Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Araştırmam mı aşko altından girip üstünden çıkıyorum 🤣 Tabiki paylaşırım seninle de ama inşallah gerekmez senin için 😍🙏🏻
Bilgili olmak bazen iyi, bazen çok kötü oluyor kuzum. Azıcık da rahat ol, bırak kendini türk hekimlerinin ellerine 🤣 bizim de gitmeden önce kromozom analizi yaptırmamız gerekecek.

Eklentiler

• DC7B0B94-C12E-4F95-9A59-F0A25680AB14.webp
    DC7B0B94-C12E-4F95-9A59-F0A25680AB14.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 31
Bilgili olmak bazen iyi, bazen çok kötü oluyor kuzum. Azıcık da rahat ol, bırak kendini türk hekimlerinin ellerine 🤣 bizim de gitmeden önce kromozom analizi yaptırmamız gerekecek.
Çok haklısın araştırmak da iyi olmuyor ama gerçekten çok hazırlıksız yakalandım bu kez hiç bilmediğim yerden geldi 🤣 yaptırsanız iyi olur aslında kuzum. Yani varsa da bilmemek sorunu çözmüyor. Pek ihtimal vermiyorum çok düşük bir olasılık ama yine de yarar var baktırmakta 😌😌

Aşkım normal yumurtlamadan kaç gün sonra geliyo adet peki normalde
İlaç kullandığım zamanlarda 14. Günde geliyordu ilacı bıraktıktan sonra yumurtlamayı pek fark edemedim. Çünkü hep gün aşırı ilişki oluyordu akıntı falan anlayamıyordum. İlişkiden kalanlar mı geliyor yoksa yumurtlama akıntısı mı anlaşılmıyor.
Ay inşallah aşko çok isterim hep beraber ayyy çifte çifte düğünler gibi olur🥰🥰🥰
Rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı versin aşkım 🤲

Kizlar bu mide yanmasina başka çözüm varmi☹️😩elma , yogurt hepsini denedim geçmiyor
Ben bitek baklava yedigimde böyle olurdu, kaç gündür doğru düzgün yemek bile yemiyorum neden olsun ki

İlaç kullandığım zamanlarda 14. Günde geliyordu ilacı bıraktıktan sonra yumurtlamayı pek fark edemedim. Çünkü hep gün aşırı ilişki oluyordu akıntı falan anlayamıyordum. İlişkiden kalanlar mı geliyor yoksa yumurtlama akıntısı mı anlaşılmıyor.

Rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı versin aşkım 🤲
Anladım bebeğim ❤ o zaman normal bence kuzum 😍 aşko onu bende anlamıyorum valla beynim basmıyo bi türlü😂😂

Çok haklısın araştırmak da iyi olmuyor ama gerçekten çok hazırlıksız yakalandım bu kez hiç bilmediğim yerden geldi 🤣 yaptırsanız iyi olur aslında kuzum. Yani varsa da bilmemek sorunu çözmüyor. Pek ihtimal vermiyorum çok düşük bir olasılık ama yine de yarar var baktırmakta 😌😌
Valla ben baya ihtimal veriyorum kuzum yaa ama bilmekten korkuyorum heralde. Bu ay da geçsin de sonra onu da yaptırırız

Valla ben baya ihtimal veriyorum kuzum yaa ama bilmekten korkuyorum heralde. Bu ay da geçsin de sonra onu da yaptırırız
Kuzu zaten bir aydan uzun sürüyor sonuçların çıkması. Müsait zamanınızda hemen gitmeniz iyi olabilir. Belki düşüklerin sebepsiz de olabilir tesadüf sonucu. Ama genetikte bişey varsa düşük yapmasan bile yine endişe verici bi durum olabilir Allah korusun. Doktorumuz bana kesinlikle normal şekilde hamile kalma riskine girme dedi. Sağlıksız bi çocuk dünyaya getirme ihtimalinden dolayı. Ay bugün de bi karamsarlık var üstümde. Bakalım bize ne diyecekler pazartesi günü. Doktor olumsuz konuşursa hiç uğraşmayabilirim

Beybi o manada söylemedi))) diyor ki kadın hamile olduğunda ilk önce eşi ya erkek hiss edermiş😅😅aşerme,uyku hali falan
Bir şey diyeceğim sakın gülmeyin yine anlamadım ki ben okuyorum ama anlamıyorum eşi derken kocam mı oluyor ona mı sorayım hissedermiymiş

Back
X