- 15 Mayıs 2022
- 3.575
- 2.918
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.061
Canım senin testlerine baktım simdide asıl senin ki daha belliEvet canım var gibi benim de buna benzer sanki ama seninki bir tık daha görünüyor.. inshallah bebiş seninledir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin testlerine baktım simdide asıl senin ki daha belliEvet canım var gibi benim de buna benzer sanki ama seninki bir tık daha görünüyor.. inshallah bebiş seninledir
YaaaaCanım ben gördüm sanki çok ama cok hafif adetin ne zamandı
Ben bunları yemi görüyorumbalonlarda ucuyo asko![]()
Kız beni niye etiketlemedin bunuda yeni gördüm aşko var gölge görüyorumKızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16 @Ginnys M mucizeOldu
annabelica R Random3
Ay unuttum canım şuan ekstra bi şaşkınlık içindeyim ovülasyon testime bakınKız beni niye etiketlemedin bunuda yeni gördüm aşko var gölge görüyorum![]()
Bende bir daha asla adetim geçmeden test yapmayacağımKızlar vallaha ben de artık korkuyorum test yapmaya normalde biraz daha belirgin olması gerekiyor artık bilmiyorum yani yine aynı çıkarsa ya testler yanıltıyor dicem yada gebelik yok dicem i don't know bee![]()
Aaaa pik bu hamişelrde oluyormuş kanama derken çok mu lekemiAy unuttum canım şuan ekstra bi şaşkınlık içindeyim ovülasyon testime bakınama resmen kanamam var benim ben ne yapsam acaba düşük falan mı yapıyorum
Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ay aşko 13 sene çok uzun zaman Allah daha da yıllar nasip etsin size ama cidden zorEvet kuzum o konuda şanslısın çünkü öbür türlü insan daha çok üzülüyo istemeden de olsa üzülüyosun yani benim neden olmuyo veya yok falan diyesen doğur onlar çatlasın aşko
off bak aşko 12 senedir evliyim 13. Seneye girdik artık valla bende bekarlığımı özlüyorum fışki vardı erkenden evlendin diye arada kendimi azalıyorum hatta
![]()
Tiroid beybi bence. Ben de çoook yanıyorum ve kış geldiğinde de deli gibi üşüyorum. Hiç ortası olmuyoAkıntıyı bilmem aşko ama asıl neden sıcak basıyo bana bu adetten önce de çok sıcak bastı böyle omuriliğimden aşağı sıcak su dökülüyo sankiiki gecedir sıcak basmasından uyuyamıyorum atletle falan uyuyorum
![]()
Yani afedersin ama dün akşam taktığım ped var hala yarısı dolmuşAaaa pik bu hamişelrde oluyormuş kanama derken çok mu lekemi
Yaa kıyamam size benAşkım çok şanslısın. Herkese nasip olmaz öylesi gerçekten çok sevindim senin adına. Eşimin anne babası ayrılmış eşim 9 yaşındayken. Ve 15 senedir babasını görmüyor. Ne oğlunun düğününü gördü ne bişey. Torunu olsa haberi olmayacak. Buna da baba diyorlar işte sperm fabrikası başka bi işe yaramazBenim eşim baksan çok sertim asarım keserim ama içinde bi pamuk var onun. Öyle maço falan da değil ama yine de tavırları nasıl sert gelmişti bana ilk tanıştığımızda. Kocaman 115 kg kaslı maslı
Sonra baktım çok duygusal romantik bi erkek. İçinde bi çocuk var. Sağolsun ufak tefek şeyler dışında hiç üzmedi beni
Mucizemmm16 bak öyle eşinle kavga edip dururken zorluklar insanı nasıl yakınlaştırıyor. Geçen gıcık oluyordum şimdi kıymete bindi benim kaba sakal
![]()
Aşko çaktırma yaşımızı şimdi asmalı Konak falan 20 yaşındayız bizYaaa harikaçok merak ediyorum nevşehiri aşko özellikle ürgüp ü görmeyi çok istiyorum
asmalı konaktan kaldı bu
oohh çok güzel bebeğim çok iyi gelmiştir sizede
❤❤
Aşko bence yerleşme yaşıyorsun inşallahYani afedersin ama dün akşam taktığım ped var hala yarısı dolmuş
Yok normalde hayatta tutmam zaten sırf ne kadar gelecek diye merak ettiğimden çünkü benim normalde gece yatarken taktığım 3 saat sonra dolar. Sadece 1 kere minicik bi pıhtı gördümAşko bence yerleşme yaşıyorsun inşallahçünkü o kadar az yani pıhtı var mı?
Bide yanlış anlama sakındün akşam ki pedi değiştir enfeksiyona kapı açma az gelmiş olsada sık sık değiştir gelen kandaki mikrop ve bakteriler orda biriktiği için enfeksiyon olursun dikkat et canım
![]()
Ya bebeğim çok duygusalım sorma. Sizin yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Dün biraz içime kapandım buraya da pek girmedim. Bugün içimi döktüm size ama çok rahatlattınız beni. Birbirimize ettiğimiz dualar karşılık bulacak inşallah. İyi ki varsınız Allah hepimizin yüzünü güldürsünKız Allah iyiliğini versin.. gözlerimden yaş aktı yaaaa vallahi , görümcemin evindeyim vallaha nasıl gizlicemi bilemedimdurup dururken niye ağlıyor bu demesinler diye
Canım bebeğinizin nasıl geldiği önemli değil yine ikinizdne bir parça olarak dünyaya gelecek İnshaAllah.. hiç üzme kendini kuzum kıyamam sana![]()
Gülme başına gelir diycem ama gelmiş aşkoGülmiycemyaa bu adamlar niye böyle ya valla deli çıkartacaklar bizi en son
adamın etkinlik anlayışı bu bebeğim benimkide aynı merak etme
![]()
Değerlendirdim canım bakalım bu sefer üst üste değerlendircem inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olurPike çok yakın canım sanırım değerlendirmişin İnshaAllah tutar teste devamm
Bat ne zaman senin kuzum bekle bakalım yerleşme olma ihtimali var yaniYok normalde hayatta tutmam zaten sırf ne kadar gelecek diye merak ettiğimden çünkü benim normalde gece yatarken taktığım 3 saat sonra dolar. Sadece 1 kere minicik bi pıhtı gördüm
Yarın canım inşallahBat ne zaman senin kuzum bekle bakalım yerleşme olma ihtimali var yani![]()
Aşko sen bugün hcg mı yapmamışmıydınKızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16 @Ginnys M mucizeOldu
annabelica R Random3
Aşko benim de kayınvalidemin iki dişi köpeği var onlar da benim görümcelerValla öyle aşko ay yok evlensemde çocuk yapmam diyenlere bir bakmışsın senden sonra evlenip senden önce çocuk yaparlar benim başıma çok geliyor kız görümcem bile bana gol attı resmen geçen sene evlendi eşim sen iki aya hamileyim dersin gençliğini yaşa az dedi oda yok abi öncelik senin ben daha küçüğüm dedi bu haziranda doğum yaptı doğumunda ben yanındaydım ahahahaanlatsam roman olur bu konuda tecrübeliyim aşkolar
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 @Mavimiresl