Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende ilk şaşırdım inanasım gelmedi ama sonra idrak ettim😛😛
Kafamda türlü ihtimaller var gebelik döllenme oluşmadan bu beta yükselemez beta o cins bir hormon bence sende döllenme oluşuyor fakat gebelik ilerlemiyor ve bence kimyasal yaşıyorsun kuvvetle muhtemel ki bu fikrim rahim kalın beta 1.20 olmuş ben kimyasalım olduğunda Dr bana 0 olunca bebek yoktur az yükselmesi döllenme var demekki bu konuyu doktoruna sormak istermisin belki farklı bir fikir verir bu konu da bilemedim ama aklıma gelmişken paylaşmak istedim

Ay kuzum öyle demesin benim hamileliğimden itibaren eşim almanyadaydı sadece doğumumda geldi geri gitti düşün 1.5 yaşındaydı oğlumuzu canlı gördüğünde 😍 evlendiğimizden çocuk 1.5 yaşına gelene kadar yanımızda olamadı bende kura gittim vize işlemleri falan geldik sonunda 🙏😍 yani eşim onun bebekliğini hiç göremedi o yüzden geldim 2 yıldır buraya ilk başta bende istemedim geldiğimizde evimizde hiç bir eşyamız yoktu ne tv ne halı ne koltuk düşünebiliyormusun 😕 ama bak şimdi herşeyim var çok şükür ama bebişi bekliyorum hep ilk başta aman durumumuz yok iyileşelim öyle yaparım diye diye sonuç her ay heyecanlı bi bekleyiş içindeyiz
Ahh canım benim çok zor yaa lohusalık psikolojisi çok zor, insan en çok eşini istiyor yanında destek olarak. Neyse atlatmışsınız güzelce, çok şükür bugününüze 🙏 birliktelik, mutluluk baki olsun da her şey olur tatlım, her şey yoluna girer. Ben de aynı şeyi söyledim zaten, Allah nasip ederse doğru zaman şimdi demektir, sakın yanlış şeyler çıkmasın ağzından dedim ama negatifmiş zaten

Aynen aşko evlendiğim ilk sene yumurtalıkta kistim vardı o büyüme yapmıştı ozaman da lekeler yaşıyordum doktor kist yapmaz parça alıcam dedi narkoz vermişken kistinide alalım bu boyuttan küçülme olmaz sonu yine aldırman olcak dedi hem kisti aldı hem parça aldı kistide parçayıda patolojiye yolladı ikisininde sonucu temiz gelmişti bazen kadınlarda sebepsiz olabiliyor bir sorun görünmüyor demişti o seneden beri devam etti ama böyle her ay gelmiyordu bazı aylar leke leke bu ay çok geldi bana ama amaaan takılmıyorum aynen hormonlara bi baktırayım eşimle gitcem oda bi sperm testi verir hem baktırmış oluruz komple nasip kısmet❤️❤️
Anladım bebeğim hadi bakalım güzel haberler gelsin sizden aşkısı 😍😍

Yok yok negatifmiş 😁 rahatladı tabii

Negatifmiş kuzu, daha erken zaten yaa önce bi kendi büyüsün 😁 annesiyle (teyzemle) aramda 2 yaş var o yüzden benim kızım gibi, elimde büyüdü. Daha çocuk gözümde yaa

Amacım istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin olmuyor işte adalet mi bu? Bi de bu istemeyenler niye hiç korunmuyor ben de onu anlamıyorum 🤣
Aaaa valla ben pozitif haber alacağımı düşünüyordum 🤣🤣 neyse zaten istemiyorsa inşallah istedikleri zamanda hayırlısı ile olur 😍

Aşkolar benim çok ağrım var ☹ rahimde ama sanki böyle adet oldum olcam gibi dün ekşın oldu ama 🙄 ben hemen kalktım zaten yıkandım beklemedim içerde bişey kalmamıştır bence 😅 bugün ağrıdan ölüyoring 😓 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl M mucizeOldu annabelica annabelica ve diğer aşkolarım
Ayyy aşko barıştınız mıııı 😍😍❤️ Aşko valla hiç yatmadım hatta duş aldım diyipte hamile kalan çok duydum okudum ihtimal her zaman var yaniiiii 😍 senin daha regle çok var kızzz daha yeni bitmedi miii daha yine ne regli 🙄🙄 hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı diyorlar bakalım inşallah bekleyelim görelim çift çizgileri 😍😍

Aşkolar benim çok ağrım var ☹ rahimde ama sanki böyle adet oldum olcam gibi dün ekşın oldu ama 🙄 ben hemen kalktım zaten yıkandım beklemedim içerde bişey kalmamıştır bence 😅 bugün ağrıdan ölüyoring 😓 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl M mucizeOldu annabelica annabelica ve diğer aşkolarım
Anaaam dıkşınlar başlamış, enişte girmiş kanına 🤣🤣 kuzum ilişkiyle alakalı değil de hani sen enfeksiyondan şüpheleniyorsun ya onunla ilgili olmasın? 🤔 Ayrıca ilişkiden sonra duş almak, özellikle vajinal duş da mantara sebep oluyormuş bilginize..
Aaaa valla ben pozitif haber alacağımı düşünüyordum 🤣🤣 neyse zaten istemiyorsa inşallah istedikleri zamanda hayırlısı ile olur 😍
Evet istemedikleri için içimiz rahatladı aslında. Amin kuzum sağol 🙏❤️

Suanki halinide atsana. Bide innovita nin testleri bende bariz belirgin pozitif cikarmisti. My_Moonlight06 My_Moonlight06 hatirlar. Gecen ay aldigim innovita test ise kuruma cizgisi bile cikarmamisti bence o testlerde iki cesit. Elinde baska test varmiydi denedinmi hic. Adet olayina takilma benim annemde hep uzerine adet görürmüş
Evet öyle ama aynen dediğin gibi belki sana öyleleri denk geldi bendekilerde yoksa yoktu çizgi.. belli olmuyor sanırım büyük ihtimalle bence kimyasal olabilir o çizgiler sende de canım

Ayyy aşko barıştınız mıııı 😍😍❤️ Aşko valla hiç yatmadım hatta duş aldım diyipte hamile kalan çok duydum okudum ihtimal her zaman var yaniiiii 😍 senin daha regle çok var kızzz daha yeni bitmedi miii daha yine ne regli 🙄🙄 hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı diyorlar bakalım inşallah bekleyelim görelim çift çizgileri 😍😍
Zorunan barıştık aşko 🙄😂 ayy aşkım bu ondan değil ya yani daha ilk dün akşam ekşın oldu regliden sonra başka bişey gibi 🤷🏻‍♀️

Anaaam dıkşınlar başlamış, enişte girmiş kanına 🤣🤣 kuzum ilişkiyle alakalı değil de hani sen enfeksiyondan şüpheleniyorsun ya onunla ilgili olmasın? 🤔 Ayrıca ilişkiden sonra duş almak, özellikle vajinal duş da mantara sebep oluyormuş bilginize..

Evet istemedikleri için içimiz rahatladı aslında. Amin kuzum sağol 🙏❤️
Mecburen Aşko 🤣🤣🤣 Evet aşkım sanırım enfeksiyondan ya zaten aşırıda sıcak basıyo delleniyoring🤣🤣 yarın olsa da gitsem şu doktora 🙄 abi yıkansan olmuyo yıkanmasan olmuyo aşkım bu nasıl iş ya🙄🙄🤣🤣

Ahh canım benim çok zor yaa lohusalık psikolojisi çok zor, insan en çok eşini istiyor yanında destek olarak. Neyse atlatmışsınız güzelce, çok şükür bugününüze 🙏 birliktelik, mutluluk baki olsun da her şey olur tatlım, her şey yoluna girer. Ben de aynı şeyi söyledim zaten, Allah nasip ederse doğru zaman şimdi demektir, sakın yanlış şeyler çıkmasın ağzından dedim ama negatifmiş zaten
Ya Allah razı olsun şükürler Olsun hepimizin de mutluluğu huzuru daim Olsun🙏 valla sonra pişman olmasın çocuk bereketiyle gelir zaten 😍

Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu @iyilikperisi92 @raainbow M Mavimiresl R Random3 @Lale95 @Safiye19 @canancan11
Allah o testleri bildiği gibi etsin ya bu kaç oldu insanları umutlandırıyor sonra böyle yapıyo ama şu çok iyi kist falan yok aklında soru işareti kalmadı hormonlara da baktırır yoluna devam edersin aşkooom

Yok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta
Sıkıntı var diye şartlama kuzum kendini ilk gebelikte benim de eşimin de sorunu yokken 15 ay sebepsiz olmadı aslında stres yapıyoruz hep o etkiliyor

Kafamda türlü ihtimaller var gebelik döllenme oluşmadan bu beta yükselemez beta o cins bir hormon bence sende döllenme oluşuyor fakat gebelik ilerlemiyor ve bence kimyasal yaşıyorsun kuvvetle muhtemel ki bu fikrim rahim kalın beta 1.20 olmuş ben kimyasalım olduğunda Dr bana 0 olunca bebek yoktur az yükselmesi döllenme var demekki bu konuyu doktoruna sormak istermisin belki farklı bir fikir verir bu konu da bilemedim ama aklıma gelmişken paylaşmak istedim
Canım benim çok teşekkür ederim beni benden daha çok düşündüğünüz için elinizden geleni yaptınız fazlasıyla bana Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️ adet günü geldiğinde adet olmazsam geç döllenme ihtimaline karşın yine kan veririm ama şuan doktorla tekrar konuşmak inan istemiyorum kendimi çok kötü aciz hissediyorum zaten üzgünüm ama gebelik yok dediğinde ben yumurtlamadan beri sağ kasığım ağrıyor ve kanamalarım var gebelik değilse kist falanmı neden ağrım var dediğimde Allah Allah dur bakalım dedi ultrasonda baktı öyle bi gebelik ihtimal olsaydı söylerdi ❤️

Back
X