- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.321
BencedeeeğğGeçmiyooooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BencedeeeğğGeçmiyooooo![]()
Ayyy aşko sigara demişken ben bu gün sigara pek içemedim vicdanen rahatsız hissettim yaBencedeeeğğsigaramda yok bak onada zaman geçmiyo
![]()
Ayy aşkısı inşallah bırakabilirsinAyyy aşko sigara demişken ben bu gün sigara pek içemedim vicdanen rahatsız hissettim yaiçtiklerimide içime çekmemeye çalıştım sanki daha az zararlı gibi
![]()
Kesinleştireyim ağzıma sürmem aşko şimdi böyleysem vicdanen ozaman hiç içmem eminim kendimdenAyy aşkısı inşallah bırakabilirsin❤❤
ben camış gibi sigara içmişim bugün
hakettim bunu
![]()
Valla aşkısı tebrik ederimKesinleştireyim ağzıma sürmem aşko şimdi böyleysem vicdanen ozaman hiç içmem eminim kendimdenahahaha iç iç en güzel içebilmişim günler
![]()
Aşko bizim kız nerde yahuKesinleştireyim ağzıma sürmem aşko şimdi böyleysem vicdanen ozaman hiç içmem eminim kendimdenahahaha iç iç en güzel içebilmişim günler
![]()
Afiyetler olsun kuzum eşim gelince pek yazamıyorum ben de. Siz de hep gece muhabbetiBıraadayım aşko, çocuğu uyutdum 4bardak çay içtim uzaniyorum şimdi
Sen napaysun?
Bende bilmiyorum aşko etiketlerede dönmüyor misafir gelecekti ama bu saate misafir kalmaz yine mi hasta erken mi uyudu bilemedim kuzum
Yaw yine misafirBende bilmiyorum aşko etiketlerede dönmüyor misafir gelecekti ama bu saate misafir kalmaz yine mi hasta erken mi uyudu bilemedim kuzum
Oooo baya gecikmişsin kuzum ya13 gün filan geciktim canım ama erken geldiğini de düşünüsek iki hafta diyelim gitsin
Aynen bulurum ogrenriim hele bir sağlıkla ilerlesin kesenin içinde görürüm İnshaAllah tabiki varsa![]()
Evet kuzum hatırlıyorum o günleri gün gün ne güzel koyulaşmıştı maşallahAmin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştım
Oyyy sevilmez mi ikizler benim kaç tane arkadaşım var ikizler ama en önemlisi hayat arkadaşım ikizlerYaaa genelde bizi sevmezleer nasıl sevindim şuanteşekkür ederiiiz
bende seni çok sevdm valla balıkları seviyorum ben zaten bana çok iyi kalpli geliyorlar
![]()
Aaa ben bugün misafirlerin var sanıyordumAşkolarım sizi merakta bırakmışım ama elime alamadım telefonuyarın öğlen çaya misafirlerim var kek poğaça börek felan filan derken saat bu oldu aşırı yoruldum yeni oturdum
![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
![]()
Bende gelemmiiiiiiAşkolarım sizi merakta bırakmışım ama elime alamadım telefonuyarın öğlen çaya misafirlerim var kek poğaça börek felan filan derken saat bu oldu aşırı yoruldum yeni oturdum
![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
![]()
Ooy ellerine sağlık kuzum sen iyi olda aşkımAşkolarım sizi merakta bırakmışım ama elime alamadım telefonuyarın öğlen çaya misafirlerim var kek poğaça börek felan filan derken saat bu oldu aşırı yoruldum yeni oturdum
![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
![]()
Gel bebişimmmmm daha başka gelmek isteyen varsa davetsiz misafir otobüsü kalkicakGiderken beni de götür aşko![]()
Yok aşko ya bugün değilde yarınAaa ben bugün misafirlerin var sanıyordum
Maşallah kuzum ellerine sağlık
Sen iyi olda gerisi sorun değil![]()