- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.641
Kuzu sabah normal kaset test yaptim cikmadiTest yaptin mi peki erkendir diye cikmaz falan yapmiyorum test korkudan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu sabah normal kaset test yaptim cikmadiTest yaptin mi peki erkendir diye cikmaz falan yapmiyorum test korkudan![]()
Benim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra haziran ayinda kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen ay normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorum.Sana birşey söyliyim bir arkadaşıma doktor hamile kalman çok zor dedi şimdi 7 aylık bebişi var bi arkadaşıma tek yumurtası var oda biraz sıkıntılı çok zor dedi şuan hamile 1 ay sonra bebiş geliyor bir arkadaşıma tedaviyle hamile kalabilirsn diğer türlü zor dediler şuan onunda doguma son ayıp asla umudunu kaybetme bence
Yap bende cidden sabır taşı olsa çatlar bat ne zamandı![]()
Aha çok iyi vakit var dahaDoktorda 31 agustos dedi. 5 eylule kadar regl olmazsan gel dedi kuzu
Kötü düşünmek yasakkPazartesi yapicam canim gelmezse sanki her an baslicak gibi oluyorlekelenme sonrasi 1 hafta olcak pazartesi gunu cikar heralde artik varsa
Sen ne durumdasin varmi bir belirti atesin kac cikti sabah ?
Bende benden bekliyorum ama insallahAha çok iyi vakit var daha
Çift çizgiyi bekliyorum senden![]()
Haa şöylee umut dolu laflarla gelin banaBende benden bekliyorum ama insallah![]()
Adet olacak gibi sarı akintinz oldu mu hiçKasık ağrısı iyidir.
Benim kasıklarım hala ağrıyor.
Açıkçası hamilelikle regl belirtileri aynı.
En azından bende aynı.
Neyin bebek neyin adet olduğunu anlamıyor insan.
Ne zaman test yapacaksın![]()
İnşallah canım belli olmaz sen 9 gün kala karar verme bunaKızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artıkLale95
_Umutlu_Pozitif_
ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii
İnsallah gelmez canim kırmızıları gorene kadar beklemedeyizKötü düşünmek yasakkkellen gider
Ne kaldi ki ptesiye inşaallah çift çizgiyi görürsün bizi de müjdelersin
Benim vücut ısım düştü tatlim 36.8 1-2güne adet olurum
Yok yaa ben eminim adım kadar hamile değilimİnsallah gelmez canim kırmızıları gorene kadar beklemedeyiz![]()
Sonuç hüsran
Evet işte aynıyız kuzum bende bu akşam yapim bi test diyorum bakalımEvet 16 sinda gittigimde olgunlasmis ama catlamamisti tahmini 17-18 gibi catladi 2 gün sonra siliklesmisti tam pik olmadan bat doktora göre 31
Bat nezaman canım
29 unda görünüyor uygulamamda.Galiba bu ay da olmadıBat nezaman canım
Hiç belli olmaz o canım kimin göbüşünde ne var bilemeyizYok yaa ben eminim adım kadar hamile değilim
Sizleri umutla bekliyorum M Mavimireslucge
_Umutlu_Pozitif_
Hadi guzel haberler verEvet işte aynıyız kuzum bende bu akşam yapim bi test diyorum bakalım![]()
Bat günü tekrar yap bence29 unda görünüyor uygulamamda.Galiba bu ay da olmadı![]()
Ay inşallah kuzumHadi guzel haberler ver