- 12 Kasım 2021
- 3.649
- 4.434
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.241
Oyyyy yaşasın.. gelsin çift çizgi nolur AllahımSabah birtane test patlatiyim diyorum bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy yaşasın.. gelsin çift çizgi nolur AllahımSabah birtane test patlatiyim diyorum bakalım![]()
Sana adet olmayı yasaklıyorumSabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçmaneyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler
M mucizeOldu @Demgey3
Hadi bakalım bebeğim uğur getirsin inşallah yeni evinizYerleştik kuzum.. tamamen olmasa da çoğu gitti azı kaldı![]()
Ay cidden farketmedim biliyor musun. Eşim kardeşi gibi seviyor derken sana gönderme yapmışım gibi olmuş ama o yüzden demedim aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar modundayızPeki ben eşine yazacağıma kardeşine yazmışım ya la hiç bozuntuya da vermiyosun aşko![]()
Öyle kuzum haklısın. Olsun yeterki valla nerde olduğunun da önemi yok aslında. Bi bebişimiz olsun hepimizin duası oTestler konusunda bir bilgim yok malesef kuzum
Diğer konuya gelecek olursak hiç öyle düşünme kendinide eşinide üzme anlıyorum tabiki duygusallaşıyorz çok hassasız bu konuda ama nasıl olursa olsun bu ikinizin bebeği olacak hiçbir farkı yokki lütfen öyle düşün![]()
Ovu yeniden koyulaşmaya başlamış yalnış hatirlamiyorsam lekelenmeden sonra Gzmy53 ovu testleri de böyle oldu şüphelendi bizlerinde gazıyla hcg testi yapti ve pozitifi gördüCanlar testim böyle ovülasyon testi bu![]()
Ginnys @000umutlu000
Mucizemmm16
Lale95 @Demgey3
My_Moonlight06 ve diğer prensesler
![]()
Gönderme falan anlamadım aşkoAy cidden farketmedim biliyor musun. Eşim kardeşi gibi seviyor derken sana gönderme yapmışım gibi olmuş ama o yüzden demedim aslında. Körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız![]()
Bu ay kalabilirler ama başka zaman kabul etmiyoringAy valla gitmeyin yatalım dedim ama gittiler aşko ben kalabalığı seviyorum ya tek başına olmayı sevmiyorum sadece çok yoruldum yoksa kalsınlar valla
Aşko bebe haberini alsam da gelir benim misafirlerzaten yakın zamanda haberi alacak gibi değilim o yüzden şimdilik gelsinler bakalım
![]()
Yumurtlama yok bnce aşko yinede sen bilirsinCanlar testim böyle ovülasyon testi bu![]()
Ginnys @000umutlu000
Mucizemmm16
Lale95 @Demgey3
My_Moonlight06 ve diğer prensesler
![]()
Hakkaten nerde o ya ne zamandır yok sultanda yokOvu yeniden koyulaşmaya başlamış yalnış hatirlamiyorsam lekelenmeden sonra Gzmy53 ovu testleri de böyle oldu şüphelendi bizlerinde gazıyla hcg testi yapti ve pozitifi gördü![]()
Onlar ban yemiş babyHakkaten nerde o ya ne zamandır yok sultanda yok
Biliyorum da sebebi ne acaba, gizem burası dışında wspp gurubu kurulmuş katılmış diye gitmiş sultan niye gitti çözemedimOnlar ban yemiş baby![]()
Yav işte yapma şunu çağırma şu şeyi olursam diyor şaşırmam diyor bide iptal de sen hamişsinSabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçmaneyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler
M mucizeOldu @Demgey3
Neden koyulaşıyor biliyorum ben hiç 2. Kez yumurtlamadımYumurtlama yok bnce aşko yinede sen bilirsin![]()
Evet baby whatsapp grubu krulmuş o yüzden,sultanda herhalde o gruba girenlerden olmuş sanırım ama kötü oldum ben gitmelerineBiliyorum da sebebi ne acaba, gizem burası dışında wspp gurubu kurulmuş katılmış diye gitmiş sultan niye gitti çözemedim
Aşko bekleyeceğiz az kaldı sık dişiniNeden koyulaşıyor biliyorum ben hiç 2. Kez yumurtlamadım
Canım benimmm bekliyorringgAşko bekleyeceğiz az kaldı sık dişini![]()
Yaaa o kısmı hatırlayamadım ama O bana lekenme yaşadığında resim atmıştı ama mesajlarda bulamadım benim geçen ki pembemsi de ona benziyorduOvu yeniden koyulaşmaya başlamış yalnış hatirlamiyorsam lekelenmeden sonra Gzmy53 ovu testleri de böyle oldu şüphelendi bizlerinde gazıyla hcg testi yapti ve pozitifi gördü![]()
Korkma aşko gebelikte de normal öyle ağrılar olması uzan ve dinlen