Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok valla canim sadece gogus uçlarım aciyor ve ara ara belim agriyor. Sen nasılsın?
Ben vucut ısım derune en derune indi🤣🤣sabah büyük ihtimal adet olurum, berrak ve sarı akıntım var ağrılarım gelip gidiyor
Sen yarin test yapsana

Evet kuzum ben ilaç veya takviye kullanmadan önce içinde olan her şeyin neye faydasi ,zarari olduğunu okur sonra içerim
Mfk ürünlerinin içeriği okadar zengin ki ,say say bitmez
S sultansultan90 aşko kullanmiş athenayi ,yumurtlamayi baya hiss etmiş ağrı vs . kullandigi ay gebe kalmiş
Kaliteli yumurtlama olunca yumurtlama günü gögüsleriniz büyür acır sancır ve kasık agrısından ben yürüyememiştim hatta korkmustum kist mi oldum diye

Bat ne zaman senin canım test felan yaptın mi
Ben 23 agustos bekliyordum. 22 Ağustos'ta pembe lekelenmem oldu akintiyla birakte sonra kahverengiye lekeye döndü ertesi gun bitti suan hic birsey yok. Telefondaki uygulama 26 Ağustos bat dedigi icin onuda bekledim henuz gelen birsey yok bekliyorum 🙃
Sadece goguslerimin uclari aciyor ve ara ara kasik ve bel agrim gelip gidiyor.

Ben vucut ısım derune en derune indi🤣🤣sabah büyük ihtimal adet olurum, berrak ve sarı akıntım var ağrılarım gelip gidiyor
Sen yarin test yapsana
Pazartesi yapicam canim gelmezse sanki her an baslicak gibi oluyor 😂😂😂 lekelenme sonrasi 1 hafta olcak pazartesi gunu cikar heralde artik varsa
Sen ne durumdasin varmi bir belirti atesin kac cikti sabah ?

Son düzenleme:
Ben 23 agustos bekliyordum. 22 Ağustos'ta pembe lekelenmem oldu akintiyla birakte sonra kahverengiye lekeye döndü ertesi gun bitti suan hic birsey yok. Telefondaki uygulama 26 Ağustos bat dedigi icin onuda bekledim henuz gelen birsey yok bekliyorum 🙃
Test yaptinmi canim

Bizde jel denedik yumurtlama gününü hiç begenmedik 🤣 eşim diyor bir daha sıkma 🤣🤣 o da kaldı öyle bir seferlik denedik o mu akıntı durdurdu bilmem kuru oldum jelden sonra
Ya ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu. Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi kuzu sende jel kullanmismiydin skntili gebelik oldugu zaman sanki öyle hatırlıyorum bide nasilsin iyimisin simdi

Kızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artık Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ucge ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var😅😅
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii

Kızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artık Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ucge ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var😅😅
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii
Bende gormek istiyorum ama korkudan yapamiyorumm 🤯🤯🤯 Doktorlar bana dogal yolla zor gebelik elde edebilirsin dedigi icin gecikmemi yasiyorum acaba 🙁

Kızlar bende daha adet olmadım
Bat yarın
Bunarada ben dün çok önemli bir detay fark ettim

O dün aldığım test de adet geçmesinden itibaren hcg yüksek olunca gösteriyormuş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Resmen bu ay testlerin azizliğine uğradım
Artık adetimi beklemekten ve gecikmesinden başka çarem yok

Hayir yapmadimmmmm 😂😂😂 cok heyecanliyim aslinda ama çikolata kistim oldugu icin olmaz diye dusunuyorum gecikmemi yasiyorum dicem ama lekelenme oldu o neden oldu o günden beri icim icimi yiyor ama inatla test yapmadim. Bugun yapsam çıkarmi acaba ?
Hala test yapmadin miiiiiiiii 🤩

Yap artık şu testi aşko bizi burda meraktan çatlatmak mı istiyosun 😂😂😂

Back
X