Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım hiç tvde izlemedik eskiler anlattı da meraktan ben de nette baktım 🤣🤣
Eveett🤣🤣
Gülme başına gelir diycem ama gelmiş aşko 🤣🤣 Allah sabır versin bize valla.

Değerlendirdim canım bakalım bu sefer üst üste değerlendircem inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olur
Evet aşko fazlasıyla geldi hemde 🤣🤣🤣 ayy çok amin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Öyle görümceye can kurban aşko🤣🤣🤣 bırak doğursun o 🤣🤣🤣🤣 bende var 2 tane bi tanesi kaçık🤣🤣🤣 diğeri de bi tane yaptı evlendikten 2 sene sonra şimdi 2 buçuk yaşına girmek üzere tövbe etmiş daha çocuk yapmam diyo 🤣🤣🤣🤣
Anam ne görümce bolluğu var sizde de 🤣🤣🤣 büyütünce doğurur yine artistlik yapmasın 🤣🤣 Benim minnak görümce doğurursa kedinin yanına bi tane de Yorkshire atasım geliyor el kadar bişey zaten nasıl şirin bi görsen😍😍

Aşkım çok şanslısın. Herkese nasip olmaz öylesi gerçekten çok sevindim senin adına. Eşimin anne babası ayrılmış eşim 9 yaşındayken. Ve 15 senedir babasını görmüyor. Ne oğlunun düğününü gördü ne bişey. Torunu olsa haberi olmayacak. Buna da baba diyorlar işte sperm fabrikası başka bi işe yaramaz😡 Benim eşim baksan çok sertim asarım keserim ama içinde bi pamuk var onun. Öyle maço falan da değil ama yine de tavırları nasıl sert gelmişti bana ilk tanıştığımızda. Kocaman 115 kg kaslı maslı😜 Sonra baktım çok duygusal romantik bi erkek. İçinde bi çocuk var. Sağolsun ufak tefek şeyler dışında hiç üzmedi beni Mucizemmm16 Mucizemmm16 bak öyle eşinle kavga edip dururken zorluklar insanı nasıl yakınlaştırıyor. Geçen gıcık oluyordum şimdi kıymete bindi benim kaba sakal 🤣🤣
Aşko bizde de var sadece sperm bankası eşin yalnız değil 🙄🙄 28 senedir baba falan görmedik alkol bağımlısı ayrılmışlar ben 2 yaşımdayken kardeşim 40 lıyken kız kardeşim ikinci kez evlendi doğum yaptı bak haberi yok 🤷🏻‍♀️ söylesen kendinde asla suç aramaz asla kanatları eksik mübarek😂😂

Anam ne görümce bolluğu var sizde de 🤣🤣🤣 büyütünce doğurur yine artistlik yapmasın 🤣🤣 Benim minnak görümce doğurursa kedinin yanına bi tane de Yorkshire atasım geliyor el kadar bişey zaten nasıl şirin bi görsen😍😍
Yaa cok sirin resmî var miiiğğğ 😍😍😍 Ayy aşko kedin alışana kadar zavallı minnak diyorum aşko alınca dikkat et 😂😂😂

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık😇 @mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah 🙏🏻
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor ama 😕 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @partalina_ M Mavimiresl @Lale95 @raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum ❤️❤️
Kuzum valla hiç bilmiyorum ki 4.gün olur mu 😣 doktoruna sorman lazım ona göre değerlendirir değerlerini ama ben araştırma yapmıştım 2-5 inci günler arası yapılır diyordu 🤷🏻‍♀️ Ne kadar doğru bilemem 🤷🏻‍♀️
Aşkım benimmm öyle duygulandım ki mesajına 🥺🥺🥺 üzme kendini bebeğim kimse bilmiyor ileriyi ne gelecek başımıza hiç birimiz bilmiyoruz ama Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermez bizim üstesinden geleceğimizi bildiği dertler verir sabrını da verir ❤️ ama en önemlisi sevmek sevilmek ne güzel birbirinizi bu denli sevmeniz maşallah daha da artsın muhabbetiniz inşallah ❤️ Bu zamanda eşinin yanında olman ona destekçi olman çok önemli kuzum kendini suçluyor baksana dediği söze kalbim acıdı ya 🥺🥺 tabi ki üzülürsün ama bence eşine belli etmemeye çalış şuan o kendini suçluyordur bu durumdan 🥺 kuzum tedavisi olan birşey Allahtan neler neler yaşıyorlar bu süreçte çiftler Rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiç birimize 🤲🏻🤲🏻❤️ Üzülme bebeğim yerim seni kıyamam 🥺🥺🥺❤️

Bende öyleyim aşkısı mantık olarak baktığında çok saçma sapan bi evlilik yaptım buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam🤣🤣🤣 iyi yönlerini görmek için elimden geleni yapıyorum aşkım ama şu 1 aydır valla gına geldi göremiyorum yani şu hayatta bi tek onlar çalışıyo bi tek onlar iyi bi tek onlar var gibi davranıyorlar buda fazlasıyla canımı sıkıyo karşındaki de insan anla be dana ama napsan nafile yok anlamıyorlar 🤷🏻‍♀️ biliyorum biz onlar gibi değiliz onlar düz mantık falan bu kadar da düz olunmaz aşko adam evdeki kedimden bile kıskanıyo beni manyak ya 🙄🤣 darlandum boğaldum istiyoki o herşeyi söylesin kırsın döksün ama ben hep iyi davranayım ama nereye kadar yani sabır taşı değilim ki 🙄 seninkine benzer bi olay da benim kinin başına geldi aşko burdan önceki evimiz çok rutubetli ve çok eskiydi geçici olarak taşınmıştık ama 6 yıl oturdum o evde kiralar zamlandı falan taşınmak hayal oldu bir süre sonra okulda başlayınca kaldı en son ev artık yaşanmıycak duruma geldi kendi taşınalım dedi bi vazgeçti falan arıyorum bilmem ne diye beni geçiştirdi sonra kızılayda kan verir sürekli ordakiler kanında pıhtılaşma var oturduğun yerden yada oksijensiz kalmaktan kaynaklı demişler diye 1 hafta sürmedi ya ev bulması 🙄🙄 bak yine sinirlendim çokta uzun oldu 🤣🤣🤣
Yok kuzu dök içini alışkınım ben. Mesleğimde hiç daha iyi evliliği olan insanla muhatap olmadığım için 🤣🤣 Benim arkadaşlar da ondan bekar zaten🤣 Beni de gaza getirme valla sen konuştukça eşime kuruluyorum ben. Kediden kıskanma kısmında da seni bi ben anlarım valla bu kadar olur. Hem gülüyorum hem sinirim bozuluyor şu an 🤣🙈 Ya şaka bi yana gerçekten evlenmek çok saçma ya. Allah da kadına aşk diye bişey vermiş yoksa insan nesli tükenirdi ben sana diyim 🤣

Valla öyle aşko ay yok evlensemde çocuk yapmam diyenlere bir bakmışsın senden sonra evlenip senden önce çocuk yaparlar benim başıma çok geliyor kız görümcem bile bana gol attı resmen geçen sene evlendi eşim sen iki aya hamileyim dersin gençliğini yaşa az dedi oda yok abi öncelik senin ben daha küçüğüm dedi bu haziranda doğum yaptı doğumunda ben yanındaydım ahahaha🤣🤣🤣 anlatsam roman olur bu konuda tecrübeliyim aşkolar😄😄🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @Random3 M Mavimiresl
Ah ah hep böyle diyenler üst üste doğurdular aşko ya valla benimde etrafımda öyle çoklar ki ama bence onlar da uğraşıyordur ya bir kaç ay yani öyle olmasını umuyorum 🤣🤣🤣 yani sorun bizde değildir bence aşko yaaaağğğ 🤣🤣🤣

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ canım bişi dicem sana sende rahminde biseyler hissediyor musun, böyle bazen hafifi iğne batar gibi yada bir hareketlilik birde bende şişkinlik de var
Evet ve özellikle sağ kaşığımda bi baskı var ağrıyor ara ara inşallah bunlar bize müjdeler verir😍😍❤️

Aşko bizde de var sadece sperm bankası eşin yalnız değil 🙄🙄 28 senedir baba falan görmedik alkol bağımlısı ayrılmışlar ben 2 yaşımdayken kardeşim 40 lıyken kız kardeşim ikinci kez evlendi doğum yaptı bak haberi yok 🤷🏻‍♀️ söylesen kendinde asla suç aramaz asla kanatları eksik mübarek😂😂
Haydaaa aşko ben bugün ikinci pakete de geçeceğim şart oldu. Aşkom naptın ciddi misin. Çok düştüm şu an ne diyeceğim bilemedim😔😔

Yaaa harika😍😍😍😍 çok merak ediyorum nevşehiri aşko özellikle ürgüp ü görmeyi çok istiyorum😍😍😍😍 asmalı konaktan kaldı bu 🤣🤣🤣 oohh çok güzel bebeğim çok iyi gelmiştir sizede 😍😍❤❤
Asmali konakta cok guzel kuzum gittik bugun.
Gerçekten cok iyi geldi kafa dagittik biraz cokta yorulduk ama gorulmeye deger. Tabii ki bi tık daha sicak havada gitmek daha mantikli😅

Yok kuzu dök içini alışkınım ben. Mesleğimde hiç daha iyi evliliği olan insanla muhatap olmadığım için 🤣🤣 Benim arkadaşlar da ondan bekar zaten🤣 Beni de gaza getirme valla sen konuştukça eşime kuruluyorum ben. Kediden kıskanma kısmında da seni bi ben anlarım valla bu kadar olur. Hem gülüyorum hem sinirim bozuluyor şu an 🤣🙈 Ya şaka bi yana gerçekten evlenmek çok saçma ya. Allah da kadına aşk diye bişey vermiş yoksa insan nesli tükenirdi ben sana diyim 🤣
Az daha konuşursak işin sonu başka yerlere gitcek🤣🤣🤣🤣 aşko konuyu değiştirelim 🤣🤣🤣🤣 Aşkım mesleğin ne kii😍

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık😇 @mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah 🙏🏻
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor ama 😕 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @partalina_ M Mavimiresl @Lale95 @raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum ❤️❤️
Aşkooooooo dik durucaz bu yolda kimimiz çok mücadele veriyor kimimiz türlü şeylerden geçiyor ama napıyoruz asla vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz ve yılmıyoruz senin hiç düşünmediğin bir anda hiç düşünmediğin bir şekilde oluverir o olay. Kalbimizi ferah tutalım. Biz de seni çok seviyoruz 😍

Haydaaa aşko ben bugün ikinci pakete de geçeceğim şart oldu. Aşkom naptın ciddi misin. Çok düştüm şu an ne diyeceğim bilemedim😔😔
Üzülme bebeğim 😘😘 bende bi tanesini bitirdim sayılır 🤣🤣🤣 düşme aşkısı alıştık artık napalim üzülmüyorum artık yokluğuna bişey olsa üzülürüm olmasın iyi olsun uzak olsun 🤷🏻‍♀️ işte bu yüzden kızım babasız büyümesin ne demek olduğunu cok iyi biliyorum diye elimden ne gelirse yapıyorum aşko zor da gelse kocamı da çok seviyorum ama işte sevgi bazen herşeyi çözmüyoring 🤣🤷🏻‍♀️ kocaları bırakıp babama kurulalım aşko 🤣🤣🤣

Yaa cok sirin resmî var miiiğğğ 😍😍😍 Ayy aşko kedin alışana kadar zavallı minnak diyorum aşko alınca dikkat et 😂😂😂
Sarman Türk kedisi İngiliz cinsi köpeği yer valla köpeğe üzülürüm 😅😅

Eklentiler

• 729B1A65-EF57-4EF7-886A-70CC47A74635.webp
    729B1A65-EF57-4EF7-886A-70CC47A74635.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 3A80F496-7B07-4E67-9FA5-505DF8E1F081.webp
    3A80F496-7B07-4E67-9FA5-505DF8E1F081.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 6CB12EE9-E4AC-4FE6-B85E-EE368E830A7D.webp
    6CB12EE9-E4AC-4FE6-B85E-EE368E830A7D.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 39
Asmali konakta cok guzel kuzum gittik bugun.
Gerçekten cok iyi geldi kafa dagittik biraz cokta yorulduk ama gorulmeye deger. Tabii ki bi tık daha sicak havada gitmek daha mantikli😅
Yaaa çok iyi çok sevindim bebeğim maşallah size 😍😍😍❤❤❤ aşkım bide orası daha soğuktur ya olsun bi daha giderseniz o tarafa yazı tercih edersin aşkısı ❤❤❤ hadi bana konya ya mevlana nın türbesine de gittim de aşko sen gitmişsindir 😍😍

Sarman Türk kedisi İngiliz cinsi köpeği yer valla köpeğe üzülürüm 😅😅
Ayy hele şu tiplere yerüüümm 😍😍😍❤❤❤ golden çok severim aşko bi ara yavruyken sahiplendik ama hem ev hem kızım çok küçüktü gelip gidip ayaklarını ısırıyodu o zaman bi hafta dayanabildim yavruyken çok fırlama oluyorlar 🤣🤣🤣 sonra bizden daha güzel biri sahiplendi büyüdüğü zamanki resimlerini de görmüştüm😍😍😍

Back
X