Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçma 😂😂😂 neyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler❤️😍🥰🫶🏼 M mucizeOldu @Demgey3
Sana adet olmayı yasaklıyorum 😄 güzel düşünelim güzel olsun

Peki ben eşine yazacağıma kardeşine yazmışım ya la hiç bozuntuya da vermiyosun aşko😂😂😂
Ay cidden farketmedim biliyor musun. Eşim kardeşi gibi seviyor derken sana gönderme yapmışım gibi olmuş ama o yüzden demedim aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız 🤣🤣🤣

Testler konusunda bir bilgim yok malesef kuzum 🤷🏻‍♀️
Diğer konuya gelecek olursak hiç öyle düşünme kendinide eşinide üzme anlıyorum tabiki duygusallaşıyorz çok hassasız bu konuda ama nasıl olursa olsun bu ikinizin bebeği olacak hiçbir farkı yokki lütfen öyle düşün 🥰🥰
Öyle kuzum haklısın. Olsun yeterki valla nerde olduğunun da önemi yok aslında. Bi bebişimiz olsun hepimizin duası o 🙏🏻🥰

Ay valla gitmeyin yatalım dedim ama gittiler aşko ben kalabalığı seviyorum ya tek başına olmayı sevmiyorum sadece çok yoruldum yoksa kalsınlar valla 🤣🤣

Aşko bebe haberini alsam da gelir benim misafirler 🤣🤣🤣 zaten yakın zamanda haberi alacak gibi değilim o yüzden şimdilik gelsinler bakalım 🤣🤣🤣🤣
Bu ay kalabilirler ama başka zaman kabul etmiyoring 🤣🤣🤣🤣 işte o zaman cumaya gittik yazcan kapıya aşko o zaman yorulmak yasaahhh🤣🤣🤣🤣

Sabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçma 😂😂😂 neyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler❤️😍🥰🫶🏼 M mucizeOldu @Demgey3
Yav işte yapma şunu çağırma şu şeyi olursam diyor şaşırmam diyor bide iptal de sen hamişsin 😍 iyi geceler 😘

Biliyorum da sebebi ne acaba, gizem burası dışında wspp gurubu kurulmuş katılmış diye gitmiş sultan niye gitti çözemedim
Evet baby whatsapp grubu krulmuş o yüzden,sultanda herhalde o gruba girenlerden olmuş sanırım ama kötü oldum ben gitmelerine
Başka telfonla başka maille yeniden kayıt yapa bilirler

Ovu yeniden koyulaşmaya başlamış yalnış hatirlamiyorsam lekelenmeden sonra Gzmy53 ovu testleri de böyle oldu şüphelendi bizlerinde gazıyla hcg testi yapti ve pozitifi gördü 😍😍
Yaaa o kısmı hatırlayamadım ama O bana lekenme yaşadığında resim atmıştı ama mesajlarda bulamadım benim geçen ki pembemsi de ona benziyordu 🙏😍 ayy hadi Allahım Ol de Olsun 🙏😍🍀

Back
X