Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aman aman bilirim yaparsın da boşver sen yine de
Şu cümleyi kocan görse kudurur bak ben sana diyim
Ay yok be brni öyle görsün önce üşütücen hasta olacan der ben ısrarla öyle durup yanaşırsam kudurur aşko bide benimki çakal baktın ben seksi şeyler giyiyorum ilişki sinyali veriyorum adam hemen salağa yatıyor benim ona asılmamı tahrik etmemi çok seviyo
Aşkolar herkese yetişemiyoring @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow Veziir deliriciğim yazamadığım varsa kaçırıyorum aşkolar kusura bakmayın

Çok iyi tespit ya gerçekten yarısı ziyan oluyor pantolonun

Kız gecen gün saçıma maşa yapip oyle temizlik yapiyodum sahitlerim var dimi Mucizemmm16
Alfa kadın yaa helal olsun
Veziir evet aşko şahidim valla öyle yaptı
Diyorum ya aşko bunlar hatunsa ben neyim

Kist olabilir mi canım en son ne zaman baktırdın?
Benim yumurtam ne zaman çatlamayıp kiste dönüşse adetim damla damla geliyor

Oohh cok şükür cok sevindim bebeğim ya artık bi daha ay minnoş gelicek eminim stres yapıp kafana takıcağın bişey kalmadı cok şükür aşkım

Kist olabilir mi canım en son ne zaman baktırdın?
Benim yumurtam ne zaman çatlamayıp kiste dönüşse adetim damla damla geliyor
Askim dun usg bakti doktor karindan yoktu bisey olsaydi gorurdu dun cogalcak gibi oldu. Bitane agri kesici ictim bugun koyu renk geliyor ve cok az. Yani normal insana göre belki normaldir ama ben hic boyle olmadigim için anlayamadim

Askim ben ilk evlilik zamanlarimda ara kanamalar cok gorurdum. Ama dogumdan sonra duzeldi

Askim dun usg bakti doktor karindan yoktu bisey olsaydi gorurdu dun cogalcak gibi oldu. Bitane agri kesici ictim bugun koyu renk geliyor ve cok az. Yani normal insana göre belki normaldir ama ben hic boyle olmadigim için anlayamadim
Bazılarında ağrı kesici adeti de kesiyor belki seninki de öyle bir seydir
Kist olup da görmemesi mümkün değil şak diye çıkıyor ultrasonda

Kasım da memlekete gidip döndükten sonra spor ve diyetisyen ile vercem aşko aklıma koydum. Çoğu doktor kilo vermelisin diyo bide onu deneyecem
Siz bornozla takılın aşkom
Maşallah kuzum çok sevindim problem çıkmamasına inşallah tez zamanda pozitifi de görürsün

Bazılarında ağrı kesici adeti de kesiyor belki seninki de öyle bir seydir
Kist olup da görmemesi mümkün değil şak diye çıkıyor ultrasonda
Ama agri kesici onceside cok yoktu kanamam valla dnegemiz sasirdi. Bugun yine letuya basliycam. Annemde diyoki sen kesin üzerine adet goruyosun ben hep adet gordum uzerine diyo hepten kafami karistirdi hatun neyse hapima baslayim ben

Ama agri kesici onceside cok yoktu kanamam valla dnegemiz sasirdi. Bugun yine letuya basliycam. Annemde diyoki sen kesin üzerine adet goruyosun ben hep adet gordum uzerine diyo hepten kafami karistirdi hatun neyse hapima baslayim ben
Ay ne zor isler ya zaten korunmayı bırakınca adet düzenine bi haller oluyor kendi kendine tribe giriyor

Aman yok bornoz kapalı be, siz buranın sıcaklarını görmemişsiniz belli.. yadırganmasa herkes yaprak takıp dolaşacak burda

İnşallah aşko içim çok rahatladı artık kafam rahat olur

Askim ben ilk evlilik zamanlarimda ara kanamalar cok gorurdum. Ama dogumdan sonra duzeldi
Dimi aşko doktorda ona benzer bişey dedi şuan için bunun sorun olduğunu görmüyorum doğumdan sonra devam ederse ona göre tedavi uygularız şimdilik buna gerek yok bence dedi

Oohh cok şükür cok sevindim bebeğim ya artık bi daha ay minnoş gelicek eminim stres yapıp kafana takıcağın bişey kalmadı cok şükür aşkım
Ayy inşallah aşko evet ya çok rahatladım inanki
Gözümden kaçmadı iyiki enişte hastaymış ekşınlar ekşınlar

İnşallah aşko artık stres yapmıcam

Daha güzel şeyler olcak artık aşkısı Yaa ne güzel uyuycaktım aşko korona olabilirim diyo bide simdi bacak kemikleri ağrıyomuş dövem mi
Ya ahahaha sende ol istedi galiba anca berabere kanca beraber diyor heralde yok aşko ben teyit ettim eşim ilk korona olduğunda bana geçmedi ve ekşında oldu karantinada ahahahaikincide beraber korona olduk kaçamadım

Ya ahahaha sende ol istedi galiba anca berabere kanca beraber diyor heralde yok aşko ben teyit ettim eşim ilk korona olduğunda bana geçmedi ve ekşında oldu karantinada ahahahaikincide beraber korona olduk kaçamadım
İlk koronayken bana da geçmedi aşkısı hasta olduğu sabah ekşınlamıştık hatta lütfen geçmesin bu kez de

Canın sağolsun aşko patakla
Evet kuzucum aslında korunacak kadar yüksek değil zaten bu değerle bu zamana kadar korunmuyorduk sanki ne oldu ki Bence de boşa zaman kaybı aşkım ama eşime anlatamazsın ki ayyyy inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş kalalım burası anneler topiği olsunnnn ahahahahh demi demiiii biz burda kendi değerlerimizi yorumluyoruz izin verseler ilaç bile yazarız kız ahahahha
Ben herseyi bilirim deseydin aşko
Aşkım cok sevindim değerlerinin iyi olmasına içim rahatladı valla bu adetten sonra mı korunun dedi aşkısı belki tiroid ilacı verdi ya ondan öyle demiştir bebeğim
ahahahha aynen biz bilmişleriz deseydim aman keşke bilmeseydik aşko be oyyy teşekkür ederim bebeğim hepimiz iyi olalım inşallah bebişlerde hemen gelsinler evet aşkım bir ay daha korunun dedi ilaçtan dolayı galiba ya riskli olur dedi bu değerle 2.5 u görelim öyle korunmayı bırakın daha sağlıklı olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…