Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar napıyosunuz iyi misiniz ? @bitliKedi M Mavimiresl Lale95 @Veziir R Random3 @partalina_ @Fang @Safiye19 G Gzmyts53 ve etiketleyemedğim diğer canımlar ❣
Bu saatte tek cevap veren ben olabilirim valla bende boş boş beklemece işte kuzum ya, 8 gün geçti yumurtlamadan ama biz tabii o günlerde kamptaydık falan pek umut yok bende. Ama az önce 5 dk regl sancısı çektim anlam veremedim daha 6 gün var bata. Bu kadar erken hiç sancı yaşamamıştım. Sende durumlar nasıl?

İnşallah bebiş sancısıdır kuzum
Bende hiç bişey yok canım adet bitmeden önce küsmüştük 4 5 gün sadece takvime göre yumurtlamadan önce bide yumurtlama günü ekşınladık sonra da kardeşime gittim zaten 1 hafta da öyle geçirdim iki akşamdır evdeyim zaten hem kilo vermişim yine 1 buçuk kilo 37.80 dim 36 kilo olmuşum olacağına dair hiç umudum yok zaten olursa zaten mucize olur imkansız yani sadece bugün çok yorgundum halsizdim uyudum uzun zamandır ilk defa oda hem kardeşimde uykusuz kaldık hemde zayıfladığım için halsiz düştüm sanırım onlara yoruyorum

Ahh be kuzum gerçekten çok zayıfmışsın, bunun için takviye alıp yanısıra da diyet uygulaman gerekir kilonun azı da çoğu da iyi değil işte. Ve kuzenimden biliyorum almak çok daha zor. İlişki durumumuz aynı olmuş gibi ama imkansız değil tabii önemli olan çatlamadan önce ilişki olması biliyosun, iyi yapmışsınız aslında. Kuzenime zorla sütlü cicibebe yedire yedire kilo aldırdım ona içine biraz da pekmez yanısıra da her gün makarna pilav biliyosundur zaten. Kendine dikkat et halsiz düşersin tabii zayıfladıkça

Günaydın kuzum ben elendim bu sabah
Sen ne durumdasın?
Adet olacakmışım gibi sancılarım başladı
Ama umarım olmam
Bekliyorum öyle bir hafta gecikse tekrar test yapmak istiyorum
Elenirsem de seninle beraber Eylül topiğine gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…