- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.621
Ne biliyim elim gitmiyorum hic alayim test yapiyim cok karamsarim nedenseYap gitsin belkide mutluluğunu erteliyosun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim elim gitmiyorum hic alayim test yapiyim cok karamsarim nedenseYap gitsin belkide mutluluğunu erteliyosun![]()
Valla kuzum bende meraktan catliyorum ama garantiye almak istiyorum biraz dahaYap artık şu testi aşko bizi burda meraktan çatlatmak mı istiyosun![]()
İnşallah bebeğin seninledir kuzum yaaValla kuzum bende meraktan catliyorum ama garantiye almak istiyorum biraz dahaolursa bana cok guzel bir dogum gunu hediyesi olacak
![]()
Yaa niye dikkat etmiyorsun kendineAşko bende hiç bişey yok ya zaten evde değildim dün akşam geldim yumurtlama zamanlarını kaçırdım bu ayda imkansızzaten çok zayıflamışım
bu kiloyla hamile kalırsam mucize olur
![]()
Kötü düşünmek yok, sonuctan beni de haberdar et takipteyim ama gözden kaçırabilirimNe biliyim elim gitmiyorum hic alayim test yapiyim cok karamsarim nedenseolamicagina endekslenmisim
Benim regl bekledigim 25 ci gun pembe lekelenme oldu sonra kahverengiye dondu ertesi gun akşamüzeri bitti. O gunden beri sadece kasik agrim var test yapmadim bir kac gun gecmesini bekliyorum.
Mayis ayinda korunmayi biraktik 5 gun reglim gecikti Haziran ayinda doktora gittim kistler cikinca hsg felan çekildim o ayi degerlendiremedik 28 ci gun adetim geldi. Temmuz ayinda ise 26 ci gunde geldi bende bilmiyorum bu ay nasil olcak reglim. Normalde bekarligimdan beri 25 veya 26 ci gunler olurdum. Bugun 28 ci gun bakalim. İshal durumu baslayinca geliyor heralde dedim kendi kendime kirmizilar![]()
Kuzum benim bat ertesi günü kaset testte hiçbişey çıkmamıştı, daha bata çok var testte çıkması içinYaptim kaset test negatif![]()
Negatif demek için çok erken bebeğimYaptim kaset test ama negatif.
İnsallah dedigin gibidir canimNegatif demek için çok erken bebeğim![]()
Tabikide etiketlerim canimİnşallah bebeğin seninledir kuzum yaa❤❤
test yapınca etiketle muhakkak bebeğim
Tamam canim kesinlikle boyle bir haberin sevincini sizinle paylasirimKötü düşünmek yok, sonuctan beni de haberdar et takipteyim ama gözden kaçırabilirim![]()
Ne tür bir sıkıntı canım gebelik miYa ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu.Papatyamveben-Mavi kuzu sende jel kullanmismiydin skntili gebelik oldugu zaman sanki öyle hatırlıyorum bide nasilsin iyimisin simdi
Ayni gunler de yumurtlama gormusuz kuzu yok kiz ayni degil heraldeHayir yapmadimmmmmcok heyecanliyim aslinda ama çikolata kistim oldugu icin olmaz diye dusunuyorum gecikmemi yasiyorum dicem ama lekelenme oldu o neden oldu o günden beri icim icimi yiyor ama inatla test yapmadim. Bugun yapsam çıkarmi acaba ?
Test yaptin mi peki erkendir diye cikmaz falan yapmiyorum test korkudanAyni gunler de yumurtlama gormusuz kuzu
Kız senle mi aynıydı yoksa bat. YumurtlamaYok canım yarın yapıcam inşallah
Kuzum bilmiyorum ki olabilir 31 veya 1 gibi bat benim 18 çatlamaydı işte seninde mi o tarihlerdeydiKız senle mi aynıydı yoksa bat. Yumurtlama
Sana birşey söyliyim bir arkadaşıma doktor hamile kalman çok zor dedi şimdi 7 aylık bebişi var bi arkadaşıma tek yumurtası var oda biraz sıkıntılı çok zor dedi şuan hamile 1 ay sonra bebiş geliyor bir arkadaşıma tedaviyle hamile kalabilirsn diğer türlü zor dediler şuan onunda doguma son ayıp asla umudunu kaybetme benceBende gormek istiyorum ama korkudan yapamiyorummDoktorlar bana dogal yolla zor gebelik elde edebilirsin dedigi icin gecikmemi yasiyorum acaba
![]()
Yap bende cidden sabır taşı olsa çatlar bat ne zamandıNe biliyim elim gitmiyorum hic alayim test yapiyim cok karamsarim nedenseolamicagina endekslenmisim
Yok kullanmadm canım ,.kullanıp sağlıklı gebelikler elde edenler varYa ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu.Papatyamveben-Mavi kuzu sende jel kullanmismiydin skntili gebelik oldugu zaman sanki öyle hatırlıyorum bide nasilsin iyimisin simdi
İyiyim çok şükür canım , toparlıyorumYa ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu.Papatyamveben-Mavi kuzu sende jel kullanmismiydin skntili gebelik oldugu zaman sanki öyle hatırlıyorum bide nasilsin iyimisin simdi
Beni es geç yavrumKızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artıkLale95 @000umutlu000
ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var
![]()
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii
Evet 16 sinda gittigimde olgunlasmis ama catlamamisti tahmini 17-18 gibi catladi 2 gün sonra siliklesmisti tam pik olmadan bat doktora göre 31Kuzum bilmiyorum ki olabilir 31 veya 1 gibi bat benim 18 çatlamaydı işte seninde mi o tarihlerdeydi