- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.701
Başladı ya özellikle açkenBasladimi bulantilarin yaa. İnsallah cok yogunlasmaz tiksinti koku hassasiyetide varmi
Güzel haberler verirsin inşallah canım benimİyiyim canım her gün giriyorum okuyorum çıkıyorumbeklemedeyim bakalım ne olacak sen nasılsın kendine dikkat et canım
Ay kuzum başladı mıİyi olmaya çalışıyorum asko bulantılarla uğraşıyorum
İyi diyelim iyi olsun kuzum ❣ ne zamandır adam akıllı giremiyorum sorayim dedim ❣İyiyiz kuzum sen napiyosn
Canikom iyiyim napim regl bekliyorum. 1 gün gecikmedeyim ama testlerin tertemiz.. gelir bugün yarınAşkolar napıyosunuz iyi misiniz ? @bitliKedi @miresl @Lale95 @Veziir R Random3partalina_ @Fang miraclebeyb G Gzmyts53 ve etiketleyemedğim diğer canımlar ❣
İnşallah güzel haberler alırsın bizde burda kutlarız kuzum ❤❤Ahh be kuzum gerçekten çok zayıfmışsın, bunun için takviye alıp yanısıra da diyet uygulaman gerekir kilonun azı da çoğu da iyi değil işte. Ve kuzenimden biliyorum almak çok daha zor. İlişki durumumuz aynı olmuş gibi ama imkansız değil tabii önemli olan çatlamadan önce ilişki olması biliyosun, iyi yapmışsınız aslında. Kuzenime zorla sütlü cicibebe yedire yedire kilo aldırdım ona içine biraz da pekmezyanısıra da her gün makarna pilav biliyosundur zaten. Kendine dikkat et halsiz düşersin tabii zayıfladıkça
Benimde oğlum da yoktu ama bunda var hic birşey yiyesim de yokAy kuzum başladı mıinşallah cok uzun sürmez kuzum her gebelik farklı oluyo ya kardeşim hala ara ara bulantı yaşıyo ilk başlarda konuşurken bile öğk yapıyodu o bulantılar yüzünden çok bişey yiyemedi kaç ay
Ay inşallah geç döllenme olduğu için testlerde temiz görünüyordur kuzum inşallah güzel haberler verirsin bize ❤❤çoookkk aminCanikom iyiyim napim regl bekliyorum. 1 gün gecikmedeyim ama testlerin tertemiz.. gelir bugün yarın
Sen kendine dikkat et kuzum. Bak aklıma ne geldi, benim kardeşim bir ameliyat oldu 2 ay önce, tam 2 aydır sıvıyla besleniyor. Ona rağmen sadece 2 kilo verdi. O da zayıf ve başka hasatlıklarından dolayı güçsüz düşmemesi lazımdı. Normalde 10-12 kilo veren varmış. Bir sürü tarif buldu, sıvı içecekler hazırladı içi bol kalori ve gerekli tüm protein vitamin dolu. Belki günlük yemeklerine ek öyle bir takviye alabilirsin. Bişey içmek, yemekten cok daha kolay. İstersen öğrenirim tariflerini
☹ Yemeye çalışsan kuzum az az çünkü zaten bünyen yorgun oluyo hamileyken bide yiyememek daha çok yoruyo vücudu inşallah çok sürmeden geçer bebeğimBenimde oğlum da yoktu ama bunda var hic birşey yiyesim de yok
Çarpı değil çiçek koyuyoruz aşkoGünaydın kuzum nasilsin?
Sen yazdığında ben uyuyordum
Bana kırmızı çarpı koy adet oldum
Kuzum bel ağrısı ve gaz sancısı aynı zamanda gebelik belirtisi, biz iyi düşünelim iyi olsunİnşallah güzel haberler alırsın bizde burda kutlarız kuzum ❤❤ben erken olucam sanırım belim cok ağrıyo gaz cok fazla bide cicibebe yi deniyim bende kuzum günde kaç kez yemeliyim ? Makarna ve pilavın yanında ekmekte yiyorum ben ama geleceğine gidiyo bu kilolar
Napayım yumurtlamayı geçirdim bekliyorumAşkolar napıyosunuz iyi misiniz ? @bitliKedi @miresl @Lale95 @Veziir R Random3partalina_ @Fang miraclebeyb G Gzmyts53 ve etiketleyemedğim diğer canımlar ❣
Ayy bulantı zor oluyor kızımda hergun çıkartmam lazımdı rahatlıyordum öyleBaşladı ya özellikle açkengün içinde de devam ediyo ama çok değil. Tiksinti var hele sulu yemek görmek istemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin
İnşallah öyledir kuzum ya zaten eğer ki bu kiloyla hamile kalırsam mucize olur kesinlikleKuzum bel ağrısı ve gaz sancısı aynı zamanda gebelik belirtisi, biz iyi düşünelim iyi olsuncicibebeyi özellikle gece yatmadan ye kuzum. Bi de her yemekten sonra tatlı niyetine tahin pekmez karıştır ye. Senin kalorisi yüksek şeyler yemen lazım sürekli.
Zaten yiyebildigim tuzlu peynir ve zeytin☹ Yemeye çalışsan kuzum az az çünkü zaten bünyen yorgun oluyo hamileyken bide yiyememek daha çok yoruyo vücudu inşallah çok sürmeden geçer bebeğim
Kolay gelsin kuzum dikkat et kendine çok ağır kaldırma ❣❣ inşallah güzel haberler verirsinNapayım yumurtlamayı geçirdim bekliyorumevi topluyorum yavaş yavaş haftaya taşıniyorm
Bi kere çıkardım benimki kuru bulantı ve öğürmeAyy bulantı zor oluyor kızımda hergun çıkartmam lazımdı rahatlıyordum öyle
Kaldırmamaya çalışıyorumKolay gelsin kuzum dikkat et kendine çok ağır kaldırma ❣❣ inşallah güzel haberler verirsin❤❤
Şerbet iç hafifletir kuzumBi kere çıkardım benimki kuru bulantı ve öğürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?