Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma aşko pik değil sonuçta ama bu koyuluk hoşuma gitti inşallah başka bişeyden koyulaşmıştır normalde çok silik olurdu🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍
Valla bende ona takıldım dünde yaptım daha silikti bak atayım varsa

Eklentiler

• 54A1034C-64F1-4170-87AB-F4571EA7F91A.webp
    54A1034C-64F1-4170-87AB-F4571EA7F91A.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
Gözünü sevem yarın benim gebelik testim gelsin de yapayım bebiş Olsun şöyle güzel net çizgi göreyim de ovülasyondan kurtulayım artık 🙏🍀🤣🤣🤣
İnşallah aşko gelsin yaa merak etmeye başladım iyice😍❤️😍
Benim belim çok ağrıyor aşkolar aniden başladı yatapa yattım belimin ağrıdığında farkettim göğüslerime değilmiyor sağa sola yatamıyorum ağrısın adet olacağım gün böyle olurum ama daha saat 12 itibariyle 5 gün var 🤷‍♀️ Mucizemmm16 Mucizemmm16

Benim belim çok ağrıyor aşkolar aniden başladı yatapa yattım belimin ağrıdığında farkettim göğüslerime değilmiyor sağa sola yatamıyorum ağrısın adet olacağım gün böyle olurum ama daha saat 12 itibariyle 5 gün var 🤷‍♀️ Mucizemmm16 Mucizemmm16
Aşkım bu çok iyi çok güzel 😍😍😍 benimde göğüslerim çok ağrırdı yürürken bile ben adet sanmıştım nerden bileyim yahu 🤣🤣

Ayy kıyamam sana ❤😔 maşallah aşko hiç gitmeselerdi zahmet olmuş 🤣🤣🤣
Ay valla gitmeyin yatalım dedim ama gittiler aşko ben kalabalığı seviyorum ya tek başına olmayı sevmiyorum sadece çok yoruldum yoksa kalsınlar valla 🤣🤣
Kurban olayım şu bebe haberini alana kadar misafir kabul etme 🤣🤣🤣🤣 sonrasında gelip sana yardim edebilirler ona okeyim 🤣🤣🤣 gebe olcaksın sonuçta ❤
Aşko bebe haberini alsam da gelir benim misafirler 🤣🤣🤣 zaten yakın zamanda haberi alacak gibi değilim o yüzden şimdilik gelsinler bakalım 🤣🤣🤣🤣

Aşkım çok güzel belirtiler bunlarrrr 😍😍❤️ Yarın kan verecek misinnnnn 😍❤️

Valla ya sabah olsa artık😍😍 zamanda geçmiyoring😬
Sabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçma 😂😂😂 neyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler❤️😍🥰🫶🏼 M mucizeOldu Demgey3 Demgey3

Back
X