- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.661
Etkilendiğine eminim aşko kendi söyledi yani açıkça ama neyse göreceğizKuzum aklında olsun sperm testi nde bazen sonuçlar stresten dolayı etkilenebiliyorlar
Ya sorma aşko olsa iyi olur çok saçma ciddenBu işi evde stressiz bir sekilde yapamıyorlar mı yaa evde yapıp hastaneye götürseler
Tamam esitiz ozaman kizlarYok canım sanmıyorum belki bana göre sen bile minyon olabilirsin, ben eşimin t shirtini giysem herşey meydanda olur
ben gösterişliyim kemiğim filan iri en iri benimdir ahhahah ama gayet memnunum tipiminden eccuk kilo vermem lazım sadece
Yoo hiç yok. Havalar soğuğu ondan da olabilir belki simdi daha 4 gün geçmis belirti aramayayim demiAşkım yanma falan var mığ
Ay enişte ya neyse hasta Aşko yazık dur bakalım hafta içi gidersiniz artıkAman aşkım cıksında öğleden sonra cıksın güzel haberler alalım inşallah aşkımdünde erken geldi aşko başı ağrıyor burnu tıkalı halsiz sonucu göstermeye gidelim dedim tatil bugün doktor yoktur dedi sinirlendim yatıyo simdi
Aynen bebeğim öyle yapcaz artıkınAy enişte ya neyse hasta Aşko yazık dur bakalım hafta içi gidersiniz artık
Tamam kuzum etiketlicemAynen bebeğim öyle yapcaz artıkınsonuclar cıkınca etiketle bebeğim kaçırmayayım uyanır enişten giremezsem falan
5 altı negatif ama 3,3 yükselebilir bir değer bata kaç var kuzumKızlar kan testi yaptırdım ama sonuçtan birşey anlamadım Eki Görüntüle 3152709
Canım adet oldum ama hem kısa sürdü hem az oldum öyle olunca bende acaba geç döllenmemi diye düşündüm ama değil ozaman5 altı negatif ama 3,3 yükselebilir bir değer bata kaç var kuzum
İnsan az gözünü açınca istiyor amaAyy kıyamam yaa öyle bi durum varken tabii ki aklına gelmez insanın.. ahh bi bırakabilsek şu pis şeyi
Ne zaman oldun canım bekle bence söktürücü falanda kullanma 3 ten yükselebilme ihtimali olabilir normalde 0-1 lerde gezen bir değer 3 çıkması şüpheli olabilirCanım adet oldum ama hem kısa sürdü hem az oldum öyle olunca bende acaba geç döllenmemi diye düşündüm ama değil ozaman
Hahaha delisiniz siz yaa adamı o kadar strese sokarsan, korkudan içeri kaçmışAy aşko ben bu testin doğru çıkacağına emin değilim ahahahaadam bu az çıktı ya stresten ya bu ne saçma iş dedi
Her şey gayet normal kuzum hatta çok iyiAşkolar sonucum çıkmış nasıl anlarsınız siz ben pek anlamıyorum kahvaltı yapıyoruz sonra geçicem hastaneyeMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 fnd_50 annabelica My_Moonlight06 ve diğer canlar
Gerçekten mi ayyyyy heyecanlandımHer şey gayet normal kuzum hatta çok iyi
Ay inşallah oda iyi çıkar ya kafam biraz rahatlar güzel sonuçlar gelirseHahaha delisiniz siz yaa adamı o kadar strese sokarsan, korkudan içeri kaçmışönemli olan hareketlilik oranı bebeğim bişey olmaz
Test yapmadın mu hiç canımKızlar ben hala adet olmadım günüm geçti 6 gün
Aşkolar Buda eşimin sonucu iyi görünüyor sanki ama ben anlamadığım için atıyorum canlar R Random3 M Mavimiresl R raainbowAşkolar sonucum çıkmış nasıl anlarsınız siz ben pek anlamıyorum kahvaltı yapıyoruz sonra geçicem hastaneyeMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 fnd_50 annabelica My_Moonlight06 ve diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?