- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.461
Gaza gelmiyoruz bekliyoruzAyy Evet aşkım bi tık koyuluk varyarın yine yapcan mııııı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza gelmiyoruz bekliyoruzAyy Evet aşkım bi tık koyuluk varyarın yine yapcan mııııı
![]()
Ayyy aşkım dün tüp bebek için söylediklerin aklıma geldi demekki eşinde en az senin kadar istiyo bebişiniz olmasını ki sen söylemeden onu bile düşünmüşKızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedikışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim
![]()
Aşkım yarın ki testi önce dünki testle karşılaştırcaz ona göreGaza gelmiyoruz bekliyoruzevet gün gün yapıcam aşko bakalım inşallah koyulaşmalar görürüz
![]()
Ahahaha tabiki biz burda hamiş kalıp burayı terkeder miyiz beGitme aşko yine bize takıl tabikimutlu hamileliğin adresi burası
![]()
YaaaBöyle koyunca koyulaşmış gibi geldi bana da. Heyecan bastı kız üstüme![]()
Gidecem gidecem sözKeşke gitseydin bebeğim ☹
İşte bu benim evrene gönderdiğim enerji sayesnde olmuş bi gelişme aşkoKızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedikışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim
![]()
Tamam aşko anlaştık inşallah daha koyu görürüzAşkım yarın ki testi önce dünki testle karşılaştırcaz ona göre![]()
Ben sana demedim mi gitmemiştir diye aşkımGidecem gidecem sözbenim ovulasyon koyulaşıyor
![]()
Tabiki kimse gitmiycek benim çok yolum var benimle ilgileniceksinizYok gııi ne ekmesi,bu topikte bizi eken olursa dövücezöyle anlaştık
![]()
Evet demiştinBen sana demedim mi gitmemiştir diye aşkımtamam git haber et gidince de aşkım
![]()
Evet genelde öyle oluyor, inşallah bizimki de masrafa sokmadan gelirKuzum erkekler her zaman belli etmeselerde onlarda çok istiyorlar belli etmemelerinin sebebi bizleri strese sokamamak üzmemek en sonunda sana bunu güzel yolla anlatmış çok sevindim adına kafanı rahatlat aşko bak genelde nede olsa tüp bebek yapıcaz diye rahat takılanlar o güne kadar hamiş kalıyor kafa rahat olduğu için![]()
Ayneeen bu grubtan çıkış yok, çıkmaya yeltenene dayak var
Evet tatlım yaa bizim için bir seçenek bile değil diyordum. Onun da sabrı tükendi artık galiba. Geçende de kuzenimin bebeğini sevdik hayran hayran izledik birlikte saatlerce. İyice duygularımız kabardı tabiiAyyy aşkım dün tüp bebek için söylediklerin aklıma geldi demekki eşinde en az senin kadar istiyo bebişiniz olmasını ki sen söylemeden onu bile düşünmüşinşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişiniz gelir aşkısı ❤❤
![]()
AşkoooooAşko ilk ikisi dün son ikisi bugünkilerMucizemmm16 gel aşko karşılaştır burdan zorlanma
@Ginnys @Demgey3 @fnd_50
Enerjini seveyim seninİşte bu benim evrene gönderdiğim enerji sayesnde olmuş bi gelişme aşkoKafan daha rahat olur şimdi 6 ayda da kesin hamile kalırsın elli kere sen
![]()
Yaaaa inşallah Aşko inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunurAşkooooo
Kız koyulaşmış ya buuu
Çalın davulları gebemiz vardemeye az kaldı he iki güne daha da kızarır inşallah
Öyle değil eşin yani. Kocalar aşerermişYani erkek mi dersin sence hı ama ben dün kese tahmini yaptırdı. Bebeksiz kız dediler tabi net değil bebekli bakacak net söylerim dedi ozaman
Sen nasıl duruyorsun kafayı yedirteceksin banaYarına hazırlıklkkkkkkkkkk
Benimkinde öyleBeybi o her erkeğe aid deyil bence,benim eşim her ay eşerirekşili tatlili gidalar
ama ortada bişey yok