- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.661
Benim erken gebelik negatifti bu aksam yaptimAy inşallah kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim erken gebelik negatifti bu aksam yaptimAy inşallah kuzum![]()
Bu kez tatlı bi yanıltma olsun o zamanYok aşko ya bu belirtiler çok karışık seçmek zor
Benimki yüzde yüz adetden dolayı
Yillarin tecrubesi vücudumu tanıyorum![]()
Aslında ediyorum ama ben anlamıyorum nasıl bu hale geliyorum vallaYaa niye dikkat etmiyorsun kendine![]()
Allah büyüktür kuzum belli olmaz oo bata kadar vakit varBenim erken gebelik negatifti bu aksam yaptim
Yaa demeBeni es geç yavrum
Bu ay sana çift çizgi gösteremiycemvücut ısım 36.8 e düşmüş
Büyük ihtimal yarin ya bi sonraki gün adet olurum
Ayy inşallah bebeğin seninledir yaBenim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra haziran ayinda kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen ay normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorum.
25 gunluk donguye gore hesaplarsan 22 yada 23 Ağustos gibi olmam lazimdi o günler de lekelenme yasadim. 28 gunluk donguye gore hesaplarsam 26 Ağustos'ta olmam gerekirdi
Yaa belki fos çıkmaz sonuçta hamilelikte regl ağrıları gibi oluyormuşİnşallah canım belli olmaz sen 9 gün kala karar verme bunahepimiz güzel haber alalım inşallah
bata kaldı 1-2 günüm bu gün arkadaşlarıma vakit ayırdım plaja gittik karnım ağrıyordu zaten yüzerken dahada arttı bişeyler geliyor gibi hissettim hemen wcye gittim normal akıntı gelmiş çok sevindim ama 1-2 güne foss çıkmasa bu sevinmelerim
![]()
İnşallah ama işte ne bileyim insan adet ağrıları olunca kesin adet olcam kafasına giriyor bakalım artıkYaa belki fos çıkmaz sonuçta hamilelikte regl ağrıları gibi oluyormuşinşallah öyledir
Evet kuzum bende öyleydim, lekelenme daha da umutlandirdi beni ama elden ne gelirYaa demeumutluyduk çok ama belki eylül şanslı gelir belli mi olur
![]()
Ay düşüncesi bile çok iyi yaaBu kez tatlı bi yanıltma olsun o zaman![]()
Benimkinde çok ama çok gaz varHiç belli olmaz o canım kimin göbüşünde ne var bilemeyiz![]()
![]()
Benimkinde çok ama çok gaz var![]()
sende gaz bende yemek e kimde bu bebeeeekkkk
![]()
Bende de olmustu aynısı, tekrar yumurtluyorum sandım, ovulasyon testi yaptım ve negatif çıkmıştı. Ovulasyon testi varsa deneyebilirsinizG Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
gözümden kaçarsa sende bana haber verBula bilirsen bana da haber ver
![]()
Yok canım adete 1 gün kaldı zaten çıkar ortayaBende de olmustu aynısı, tekrar yumurtluyorum sandım, ovulasyon testi yaptım ve negatif çıkmıştı. Ovulasyon testi varsa deneyebilirsiniz
Hala zaman varAy düşüncesi bile çok iyi yaa
Sevincten düşüp bayilirim her halde![]()
Geç girdim kuzum bugün misafirim var test yaptın mı?Ah kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım varM MiuLego
bitliKedi
Lale95 @omur ozguven
Mucizemmm16 @Hayatlarrr @mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
![]()
Ayy insallah agzin bal yesin canimAyy inşallah bebeğin seninledir yao kadar bebişe işaret ediyor ki sürecin