Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim regl bekledigim 25 ci gun pembe lekelenme oldu sonra kahverengiye dondu ertesi gun akşamüzeri bitti. O gunden beri sadece kasik agrim var test yapmadim bir kac gun gecmesini bekliyorum.
Mayis ayinda korunmayi biraktik 5 gun reglim gecikti Haziran ayinda doktora gittim kistler cikinca hsg felan çekildim o ayi degerlendiremedik 28 ci gun adetim geldi. Temmuz ayinda ise 26 ci gunde geldi bende bilmiyorum bu ay nasil olcak reglim. Normalde bekarligimdan beri 25 veya 26 ci gunler olurdum. Bugun 28 ci gun bakalim. İshal durumu baslayinca geliyor heralde dedim kendi kendime kirmizilar 😢
Yaptim kaset test negatif 🤷🏼‍♀️
Kuzum benim bat ertesi günü kaset testte hiçbişey çıkmamıştı, daha bata çok var testte çıkması için

Hayir yapmadimmmmm 😂😂😂 cok heyecanliyim aslinda ama çikolata kistim oldugu icin olmaz diye dusunuyorum gecikmemi yasiyorum dicem ama lekelenme oldu o neden oldu o günden beri icim icimi yiyor ama inatla test yapmadim. Bugun yapsam çıkarmi acaba ?
Ayni gunler de yumurtlama gormusuz kuzu yok kiz ayni degil heralde

Bende gormek istiyorum ama korkudan yapamiyorumm 🤯🤯🤯 Doktorlar bana dogal yolla zor gebelik elde edebilirsin dedigi icin gecikmemi yasiyorum acaba 🙁
Sana birşey söyliyim bir arkadaşıma doktor hamile kalman çok zor dedi şimdi 7 aylık bebişi var bi arkadaşıma tek yumurtası var oda biraz sıkıntılı çok zor dedi şuan hamile 1 ay sonra bebiş geliyor bir arkadaşıma tedaviyle hamile kalabilirsn diğer türlü zor dediler şuan onunda doguma son ayıp asla umudunu kaybetme bence🥰
Ne biliyim elim gitmiyorum hic alayim test yapiyim cok karamsarim nedense 🤷 olamicagina endekslenmisim
Yap bende cidden sabır taşı olsa çatlar bat ne zamandı😅

Ya ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu. Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi kuzu sende jel kullanmismiydin skntili gebelik oldugu zaman sanki öyle hatırlıyorum bide nasilsin iyimisin simdi
Yok kullanmadm canım ,.kullanıp sağlıklı gebelikler elde edenler var

Kızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artık Lale95 Lale95 @000umutlu000 ucge ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var😅😅
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii
Beni es geç yavrum
Bu ay sana çift çizgi gösteremiycem😐😐 vücut ısım 36.8 e düşmüş
Büyük ihtimal yarin ya bi sonraki gün adet olurum

Back
X