Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedi 🥹 kışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim 🥰
Ayyy aşkım dün tüp bebek için söylediklerin aklıma geldi demekki eşinde en az senin kadar istiyo bebişiniz olmasını ki sen söylemeden onu bile düşünmüş😍😍 inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişiniz gelir aşkısı ❤❤🤲🏻🤲🏻😍😍😍

Gitme aşko yine bize takıl tabiki 😍 mutlu hamileliğin adresi burası 🤣🤣
Ahahaha tabiki biz burda hamiş kalıp burayı terkeder miyiz be😀😀😀
Böyle koyunca koyulaşmış gibi geldi bana da. Heyecan bastı kız üstüme 🤣🤣🤣
Yaaa🥰 teşekkür ederim hepinize ama biraz daha koyulaşma görmek istiyorum inşallah o yüzden şuan coşmak istemiyorum şöyle 3-4 gün kala ki hali net olsun kan vercem😃😃😃

Kızlar çok ilginç bir gelişme oldu. Bugün sabah ne alakaysa sünnetten konu açıldı. Eşim de derin bir iç çekti bi de oğlum olsaydı diye. Sonra kendiliğinden dedi ki "aşkım okullar tatile girsin de biz de tüp bebek deneyelim artık" dedi 🥹 kışı atlatatlım Adana'ya gidip gelmen zor olmasın, hem annende kalırsın o süreçte dinlenirsin o yüzden tatilde yapalım" dedi. Çok şaşırdım çünkü son seçenek bile değildi özellikle eşim için. Sevindim de tabii. Hani en azından 6 ay yine deneyeceğiz. Zaten bir çocuğum var kafasında olmamasına da ayrı bi mutlu oldum ne yalan söyliyim 🥰
İşte bu benim evrene gönderdiğim enerji sayesnde olmuş bi gelişme aşko 🤣 Kafan daha rahat olur şimdi 6 ayda da kesin hamile kalırsın elli kere sen 🤣🤣

Kızlaarr 🤩 Aralıklı oruç ve spora başlıyorum evde öyle yatmaya alıştım ki kendimi bitki gibi hissetmeye başladım. Hayatımda hareket neredeyse sıfır son zamanlarda. Buna bir son vermem gerekiyor. Bebe için değil kendim için yapıcam ❤️🌸

Kuzum erkekler her zaman belli etmeselerde onlarda çok istiyorlar belli etmemelerinin sebebi bizleri strese sokamamak üzmemek en sonunda sana bunu güzel yolla anlatmış çok sevindim adına kafanı rahatlat aşko bak genelde nede olsa tüp bebek yapıcaz diye rahat takılanlar o güne kadar hamiş kalıyor kafa rahat olduğu için🥰🥰❤️❤️😍
Evet genelde öyle oluyor, inşallah bizimki de masrafa sokmadan gelir 😍😁 ama evet gerçekten içim bir nebze de olsa rahatladı çünkü başka çaremiz yok gözüyle bakıyordum
Aşko gideni tekme tokat dövüyoruz kimse gidemez R Random3 aşkosuyla öyle karar verdik🤣🤣🤣
Ayneeen bu grubtan çıkış yok, çıkmaya yeltenene dayak var 💪🤣
Ayyy aşkım dün tüp bebek için söylediklerin aklıma geldi demekki eşinde en az senin kadar istiyo bebişiniz olmasını ki sen söylemeden onu bile düşünmüş😍😍 inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişiniz gelir aşkısı ❤❤🤲🏻🤲🏻😍😍😍
Evet tatlım yaa bizim için bir seçenek bile değil diyordum. Onun da sabrı tükendi artık galiba. Geçende de kuzenimin bebeğini sevdik hayran hayran izledik birlikte saatlerce. İyice duygularımız kabardı tabii ☺️ iş arkadaşlarının da yeni bebekleri oldu çok şükür kocam gaza geldi 😁 Allah sağlıkla nasip etsin artık yorulduk beklemekten

Aşkooooo 🤩🤩🤩
Kız koyulaşmış ya buuu
Çalın davulları gebemiz var 🎉 demeye az kaldı he iki güne daha da kızarır inşallah
Yaaaa inşallah Aşko inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur🤲🏻😍🥰
Ay şöyle kırmızı ikinci çizgi görsekte sevinebilsek silikler belirginleşse iyice😍😍

Yarına hazırlıklkkkkkkkkkk

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 26
Back
X