Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum 🤷‍♀️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Ginnys M mucizeOldu annabelica annabelica R Random3
Kız beni niye etiketlemedin bunuda yeni gördüm aşko var gölge görüyorum🤲🏻❤️😍😍

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 19
  • image.webp
    image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 19
Evet kuzum o konuda şanslısın çünkü öbür türlü insan daha çok üzülüyo istemeden de olsa üzülüyosun yani benim neden olmuyo veya yok falan diye 🤷🏻‍♀️ sen doğur onlar çatlasın aşko 🤣🤣🤣 off bak aşko 12 senedir evliyim 13. Seneye girdik artık valla bende bekarlığımı özlüyorum fışki vardı erkenden evlendin diye arada kendimi azalıyorum hatta🤣🤣😂
Ay aşko 13 sene çok uzun zaman Allah daha da yıllar nasip etsin size ama cidden zor 🙊🤣 Bekarlık özlenmez mi ya. Hele ki kız arkadaşlarla gece pijamalı korku filmi geceleri 😌😌

Akıntıyı bilmem aşko ama asıl neden sıcak basıyo bana bu adetten önce de çok sıcak bastı böyle omuriliğimden aşağı sıcak su dökülüyo sanki 🙄 iki gecedir sıcak basmasından uyuyamıyorum atletle falan uyuyorum 😒
Tiroid beybi bence. Ben de çoook yanıyorum ve kış geldiğinde de deli gibi üşüyorum. Hiç ortası olmuyo 🙈

Aşkım çok şanslısın. Herkese nasip olmaz öylesi gerçekten çok sevindim senin adına. Eşimin anne babası ayrılmış eşim 9 yaşındayken. Ve 15 senedir babasını görmüyor. Ne oğlunun düğününü gördü ne bişey. Torunu olsa haberi olmayacak. Buna da baba diyorlar işte sperm fabrikası başka bi işe yaramaz😡 Benim eşim baksan çok sertim asarım keserim ama içinde bi pamuk var onun. Öyle maço falan da değil ama yine de tavırları nasıl sert gelmişti bana ilk tanıştığımızda. Kocaman 115 kg kaslı maslı😜 Sonra baktım çok duygusal romantik bi erkek. İçinde bi çocuk var. Sağolsun ufak tefek şeyler dışında hiç üzmedi beni Mucizemmm16 Mucizemmm16 bak öyle eşinle kavga edip dururken zorluklar insanı nasıl yakınlaştırıyor. Geçen gıcık oluyordum şimdi kıymete bindi benim kaba sakal 🤣🤣
Yaa kıyamam size ben 😍😍❤❤ benim içerde de öküz yatırıyo aşkım merak etme sen 🤣🤣🤣 üzülüyorum aşkım görüyorum üzüldüğünü ama yapabiliceğim bişey yok karşısında bebe yok onun 🙄 30 yaşındayım aşko bak benim ki beni bi yere tek göndermez bütün gün evdeyim öyle bişey istedim diyelim pat diye alamam mesela para vs vermez bırakmaz bana evet ev geçindirmek zor yorucu ama bazı ufak yerler var mesela oraları kaçırdın mı dönüşü olmuyo malesef kimseyle konuşmamı istemez falan kıskanır saçma sapan şeyler cok seviyorum ama çokta yorgunum kırgınım aşkım boşver nolucaksa olur 🤷🏻‍♀️ bazen öyle bi adam oluyo ki içine melek kaçmış gibi ama sonra özüne dönüyo 🙄🤣

Yani afedersin ama dün akşam taktığım ped var hala yarısı dolmuş
Aşko bence yerleşme yaşıyorsun inşallah 🥰🥰🌸🌸🌸çünkü o kadar az yani pıhtı var mı?
Bide yanlış anlama sakın ☺️ dün akşam ki pedi değiştir enfeksiyona kapı açma az gelmiş olsada sık sık değiştir gelen kandaki mikrop ve bakteriler orda biriktiği için enfeksiyon olursun dikkat et canım☺️

Aşko bence yerleşme yaşıyorsun inşallah 🥰🥰🌸🌸🌸çünkü o kadar az yani pıhtı var mı?
Bide yanlış anlama sakın ☺️ dün akşam ki pedi değiştir enfeksiyona kapı açma az gelmiş olsada sık sık değiştir gelen kandaki mikrop ve bakteriler orda biriktiği için enfeksiyon olursun dikkat et canım☺️
Yok normalde hayatta tutmam zaten sırf ne kadar gelecek diye merak ettiğimden çünkü benim normalde gece yatarken taktığım 3 saat sonra dolar. Sadece 1 kere minicik bi pıhtı gördüm

Kız Allah iyiliğini versin.. gözlerimden yaş aktı yaaaa vallahi , görümcemin evindeyim vallaha nasıl gizlicemi bilemedim 😔 durup dururken niye ağlıyor bu demesinler diye

Canım bebeğinizin nasıl geldiği önemli değil yine ikinizdne bir parça olarak dünyaya gelecek İnshaAllah.. hiç üzme kendini kuzum kıyamam sana :KK74::KK60:
Ya bebeğim çok duygusalım sorma. Sizin yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Dün biraz içime kapandım buraya da pek girmedim. Bugün içimi döktüm size ama çok rahatlattınız beni. Birbirimize ettiğimiz dualar karşılık bulacak inşallah. İyi ki varsınız Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🙏🏻❤️❤️

Gülmiycem 🤣🤣🤣 yaa bu adamlar niye böyle ya valla deli çıkartacaklar bizi en son 🙄🙄😂😂 adamın etkinlik anlayışı bu bebeğim benimkide aynı merak etme 😂😂
Gülme başına gelir diycem ama gelmiş aşko 🤣🤣 Allah sabır versin bize valla.
Pike çok yakın canım sanırım değerlendirmişin İnshaAllah tutar teste devamm
Değerlendirdim canım bakalım bu sefer üst üste değerlendircem inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olur

Valla öyle aşko ay yok evlensemde çocuk yapmam diyenlere bir bakmışsın senden sonra evlenip senden önce çocuk yaparlar benim başıma çok geliyor kız görümcem bile bana gol attı resmen geçen sene evlendi eşim sen iki aya hamileyim dersin gençliğini yaşa az dedi oda yok abi öncelik senin ben daha küçüğüm dedi bu haziranda doğum yaptı doğumunda ben yanındaydım ahahaha🤣🤣🤣 anlatsam roman olur bu konuda tecrübeliyim aşkolar😄😄🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 @Mavimiresl
Aşko benim de kayınvalidemin iki dişi köpeği var onlar da benim görümceler🤣Eşim tek çocuk kafam rahat. Görümcelerin biri kısırlaştırılmış golden. Diğeri daha yavru Yorkshire cinsi. Belki onu çiftleştirirlerse benden önce doğurabilir 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 arkadaşları bırak görümce bile yok bende rakip olabilecek 🤣🤣

Back
X