 dalgaya aldım hee hemen dünden bu güne tutunur kesin dedim 😀😀söylemiyorum söylemicem koyulaşsın kesin göreyim inşallah sürpriz yaparım inşallahhhhh🤲🏻😍

Back
X