- 15 Mayıs 2022
- 3.575
- 2.918
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.081
Yaptım canım bide ovülasyon yaptım kafalar karışıkAşko sen bugün hcg mı yapmamışmıydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım canım bide ovülasyon yaptım kafalar karışıkAşko sen bugün hcg mı yapmamışmıydın![]()
Kız bat falan kalmadı bende battım benannabelica canım sen ne yaptın kaçırdım benim bat ne zaman
Sanki bi gölge var gibi evet kuzum, inşallah öyledir, yine tekrarlarsın bakalımKızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16
Ginnys @mucizeOldu
annabelica R Random3
Ben de onun babasıyla hiç tanışmamıştım, o da görmedi torununu. Bebeğim baba çok garip gelmiyor da benim kızımı annesi aramıyor sormuyor, özlemiyor daha ötesi var mı? Baba yapabiliyor da anne yapamaz yaa nasıl hiç olmamış gibi arkanı dönüp gidebilirsin? Allah bildiği gibi yapsın, böylelerine de evlat nasip etmesinAşkım çok şanslısın. Herkese nasip olmaz öylesi gerçekten çok sevindim senin adına. Eşimin anne babası ayrılmış eşim 9 yaşındayken. Ve 15 senedir babasını görmüyor. Ne oğlunun düğününü gördü ne bişey. Torunu olsa haberi olmayacak. Buna da baba diyorlar işte sperm fabrikası başka bi işe yaramazBenim eşim baksan çok sertim asarım keserim ama içinde bi pamuk var onun. Öyle maço falan da değil ama yine de tavırları nasıl sert gelmişti bana ilk tanıştığımızda. Kocaman 115 kg kaslı maslı
Sonra baktım çok duygusal romantik bi erkek. İçinde bi çocuk var. Sağolsun ufak tefek şeyler dışında hiç üzmedi beni
Mucizemmm16 bak öyle eşinle kavga edip dururken zorluklar insanı nasıl yakınlaştırıyor. Geçen gıcık oluyordum şimdi kıymete bindi benim kaba sakal
![]()
Yok yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum sabah.. çekiniyorum sadece boşuna mı yapıyorum acaba diyeTest mi yaptın bu gün sen canım
Vallahi yarın sabah birtane kaset test yapayım diyorum amaaaan keşke doktora gittiğimde bebeği de görse hazıra konsam hahahCanım senin testlerine baktım simdide asıl senin ki daha belli![]()
Ayy ne güzel can kurban öyle görümcelere, keşke benimkiler de hayvan olsaydıAşko benim de kayınvalidemin iki dişi köpeği var onlar da benim görümcelerEşim tek çocuk kafam rahat. Görümcelerin biri kısırlaştırılmış golden. Diğeri daha yavru Yorkshire cinsi. Belki onu çiftleştirirlerse benden önce doğurabilir
![]()
Mucizemmm16 R Random3 arkadaşları bırak görümce bile yok bende rakip olabilecek
![]()
Gecikince yap bence testi yan bekle sonra hayalkırıklığı oluyor canımYaaaa31 Ekim-1 Kasım bakalım
Aşko benimde öyle lekeler geliyor gidiyor zararsız bence ara ara geliyor hafiften ben bu gün başka marka testte yaptım her gün yaptığı marka mı sıkıntılı diye yeni aldığım testtede hafif silik gördüm bugün bata 6 kaldı yarın 5 inşallah yarın daha koyu olursa kan vercemYok yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum sabah.. çekiniyorum sadece boşuna mı yapıyorum acaba diye
Lekenmemde var iki gündür ama çok aşırı hafifçe bazen açık sarı bazen çok açık kahve rengi ama kan değil..
Aminnnnn canım sende iyiki varsın kuzucummYa bebeğim çok duygusalım sorma. Sizin yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Dün biraz içime kapandım buraya da pek girmedim. Bugün içimi döktüm size ama çok rahatlattınız beni. Birbirimize ettiğimiz dualar karşılık bulacak inşallah. İyi ki varsınız Allah hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Evet aynen benim de öyle lekeler bir var bir yok o şekilde... Senin bata var daha gecikince koyulaşır, benim geçti çoktaan şimdiye koyulaşmasi lazımdı diycemde hemen aklıma geldi be geç döllenme den şüpheleniyorum bende pco var çoğunlukla geç döllenme oluyor bizim gibiler deAşko benimde öyle lekeler geliyor gidiyor zararsız bence ara ara geliyor hafiften ben bu gün başka marka testte yaptım her gün yaptığı marka mı sıkıntılı diye yeni aldığım testtede hafif silik gördüm bugün bata 6 kaldı yarın 5 inşallah yarın daha koyu olursa kan vercempes etme olumlu düşün olumlu olsun güzel haberlere odaklanalım
![]()
Aşko çaktırma yaşımızı şimdi asmalı Konak falan 20 yaşındayız biz![]()
Aşko seni çok iyi anlıyorum. Senin kadar da yıllanmadım evlilikte ama şunu diyebilirim. Kabullenirsen kafan rahat oluyor. Türk modeli erkek bu direkt. Bak anlattığın şeyi burada neredeyse hepimiz yaşıyoruz adım gibi eminim. Benim eşim de aşırı kıskanç. Beni kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor o derece. Sevgili olduğumuz dönemde dışarıda kahkaha atan kadınları bile kıskanırdım ben. Niye ben sesli gülemiyorum diye. Evlendikten sonra bi tık esnetti. Ama yine de herşeyime karışır. O olmasa ben hiçbişey yapamam beceremem. Mesleğim ondan daha iyi. Ama yine de onda hep bi kendini beğenmişlik. Sporcu olduğu için sağlığına gücüne çok güveniyordu. Ben hiç hasta olmam bizim hemen çocuğumuz olur diyordu. Allah nasıl karşısına çıkardı şimdi acizliğini. Asla düşmem demeyeceksin bu hayatta. Evlenmemeyi çok düşündüm. Bi yaştan sonra insan özgürlüğüne daha düşkün oluyor. Saçma bir aşk evliliği yaptım. Mantık olarak baktığımda hala saçma bir evlilik gibi geliyor. Ama herşeye rağmen mutluyum yine de. Eşim de daha iyiye gidiyor. Çabasını görüyorum beni mutlu etmek istiyor. Ama gerçekten öküzlük dibine kadar hepsinde var. Öfke bizi çok yıpratıyor. Bazen sevmek için çok çaba harcıyorum. Ama çabalamak zorundayım. Çünkü sevmezsem ve öfke duyarsam en çok ben zarar göreceğim. Maalesef kadın olarak bize düşen yük onlardan çok daha fazla. Yaşadıklarında asla yalnız değilsin sakın üzülme ve hep güzel taraflarını görmeye çalış kuzumYaa kıyamam size ben❤❤ benim içerde de öküz yatırıyo aşkım merak etme sen
üzülüyorum aşkım görüyorum üzüldüğünü ama yapabiliceğim bişey yok karşısında bebe yok onun
30 yaşındayım aşko bak benim ki beni bi yere tek göndermez bütün gün evdeyim öyle bişey istedim diyelim pat diye alamam mesela para vs vermez bırakmaz bana evet ev geçindirmek zor yorucu ama bazı ufak yerler var mesela oraları kaçırdın mı dönüşü olmuyo malesef kimseyle konuşmamı istemez falan kıskanır saçma sapan şeyler cok seviyorum ama çokta yorgunum kırgınım aşkım boşver nolucaksa olur
bazen öyle bi adam oluyo ki içine melek kaçmış gibi ama sonra özüne dönüyo
![]()
Ah ne güzel olurrrVallahi yarın sabah birtane kaset test yapayım diyorum amaaaan keşke doktora gittiğimde bebeği de görse hazıra konsam hahah
Öyle görümceye can kurban aşkoAşko benim de kayınvalidemin iki dişi köpeği var onlar da benim görümcelerEşim tek çocuk kafam rahat. Görümcelerin biri kısırlaştırılmış golden. Diğeri daha yavru Yorkshire cinsi. Belki onu çiftleştirirlerse benden önce doğurabilir
![]()
Mucizemmm16 R Random3 arkadaşları bırak görümce bile yok bende rakip olabilecek
![]()
Bende gördüm canım takip et bakalım inşallah hayırlı sonuç alırsınKızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16
Ginnys @mucizeOldu
annabelica R Random3
Aşko zaten duygusalım naptın sen bana. Kaçıncı sigaram bugün bilmiyorum. Herkesin hayatında ne hikayeler var dokundukça ortaya çıkan. Ne kadar güzel bir kadınsın. Benim kızımı annesi özlemiyor dedin ya gözlerim dolu dolu şu an. Sende gerçekten anne kalbi var. Allah bu kalbe bir evlat daha sığdırsın. Çok içten dua ediyorum sanaSanki bi gölge var gibi evet kuzum, inşallah öyledir, yine tekrarlarsın bakalım
Ben de onun babasıyla hiç tanışmamıştım, o da görmedi torununu. Bebeğim baba çok garip gelmiyor da benim kızımı annesi aramıyor sormuyor, özlemiyor daha ötesi var mı? Baba yapabiliyor da anne yapamaz yaa nasıl hiç olmamış gibi arkanı dönüp gidebilirsin? Allah bildiği gibi yapsın, böylelerine de evlat nasip etmesinben de dışardan çok sert ve soğuk dururum hep öyle derler
ama tanıyabileceğin en duygusal en merhametli insanlardanım. Diyeceğim o ki, bence çok duygusal insanların kalkanı o sert görüntüleri. Boşver dışarıya öyle görünsün, sadece sana pamuk olsun
zaman zaman kızsak da onlar hayat arkadaşı, herkes gider (evlatlar bile) onlar kalır. Sarılın kocişlerinize
![]()
Harika bi insan. Gerçekten ikinci annem o benim. Doğurmak isteyip bulamadığım kızımsın diye sever beni. Ben de onu anne diye aldım hayatımaAyy ne güzel can kurban öyle görümcelere, keşke benimkiler de hayvan olsaydıbu arada kayınvaliden de çok iyidir senin, hayvan seven insandan zarar gelmez.
Tabi canım hiç tvde izlemedik eskiler anlattı da meraktan ben de nette baktımdoğru 20 yaşındayız aşko
bende zaten netten falan izlemiştim bi kaç bölüm
![]()
Bende öyleyim aşkısı mantık olarak baktığında çok saçma sapan bi evlilik yaptım buna yemin edebilirim ama kanıtlayamamAşko seni çok iyi anlıyorum. Senin kadar da yıllanmadım evlilikte ama şunu diyebilirim. Kabullenirsen kafan rahat oluyor. Türk modeli erkek bu direkt. Bak anlattığın şeyi burada neredeyse hepimiz yaşıyoruz adım gibi eminim. Benim eşim de aşırı kıskanç. Beni kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor o derece. Sevgili olduğumuz dönemde dışarıda kahkaha atan kadınları bile kıskanırdım ben. Niye ben sesli gülemiyorum diye. Evlendikten sonra bi tık esnetti. Ama yine de herşeyime karışır. O olmasa ben hiçbişey yapamam beceremem. Mesleğim ondan daha iyi. Ama yine de onda hep bi kendini beğenmişlik. Sporcu olduğu için sağlığına gücüne çok güveniyordu. Ben hiç hasta olmam bizim hemen çocuğumuz olur diyordu. Allah nasıl karşısına çıkardı şimdi acizliğini. Asla düşmem demeyeceksin bu hayatta. Evlenmemeyi çok düşündüm. Bi yaştan sonra insan özgürlüğüne daha düşkün oluyor. Saçma bir aşk evliliği yaptım. Mantık olarak baktığımda hala saçma bir evlilik gibi geliyor. Ama herşeye rağmen mutluyum yine de. Eşim de daha iyiye gidiyor. Çabasını görüyorum beni mutlu etmek istiyor. Ama gerçekten öküzlük dibine kadar hepsinde var. Öfke bizi çok yıpratıyor. Bazen sevmek için çok çaba harcıyorum. Ama çabalamak zorundayım. Çünkü sevmezsem ve öfke duyarsam en çok ben zarar göreceğim. Maalesef kadın olarak bize düşen yük onlardan çok daha fazla. Yaşadıklarında asla yalnız değilsin sakın üzülme ve hep güzel taraflarını görmeye çalış kuzum![]()