Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar uyumuşuz bu saate kadar 😳bi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş😂😂😂
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzden 😂testimde pek bi değişiklik yok sanki dimi 🙈 @raainbow Ginnys Ginnys @iyilikperisi92 @Mavimiresl
@bitliKedi
Var bence çünkü ilk bu testler geriden gelenler böyle minnacık etkiler olduğunu için böyle çıkıyor bence sen hamilesin artık net yani bence belkide o nedenle uyudun bende çok uyudun ama eşini bilemem onlarda etkileniyor kuzum tuaf bir şekilde benimki benimde midem bir tuaf dediği bile oldu yani düşün artık sen teste devam Allah’ın izniyle geliyor gelmekte olan.benim başlarda böyleydi yarında mesela bir tık olur ama asıl Yanyana koyunca anlıyorsun artışı o nedenle testlerini atma sakın bu sıra özellikle öyle daha iyi anlaşılıyor

Var bence çünkü ilk bu testler geriden gelenler böyle minnacık etkiler olduğunu için böyle çıkıyor bence sen hamilesin artık net yani bence belkide o nedenle uyudun bende çok uyudun ama eşini bilemem onlarda etkileniyor kuzum tuaf bir şekilde benimki benimde midem bir tuaf dediği bile oldu yani düşün artık sen teste devam Allah’ın izniyle geliyor gelmekte olan.benim başlarda böyleydi yarında mesela bir tık olur ama asıl Yanyana koyunca anlıyorsun artışı o nedenle testlerini atma sakın bu sıra özellikle öyle daha iyi anlaşılıyor
Canımmm biliyor musun anneannem derdi ki kadının hamileliği önce erkekte anlaşılır kadından önce o aşerermiş falan 😍bak senin dediğinle örtüşüyor ☺️

Canımmm biliyor musun anneannem derdi ki kadının hamileliği önce erkekte anlaşılır kadından önce o aşerermiş falan 😍bak senin dediğinle örtüşüyor ☺️
Yani erkek mi dersin sence hı ama ben dün kese tahmini yaptırdı. Bebeksiz kız dediler tabi net değil bebekli bakacak net söylerim dedi ozaman

Yok aşko atar mıyım üzerlirine tarih yazıp saklıyorum🥰🥰
İnşallah koyulaşmayı görürüz hep beraber🤲🏻🤲🏻
Devam edicem teste bakalım🥰🥰

Eklentiler

• A7A5EFF9-9C13-4420-9AA5-6E7CE69AB271.webp
    A7A5EFF9-9C13-4420-9AA5-6E7CE69AB271.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 288E7331-3BA5-48FA-AFFC-E862ED045A58.webp
    288E7331-3BA5-48FA-AFFC-E862ED045A58.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 37D7D961-929B-4ADF-9701-06D824DA4981.webp
    37D7D961-929B-4ADF-9701-06D824DA4981.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 0F3F81CF-F48B-485D-9DD1-9CDC015A446E.webp
    0F3F81CF-F48B-485D-9DD1-9CDC015A446E.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedi 🥹 kışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim 🥰

Yani erkek mi dersin sence hı ama ben dün kese tahmini yaptırdı. Bebeksiz kız dediler tabi net değil bebekli bakacak net söylerim dedi ozaman
Beybi o manada söylemedi))) diyor ki kadın hamile olduğunda ilk önce eşi ya erkek hiss edermiş😅😅aşerme,uyku hali falan

Kızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedi 🥹 kışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim 🥰
Kuzum erkekler her zaman belli etmeselerde onlarda çok istiyorlar belli etmemelerinin sebebi bizleri strese sokamamak üzmemek en sonunda sana bunu güzel yolla anlatmış çok sevindim adına kafanı rahatlat aşko bak genelde nede olsa tüp bebek yapıcaz diye rahat takılanlar o güne kadar hamiş kalıyor kafa rahat olduğu için🥰🥰❤️❤️😍

Back
X