- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.201
Sagol kuzum Allah razi olsunAyyy gözünüz aydın canım bol bol hasret giderin ne güzel Maşallah
Ahahaha özeti geçmiş bizimki sağolsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum Allah razi olsunAyyy gözünüz aydın canım bol bol hasret giderin ne güzel Maşallah
Aşkım akşam çaya birde annemler geldi onlar da vardı kayınvalidemler felan da bizdeydi zaten
Yok canım akıntı falanAşko yumurtlama akıntın var mı yoksa yapma çünkü bak lekelenme yaşadın arkadaşımınkini erkenden öğrendik ya doktor henüz ilişki olmasın lekelenmeler vs olur bunların yaşanmasını istemiyorum demişti
Ahhaahha tebrik ediyorum aşko yarın gün boyu yat dinlenAşkım akşam çaya birde annemler geldi onlar da vardı kayınvalidemler felan da bizdeydi zatengaliba şu saat itibari ile misafir fasılım kapandı ayyy ölüyoriiinngggg
Ayaklı gazete benAyyy gözünüz aydın canım bol bol hasret giderin ne güzel Maşallah
Anladım aşko aynen yap bakalım pil değilse hiç yapma riske atma kuzum ne olur ne olmazYok canım akıntı falantest yapcem şimdi zaten
Ayy kıyamam sana ❤Aşkım akşam çaya birde annemler geldi onlar da vardı kayınvalidemler felan da bizdeydi zatengaliba şu saat itibari ile misafir fasılım kapandı ayyy ölüyoriiinngggg
Amin aşkım çok aminAmin canim teşekkür ederiminşaallah zaman su gibi gidiyo zaten, inşaallah sag salim gelir tüm askerlerimiz
![]()
Kurban olayım şu bebe haberini alana kadar misafir kabul etmeAşkım akşam çaya birde annemler geldi onlar da vardı kayınvalidemler felan da bizdeydi zatengaliba şu saat itibari ile misafir fasılım kapandı ayyy ölüyoriiinngggg
Ahahaha estağfurullah canım ya![]()
Beybi gebelik testi mi yapican yoksa ovulasyon mu?Yok canım akıntı falantest yapcem şimdi zaten
İstememmm yann cebime koybeni bu gece kurtarın aşko çekip alın beni ekşın mekşın istemiyoring kocam bey yol yapıyo küsüm ulan
imdaatt
![]()
Valla istemiyorum aşkoİstememmm yann cebime koysanki istemiyor kendisi
![]()
Ahahaha kır zincirlerini git kocana yeter bu kadar küslük Allah Allaahhhbeni bu gece kurtarın aşko çekip alın beni ekşın mekşın istemiyoring kocam bey yol yapıyo küsüm ulan
imdaatt
![]()
Ovü yapcam gebelik yaparsam sinirlerim bozuleyooo bu testin hassasiyeti 25ml çıkarmıyor ama yarın yeni testlerim geliyor onunla gebelik yapcemBeybi gebelik testi mi yapican yoksa ovulasyon mu?
Zincirler çok sağlam aşko kırılmıyoAhahaha kır zincirlerini git kocana yeter bu kadar küslük Allah Allaahhh![]()
Yapma aşko pik değil sonuçta ama bu koyuluk hoşuma gitti inşallah başka bişeyden koyulaşmıştır normalde çok silik olurduCanlar testim böyle ovülasyon testi bu![]()
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Lale95
Demgey3
My_Moonlight06 ve diğer prensesler
![]()
Bu arada üstteki hcg ne kadar beliirginCanlar testim böyle ovülasyon testi bu![]()
Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Lale95
Demgey3
My_Moonlight06 ve diğer prensesler
![]()