Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bilmiyorum aşko etiketlerede dönmüyor misafir gelecekti ama bu saate misafir kalmaz yine mi hasta erken mi uyudu bilemedim kuzum
Yaw yine misafir 🤣🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3 aşko ben sana cumaya gittik gelcez yaz kapıya demedim miiii demedim miiiii😂😂😂😂 cennet mahallesinde ki pembe gibi söyledim🤣🤣🤣🤣
Ayy iyi olsun da aşko sorun değil dönmemesi görünce döner illaki bi ses vereydi iyiydi🙄

Amin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştım
Evet kuzum hatırlıyorum o günleri gün gün ne güzel koyulaşmıştı maşallah 🧿 😍

Yaaa genelde bizi sevmezleer nasıl sevindim şuan😍😍😍 teşekkür ederiiiz😍🧡 bende seni çok sevdm valla balıkları seviyorum ben zaten bana çok iyi kalpli geliyorlar😍😍
Oyyy sevilmez mi ikizler benim kaç tane arkadaşım var ikizler ama en önemlisi hayat arkadaşım ikizler 😍😍❤️❤️ Ayy teşekkür ederim güzellik o senin kalbinin güzelliği 😍😍❤️

Aşkolarım sizi merakta bırakmışım ama elime alamadım telefonu 😢😢 yarın öğlen çaya misafirlerim var kek poğaça börek felan filan derken saat bu oldu aşırı yoruldum yeni oturdum 😢😢 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 😘😘
Ooy ellerine sağlık kuzum sen iyi olda aşkım 😍😍❤❤Misafir diyince tüylerim diken diken oluyo bak 🤣🤣🤣🤣 çokta severim halbuki 😍😍 ama neyse sen izindesin o yüzden bişey diyemiyorum gelen bu ara gelsin sonrasında cuma dasınız aşko🤣🤣🤣🤣

Back
X