Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi anladım hahahahhab daha yeni gülebiliyorum ay ne geç anladım ben yaaa kafa uyu uyan dumanlı gibi oldu çok sersemin bulantıdan hayrolsun ya😂😂doğru ama. O aşeriyor valla sorma
Bak tescillenmiş oldu ama benim kociş hep aşerdiği için ben bilemiyorum 🤣🤣🤣 hala bulantı devam hı

Iyyy süt sevmem🤢🤢son kez ne zaman içtim hatirlamiyorum bile
Yok aşko benim mide sorunum yok ki, acılı,salçali da yiyen biri değilim
Aşko süt sevilmez miiğğğ diyorum ve sor bakalım ben ne zaman içmişim en son hatırlamıyoring 🤣🤣 ayy aşkım o zaman bebişten yanıyo miden diyorum 😍😍

Kuzu zaten bir aydan uzun sürüyor sonuçların çıkması. Müsait zamanınızda hemen gitmeniz iyi olabilir. Belki düşüklerin sebepsiz de olabilir tesadüf sonucu. Ama genetikte bişey varsa düşük yapmasan bile yine endişe verici bi durum olabilir Allah korusun. Doktorumuz bana kesinlikle normal şekilde hamile kalma riskine girme dedi. Sağlıksız bi çocuk dünyaya getirme ihtimalinden dolayı. Ay bugün de bi karamsarlık var üstümde. Bakalım bize ne diyecekler pazartesi günü. Doktor olumsuz konuşursa hiç uğraşmayabilirim
Evet bizim doktorumuz da test sonucuna göre hareket etmemizi istiyor aslında, hatta zaman kaybetmeyin artık tüp bebek için dedi ama biz bir umut devam ettik işte. Yaptırıcam bebeğim haklısın ihmal ediyorum. Aslında tüp bebek yaptırmayacağımız için bilmek istemiyordum ama şimdi öğrenmemde sakınca yok ☺️ hayır yaa niye karamsarsın, neden olumsuzluk olsun? Güzelce başlayacak süreciniz, minnoş minnoş yumurtalar civciv olacak ❤️

Aşko ilk ikisi dün son ikisi bugünkiler Mucizemmm16 Mucizemmm16 gel aşko karşılaştır burdan zorlanma😂😂😂 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 @fnd_50
İçi açık olanlar daha net foto olduğu için ilk fotonda da içi açıktan anlamıştım gebeliğini ikinci attığındada içi açıkta hemen arttığını fark etmiştim benim gözüm hcg ölçer gibi oldu kız iki foto arasında bariz artık var hadi bence hayırlı olsungillerden önden yerimi alıyorum oyum gebelikten yana yanılmayacağım

Evet bizim doktorumuz da test sonucuna göre hareket etmemizi istiyor aslında, hatta zaman kaybetmeyin artık tüp bebek için dedi ama biz bir umut devam ettik işte. Yaptırıcam bebeğim haklısın ihmal ediyorum. Aslında tüp bebek yaptırmayacağımız için bilmek istemiyordum ama şimdi öğrenmemde sakınca yok ☺️ hayır yaa niye karamsarsın, neden olumsuzluk olsun? Güzelce başlayacak süreciniz, minnoş minnoş yumurtalar civciv olacak ❤️
Güzel bir karar olur senin açından kuzu. Hem sonucunuz güzel gelirse rahatlarsın bi de böyle bi durum var😍 Sen zaten hamile kalıyorsun aslında normal tüp bebek senin için çok gerekli olmayabilir ama embriyoya genetik tarama yapılırsa yani pgt dediğim şeyi yaparsan çok harika bişey olur. Hatta maddi durumu iyi olan insanlar da şimdi normal gebelik değil de pgt yaptırıyor diye okudum. Sırf genetiği güzel bebek olsun diye 🤣 Doktor olumsuz bişey söylerse diye bi karamsarlık geldi aşko içime. O durumda ne karar alırım bilmiyorum. Ya diyorum 10 tane embriyoda bile sağlıklı bebek gelmezse ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Direkt benim aynımdan bi bebek yapsak keşke öyle bi teknoloji olsa 🤣🤣

Gaza gelmiyoruz bekliyoruz 😂 evet gün gün yapıcam aşko bakalım inşallah koyulaşmalar görürüz 🥰😍❤️😂😂
Yavvv görüyoruz işte minik betalar minik artışlar sizde daha haşhaş tohumu kadar ne yapsın 100 betayım anne diyip parlasın mı Uşak şimdilik bu kadar büyüdü bu kadar çıktı o hergün milyarlarca kez bölünüyor okadar hızlı oluyor ki iki gğn arasındaki bu artış bence çok iyi benim örnek attığıma bak bence ordan bile anlarsın iyi gittiğini

Anladım aşko hadi hayırlı haberlerle gel inşallah🤲🏻😍❤️
Hassas test değil onu pazartesi itibariyle dürteriz yap diye elinde çok test olacak 😂😂 yalnız değilsin istersen ben yapayım hemen ama benim ki silikleşmeye başlamıştır gebelik ilerleyince ne zamandı hangi haftadan sonra unuttum ama beta geri düşüşe geçiyor 😉 bunları biliyormuydunuz köşemize hoş geldiniz 😂😂😂

Güzel bir karar olur senin açından kuzu. Hem sonucunuz güzel gelirse rahatlarsın bi de böyle bi durum var😍 Sen zaten hamile kalıyorsun aslında normal tüp bebek senin için çok gerekli olmayabilir ama embriyoya genetik tarama yapılırsa yani pgt dediğim şeyi yaparsan çok harika bişey olur. Hatta maddi durumu iyi olan insanlar da şimdi normal gebelik değil de pgt yaptırıyor diye okudum. Sırf genetiği güzel bebek olsun diye 🤣 Doktor olumsuz bişey söylerse diye bi karamsarlık geldi aşko içime. O durumda ne karar alırım bilmiyorum. Ya diyorum 10 tane embriyoda bile sağlıklı bebek gelmezse ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Direkt benim aynımdan bi bebek yapsak keşke öyle bi teknoloji olsa 🤣🤣
Tatlım şu güzelim heyecanı kendine şimdiden zehir etme lütfen. Sen ne kadar pozitif ve rahat olursan her şey o kadar yolunda gidecek biliyorsun. Stresin ne zararlar verdiğini hepimiz biliyoruz. Belki de senin aynından olacak zaten 🥰 hadi rahatla ve güzel şeylere odaklan, hayal et. Karamsarlık yok dövdürtmeyin kendinizi akşam akşam 💪🤣

Tatlım şu güzelim heyecanı kendine şimdiden zehir etme lütfen. Sen ne kadar pozitif ve rahat olursan her şey o kadar yolunda gidecek biliyorsun. Stresin ne zararlar verdiğini hepimiz biliyoruz. Belki de senin aynından olacak zaten 🥰 hadi rahatla ve güzel şeylere odaklan, hayal et. Karamsarlık yok dövdürtmeyin kendinizi akşam akşam 💪🤣
Stresin gözü çıksın🤣🤣🤣 Aynımdan copy paste yapıcam bitane. Doktora dicem hazır genetiğine bakmışken bana en çok benzeyeni verin diye🤣🤣 Ne işlere düştük ya hala inanamıyorum Seda sayan gibi yumurtalarımı dondurtup satıcam artık boş boş yatıyolar 🤣🤣

Nere gitti _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ şimdi uykum gelecek tüm herşeyi kaçırcam yine kendini nasıl hissediyorsun yorgunluk varmı
Aşko yattı dinleniyorum ben karnım ağrıyor ara ara yine leke geldi az önce peçeteye ben bu lekelerden korkuyorum her ay sanki hamile kalabilcekmişim ama şu lekelerle bişeyler yolunda gitmiyor değişik olaylar oluyormuş gibi geliyor bana ama yarın sabah ki teste göre pazartesi kana gitmeyi düşünüyorum ☺️

Back
X