Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra haziran ayinda kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen ay normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorum.
25 gunluk donguye gore hesaplarsan 22 yada 23 Ağustos gibi olmam lazimdi o günler de lekelenme yasadim. 28 gunluk donguye gore hesaplarsam 26 Ağustos'ta olmam gerekirdi
Ayy inşallah bebeğin seninledir ya 😍😍 o kadar bebişe işaret ediyor ki sürecin

İnşallah canım belli olmaz sen 9 gün kala karar verme buna 😂 hepimiz güzel haber alalım inşallah 🤲🏻🥰 bata kaldı 1-2 günüm bu gün arkadaşlarıma vakit ayırdım plaja gittik karnım ağrıyordu zaten yüzerken dahada arttı bişeyler geliyor gibi hissettim hemen wcye gittim normal akıntı gelmiş çok sevindim ama 1-2 güne foss çıkmasa bu sevinmelerim😂
Yaa belki fos çıkmaz sonuçta hamilelikte regl ağrıları gibi oluyormuş 😍 inşallah öyledir

G Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
Bende de olmustu aynısı, tekrar yumurtluyorum sandım, ovulasyon testi yaptım ve negatif çıkmıştı. Ovulasyon testi varsa deneyebilirsiniz

Back
X