- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.721
Evet kuzum zor oluyo cocukta varken kolaylıkla bu dönemi atlat inşallah ❤Zaten yiyebildigim tuzlu peynir ve zeytinbaska bişey almıyor mide inşallah asko evde oglusla da ilgileniyorum zor oluyor
Yok aşkım dikkat ediyorum öylesineYoksa gebe misin
Ya bi an sevindimYok aşkım dikkat ediyorum öylesinetutunma evresindeyim belkide bir umut ama sanmıyorum negatife alıştım artık
İnşallah canım tez zamanda olsun artıkYa bi an sevindim
Olacak canım benim hislerim çok kuvvetlidir
Teşekkür ederim bebeğimmTamam kuzum kolay gelsin❤
İnşallah canım tez zamanda olsun artık
Teşekkür ederim bebeğimm
Çarpı değil çiçek koyuyoruz aşko❤ bekle arkandan bende geliyorum aşko olsun sağlık olsun inşallah önümüzde ki ay güzel haberler verirsin kuzum ❤❤
Ne iyi yapmışEşim saklıyorgünde 5 tane veriyor bana
Ben dedim 5 tane içerim bana güvenmiyor içersin diyor tabi haklıNe iyi yapmış
Ben olsam ama adamın kafasının etini yemiştim
Bende hala üçteyim
Gelicem işte bananesiRegl çiçeyi mi yok gelme gıı,peşimden kimse gelmesin Eylüle yakarım amin canim hayirlisi ile eylul ugur getirir
Ama bi görsen nasıl zor dayanıyorumBen dedim 5 tane içerim bana güvenmiyor içersin diyor tabi haklıiyi olmuş fazla içme alıştır kendini.
Ben sinirleniyorum nedenseAma bi görsen nasıl zor dayanıyorum
Ağzımın tadı sürekli bozuluyor
Ellerim titriyor
Neler çekiyorum neler
Bende öyle canım biseyler yapıyorum eşim yine idare eder de ogluş var onun için yapıyorum ama kendim yiyemiyorumEvet kuzum zor oluyo cocukta varken kolaylıkla bu dönemi atlat inşallah ❤Bende kızımda sadece zeytin yemiştim ay bide turşu çok istiyodu canım onun dışında ekmek arası domates peynir anneme gidersem de orda yemek yiyebiliyodum anca kendi yaptığımı yiyemiyodum
Hakkında hayirlisi olsun aşko ,okudum az önceGelicem işte bananesierken olcam aşko 21. Günüm bata bugünle 6 gün var ama müthiş bel ağrısıyla uyandım gaz zaten var hafiften karnımda ağrıyo sivilcem zaten pörtlemiş çok üzgünüm yani gelicem
Kızım benden kilolu hahaha ondan küçülenleri ben giyicem artıkHakkında hayirlisi olsun aşko ,okudum az önce
36kq nedir yaa bebemisin senkendine dikkat et olmaz ki öyle,tsh baktirdınmi?
ynen bendeBen sinirleniyorum nedenseAllah'ım çok kötü birşey yaa her ictigimde Allah'ım nolur tiksinme gelsin diye dua ediyorum
2 gr bebenin yaptığı şeye bak aşkoBende öyle canım biseyler yapıyorum eşim yine idare eder de ogluş var onun için yapıyorum ama kendim yiyemiyorum
Allah yardimcin olsun biraz zorlancaksin ama sonu güzel olacak sabretBaşladı ya özellikle açkengün içinde de devam ediyo ama çok değil. Tiksinti var hele sulu yemek görmek istemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin
Bende oglumda zeytin ve domates yerdim çok. Annemler hep pikniğe götürürlerdi beni havadar olsun istahim olsun midem bulanmasin diyeZaten yiyebildigim tuzlu peynir ve zeytinbaska bişey almıyor mide inşallah asko evde oglusla da ilgileniyorum zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?