Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enerjini seveyim senin 🥰 hahaha deli yaa keşke kalsam, kalamıyooooom
Dur ben biraz daha enerji yollayayım o da olacak 🙈🤣 Şu pgt çok fantastik bi olay. Ben inşallah 6 ay içinde hamile kalırsam sana da tecrübelerimi anlatırım aşko. Siz de pgt yaparsınız aklına yatarsa. Biraz maliyetli bişey ama sağlıklı embriyo olacağı için düşük yapmazsın. Çok daha garanti bi yöntem olur😍 ama istersen iddiaya da girelim 6 ay içinde kesinlikle hamile kalacasın çoook eminim 🙏🏻💕💕

Kızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedi 🥹 kışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim 🥰
Hakkınızda hayırlısı olsun canım dilerim gerek kalmadan da hamiş kalırsın o zamana kadar 😍🙏🍀

İnşallah aşko🤲🏻🤲🏻 artık şurda bende test görmek istiyorum sizden😃😃 kendimi deli hissediyorum yalnız bırakmayın yapın yapın 🤣🤣🤣🤣🤣
Canım elimde test var ama Ginnys Ginnys de onu bildiği için erken yapma çıkarmaz dedi o daha bata yakın zamanda çıkarıyor bende dün test siparişi verdim pazartesi geliyor en erken
Ee erken gebelik testi almak istemiyorum bu ay o yüzden bekliyiyciğimmmm😍😍🙏🙏

Canım elimde test var ama Ginnys Ginnys de onu bildiği için erken yapma çıkarmaz dedi o daha bata yakın zamanda çıkarıyor bende dün test siparişi verdim pazartesi geliyor en erken
Ee erken gebelik testi almak istemiyorum bu ay o yüzden bekliyiyciğimmmm😍😍🙏🙏
Anladım aşko hadi hayırlı haberlerle gel inşallah🤲🏻😍❤️

Dur ben biraz daha enerji yollayayım o da olacak 🙈🤣 Şu pgt çok fantastik bi olay. Ben inşallah 6 ay içinde hamile kalırsam sana da tecrübelerimi anlatırım aşko. Siz de pgt yaparsınız aklına yatarsa. Biraz maliyetli bişey ama sağlıklı embriyo olacağı için düşük yapmazsın. Çok daha garanti bi yöntem olur😍 ama istersen iddiaya da girelim 6 ay içinde kesinlikle hamile kalacasın çoook eminim 🙏🏻💕💕
Yolla bebeğim ne varsa yolla 🤣❤️ neymiş kız o pgt aydınlat beni. Abooo kuzum aminnn ağzını yüreğini seveyim 😍🌸
Hakkınızda hayırlısı olsun canım dilerim gerek kalmadan da hamiş kalırsın o zamana kadar 😍🙏🍀
Canım benim amin 🙏❤️

Yolla bebeğim ne varsa yolla 🤣❤️ neymiş kız o pgt aydınlat beni. Abooo kuzum aminnn ağzını yüreğini seveyim 😍🌸

Canım benim amin 🙏❤️
Kuzu normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor tamamen. Sonra 5.güne gelen embriyolar laps diye rahime koyulmuyor🤣🤣 Önce bi genetik test yapılıyor embriyoya. Genetik olarak sorunu olmayan civcivi arıyorlar. Bulunca da bingo 🤣🤣 onu alıp yerleştiriyorlar ve böylece düşük riski azalmış oluyor. Çünkü düşüklerin sebebi %70 bebişteki kromozom bozukluğu zaten. Sağlıklı civciv sımsıkı annesine tutunuyor ve dünyaya geleceği günü bekliyor ❤️❤️

Evet genelde öyle oluyor, inşallah bizimki de masrafa sokmadan gelir 😍😁 ama evet gerçekten içim bir nebze de olsa rahatladı çünkü başka çaremiz yok gözüyle bakıyordum

Ayneeen bu grubtan çıkış yok, çıkmaya yeltenene dayak var 💪🤣

Evet tatlım yaa bizim için bir seçenek bile değil diyordum. Onun da sabrı tükendi artık galiba. Geçende de kuzenimin bebeğini sevdik hayran hayran izledik birlikte saatlerce. İyice duygularımız kabardı tabii ☺️ iş arkadaşlarının da yeni bebekleri oldu çok şükür kocam gaza geldi 😁 Allah sağlıkla nasip etsin artık yorulduk beklemekten
İnşallah bekletmeden gelir bebişiniz kuzum ❤❤🤲🏻🤲🏻

Kuzu normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor tamamen. Sonra 5.güne gelen embriyolar laps diye rahime koyulmuyor🤣🤣 Önce bi genetik test yapılıyor embriyoya. Genetik olarak sorunu olmayan civcivi arıyorlar. Bulunca da bingo 🤣🤣 onu alıp yerleştiriyorlar ve böylece düşük riski azalmış oluyor. Çünkü düşüklerin sebebi %70 bebişteki kromozom bozukluğu zaten. Sağlıklı civciv sımsıkı annesine tutunuyor ve dünyaya geleceği günü bekliyor ❤️❤️
Vaaay daha garanti bi yöntem, çok iyiymiş. Sen 2-3 gündür bunları mı araştırıyorsun? 😍 Ben de araştırmalara başlayacağım. Hem beni bütün sürecinden haberdar et adım adım, cahilce düşmiyim yollara 🤣

Vaaay daha garanti bi yöntem, çok iyiymiş. Sen 2-3 gündür bunları mı araştırıyorsun? 😍 Ben de araştırmalara başlayacağım. Hem beni bütün sürecinden haberdar et adım adım, cahilce düşmiyim yollara 🤣
Araştırmam mı aşko altından girip üstünden çıkıyorum 🤣 Tabiki paylaşırım seninle de ama inşallah gerekmez senin için 😍🙏🏻

Back
X